Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkim!

Sveikos merginos,

parodykim ka numezgem - nunerem cia, kad kitos temos ir liktu klausimam iskilusiems bemezgant ar beieskant.

4u.gif
Atsakyti
Sveika, Caulyte, aš kaip naujokė visai pritariu, nes visiškai pasimečiau kur galima būtų pasidalinti savo "džiaugsmais" blush2.gif tiek visko daug ir gražaus, net galvelė apsisuko... wub.gif O čia norėčiau parodyti ką veikiu laisvalaikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliokse @ 2009 01 24, 00:46)
Sveika, Caulyte, aš kaip naujokė visai pritariu, nes visiškai pasimečiau kur galima būtų pasidalinti savo "džiaugsmais" blush2.gif tiek visko daug ir gražaus, net galvelė apsisuko... wub.gif  O čia norėčiau parodyti ką veikiu laisvalaikiu smile.gif

grazus darbeliai smile.gif thumbup.gif ir dukrytes taip pat 4u.gif

reikes ir man pafotografuoti, nors neturiu kazka labai daug parodyti, bet bent kelis savo darbelius idesiu prie progos smile.gif
Atsakyti
sveikos, mielosios! čia tiek pas jus grožybių!!!
vis ateinu vakarais apsidairyt, kas kokią grožį numezgusios ir vis semiuos jėgų, noriu ir aš rankų darbo rūbeliais puoštis 4u.gif

pradžiai pradėjau nuo paprasčiausių blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Nieko sau paprasčiausi bigsmile.gif
Nuotrauka kaip iš katalogo bigsmile.gif
Atsakyti
tikrai labai grazus ir kruopstus darbelis 4u.gif smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labutis mezsgėjos parodysiu aš savo paprastus darbelius:
blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 30 sausio 2009 - 14:25
pasigirsiu ir as
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimike: 30 sausio 2009 - 18:10
Giriuosi biggrin.gif tiesa darbeliai jau senoki.

user posted image
user posted image
Atsakyti
ačiū aciū:)kad fotografijoj daugiau turiu patirties, negu nėrime, gal todėl... blush2.gif

ak, kokie grožiai čia vis atsiranda:)

QUOTE(laimike @ 2009 01 30, 19:08)
pasigirsiu ir as

vat apie kažką panašaus irgi galvoju nusinert, tik su ilgesnėm rankovytėm norėčiau.. smile.gif
Atsakyti
grazus darbeliai smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano darbeliai 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti