Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkim!

Addule, tu kurstai mano pavyda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimmi @ 2009 02 12, 18:30)
Pasigirsiu  blush2.gif nors greitai numezgiau, bet teko susikaupus dirbti smile.gif

user posted image

Saunuole! thumbup.gif
Gal galetum aprasyt, kokiu principu mezgei!? Labai patiko, noreciau savo mergaiciukei numegsti. 4u.gif
Atsakyti
Nesu mezgeja, o tik megeja biggrin.gif anksciau tik kojines megzdavau, bet pabandziau apvaliuojubudu nuo virsaus numegzti ir savo kleckui ka nors

user posted image

user posted image
Atsakyti
na stai pristatau ir as savo pastukini darbeli ax.gif magztukas-dovana... MAMAI blush2.gif mirksiukas.gif bet tinka ir man ax.gif

user posted image

is arciau...

user posted image

ir ant modeliuko blush2.gif
user posted image

o ideja pasiskolinta ir patobulinta pagal si ...
user posted image
Atsakyti
smile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės esu naujokė, bet labai jau gražus jūsų darbeliai. gaila kad nemoku įkelti savo darbų nuotraukų cray.gif
Atsakyti
na pagaliau ir as ikelsiu bent viena savo darbeli smile.gif siandien uzbaigiau smile.gif nors foto gavosi nelabai kokios kokybes ir nelabai matosi ismegztos linijos

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(rutčik @ 2009 02 23, 15:25)
sveikutės esu naujokė, bet labai jau gražus jūsų darbeliai. gaila kad nemoku įkelti savo darbų nuotraukų cray.gif

nueik i puslapiuka www.radikal.ru isrink nuotrauka (browse) paskui kairiam kampe yra mygtukas zagruzit kai uzkrauna nukopijuoji eilute kuri yra po raudonu uzrasu ir ikeli ta nuoroda i langa, t.y. cia kur rasai smile.gif
Atsakyti

sveikutės, pabaigiau savo mažajai megztiniuką, paprastas,bet šiltutis ir minkštas biggrin.gif

user posted image

Natali,šaunus megztukiukas, reiks ir man paieškoti info apie tokį mezgimo nuo viršaus būdą apvalųjį.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 02 23, 21:53)
sveikutės, pabaigiau savo mažajai megztiniuką, paprastas,bet šiltutis ir minkštas biggrin.gif

user posted image
Natali,šaunus megztukiukas, reiks ir man paieškoti info apie tokį mezgimo nuo viršaus būdą apvalųjį.. g.gif

smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
ačiū, bandysiu kažkaip įkelti blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 02 23, 22:53)

O koks fainuolis smile.gif
Atsakyti
labai gražus thumbup.gif
Atsakyti