Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkim!

Akys raibsta kiek grožio JŪSŲ rankelės pridariusios thumbup.gif clap.gif thumbup.gif
pasižvalgau ir iš pavydo puolu ką nors megzti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pirmas mano toks didelis darbelis ir dar dovanų mamai wub.gif Ji kiek stambesnė ir žemesnė, nesu nieko jai mezgus, nežinau kaip bus, bet jis tempiasi į šonus, tik dėl megztuko abejoju g.gif Na jei kas liks man blush2.gif Reiks naujo imtis cool.gif Tik labai jau galai nenori gražiai gult, kaži o jei palyginčiau lygintuvu g.gif blush2.gif
Ir nežinau niekaip neišsprendžiu pamušalo problemos, na teks jai padovanojus bendrai ieškot, nes nieko tinkamo neradau g.gif
Lauksim rytdienos, kaži patiks g.gif MB nepatiko unsure.gif Na jam nei vienas mano megztas darbas nepatinka blush2.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2009 03 19, 14:59)
Pirmas mano toks didelis darbelis ir dar dovanų mamai wub.gif Ji kiek stambesnė ir žemesnė, nesu nieko jai mezgus, nežinau kaip bus, bet jis tempiasi į šonus, tik dėl megztuko abejoju  g.gif Na jei kas liks man  blush2.gif Reiks naujo imtis  cool.gif Tik labai jau galai nenori gražiai gult, kaži o jei palyginčiau lygintuvu  g.gif  blush2.gif
Ir nežinau niekaip neišsprendžiu pamušalo problemos, na teks jai padovanojus bendrai ieškot, nes nieko tinkamo neradau  g.gif
Lauksim rytdienos, kaži patiks  g.gif MB nepatiko  unsure.gif Na jam nei vienas mano megztas darbas nepatinka  blush2.gif

šašaip.
1. labai daug darbo
2. kaip dovana - rizikuoji, kad netiks arba nepatiks
3. aš tokio nedėvėčiau
4. tegu vyras tavo numezga geriau tongue.gif
Atsakyti
Tai jei dovanoja, matyt, žino kad tokį nešiotų.. o tuo labiau kokiai mamai nepatiktų nuosavo vaiko rankų darbas.
Manau, šaunu 4u.gif
Meila, neklausyk vyro, kai taip sako mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 19 kovo 2009 - 14:26
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 19, 14:09)
šašaip.
1. labai daug darbo
2. kaip dovana - rizikuoji, kad netiks arba nepatiks
3. aš tokio nedėvėčiau
4. tegu vyras tavo numezga geriau  tongue.gif

1. Na kaip ir bet kurio kito rankdarbio biggrin.gif
2. Na kiek ją pažįstų turėtų tikrai patikt tongue.gif O jei netiks, kita problema, bet manau tiks tongue.gif
3. Sijono ir aš nedėvėčiau, ne mono figūrai ir skoniui schmoll.gif O bliuskutė jei netiks, mielai perimsiu, o jei naują sukursiu biggrin.gif
Dėkui už vertinimą 4u.gif

QUOTE(driftas @ 2009 03 19, 14:22)
1.O tuo labiau kokiai mamai nepatiktų nuosavo vaiko rankų darbas.
2.Meila, neklausyk vyro, kai taip sako

1. Na čia sudėta labai daug meilės ir mano mama moka tai vertint wub.gif
2. Jei klausyčiau gi nemegzčiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 02 17, 13:03)
noreciau paklausti  ax.gif neriniuose 24 nuotrauka... kas ten? I servietele nelabai panasu, gal pagalve?

P.S. viskas labai labai grazu  bigsmile.gif

Sorry, blush2.gif doh.gif ,pazadu pasitaisyti,o ten is tiesu ir yra pagalvele 4u.gif

4u.gif smagu kad kazkam ir mano darbeliai patinka nors nesu didele meistre,bet kartais megstu panarplioti siuliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caulyte @ 2009 01 26, 12:50)
grazus darbeliai  smile.gif   thumbup.gif  ir dukrytes taip pat  4u.gif

reikes ir man pafotografuoti, nors neturiu kazka labai daug parodyti, bet bent kelis savo darbelius idesiu prie progos  smile.gif

aciu aciu caulyte uz gerus zodzius man ir mano dukreliai blush2.gif man siek tiek nesmagu kad taip ilgai nebuvau cia uzejusi blush2.gif blush2.gif tiesiog pasiklydau tarp situ visu grozybiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip grazu paziureti i kitu darbelius ir savais kartais pasigirti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliokse: 19 kovo 2009 - 15:49
QUOTE(Meila @ 2009 03 19, 13:59)
Pirmas mano toks didelis darbelis ir dar dovanų mamai wub.gif Ji kiek stambesnė ir žemesnė, nesu nieko jai mezgus, nežinau kaip bus, bet jis tempiasi į šonus, tik dėl megztuko abejoju  g.gif Na jei kas liks man  blush2.gif Reiks naujo imtis  cool.gif Tik labai jau galai nenori gražiai gult, kaži o jei palyginčiau lygintuvu  g.gif  blush2.gif
Ir nežinau niekaip neišsprendžiu pamušalo problemos, na teks jai padovanojus bendrai ieškot, nes nieko tinkamo neradau  g.gif
Lauksim rytdienos, kaži patiks  g.gif MB nepatiko  unsure.gif Na jam nei vienas mano megztas darbas nepatinka  blush2.gif

nuostabus darbas saunuole wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif as ir panasaus sijono noriu tik zalio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2009 03 19, 16:34)
nuostabus darbas saunuole  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif as ir panasaus sijono noriu tik zalio wub.gif

Dėkui 4u.gif Tai pirmyn į parduotuvę siūlų ir už virbalų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2009 03 19, 22:28)
Dėkui  4u.gif Tai pirmyn į parduotuvę siūlų ir už virbalų wink.gif

siulus jau turiu tik dar vaigineju suknele tada tikrai ateis laikas sijonukui 4u.gif
Atsakyti
Na pasirodysiu ir cia savo naujausius darbelius 4u.gif
stai mano paskutiniai darbai dukroms
user posted image
kitas megztukas
user posted image
kelnes
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2009 03 20, 19:53)
Na pasirodysiu ir cia savo naujausius darbelius  4u.gif
stai mano paskutiniai darbai dukroms