Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkim!

QUOTE(anny @ 2009 04 05, 09:36)
laaaabai grazu, man ypac baltas sarafaniukas (nezinau kaip pavadinti)  wub.gif  thumbup.gif

Aciu blush2.gif (ten liemene mazam leliukui, tik gal foto atrodo didele kaip sarafanas biggrin.gif )

QUOTE(jurgičiukas @ 2009 04 05, 10:34)
Ačiū už komplimentus, ypač mažosios manekenės atžvilgiu smile.gif  Ir norėjau paklaust nuo apačios ar nuo viršaus tą baltą lemenę mezgei, kaip taip gražiai padaryti išėmimus rankytėm, nes tokiu principu niekad nemezgiau? Ir gal raštuku galėtum pasidalint? Išanksto būčiau dėkinga  4u.gif

Liemene, kaip ir visi kiti mano anksciau rodyti mezginukai, megzta nuo virsaus. Pati mezgimo principa abstrakciai jau buvau aprasiusi kazkur anksciau sioje temoje, taciau jei domina konkreciai baltos liemenes rastukas, pazadu aprasyti visa darbo procesa ir pasidalinti sioje temoje 4u.gif

QUOTE(PYNE @ 2009 04 05, 11:52)
Noriu pasigirti naujais darbeliais ax.gif
kepurytė dukriukui

šalikėlis dukriukui

Labai dailus darbeliai, saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minik: 05 balandžio 2009 - 14:31
[quote=minik,2009 04 05, 14:29]
Aciu blush2.gif (ten liemene mazam leliukui, tik gal foto atrodo didele kaip sarafanas biggrin.gif )
Liemene, kaip ir visi kiti mano anksciau rodyti mezginukai, megzta nuo virsaus. Pati mezgimo principa abstrakciai jau buvau aprasiusi kazkur anksciau sioje temoje, taciau jei domina konkreciai baltos liemenes rastukas, pazadu aprasyti visa darbo procesa ir pasidalinti sioje temoje 4u.gif

Labai lauksiu liemenės aprašymo smile.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyti, kaip papuošiau savo panelę vasaros sezonui:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Panele prym labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 04 06, 08:58)
Noriu pasirodyti, kaip papuošiau savo panelę vasaros sezonui:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kaip graziai papuosei.. labai mergaitiskai thumbup.gif

pirmasis komplektukas truputi retro stiliaus atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif Pasirodysiu ir as komplektukas naujagimiui

[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/

user posted image
Atsakyti
Nieko ypatingo, tik tiek, kad tai pirmasis mano darbelis
user posted image
user posted image
Atsakyti
4u.gif PANELE PRYM labai grazus darbeliai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif ,PIKKOLO labai dailus salikelis ir kai pirmas blinas tai visai neprisviles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2009 04 06, 10:15)
PIKKOLO  labai dailus salikelis ir kai pirmas blinas tai visai neprisviles mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Kol kas apsistojau ties šalikėliais, kol išdrįsiu imtis kažko rimtesnio.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 06, 10:23)
Ačiū 4u.gif Kol kas apsistojau ties šalikėliais, kol išdrįsiu imtis kažko rimtesnio.

Butinai pabandytk ir ka nors rimciau, nes salikas kaip matau puikiai isejes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ačiu už pagyrimus 4u.gif

QUOTE(pikkolo @ 2009 04 06, 10:12)

Labai gražus raštelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 06 balandžio 2009 - 09:45
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 06, 10:12)

Gal turi rasto schemute? Ir kokio nr. virbalais mezgei?
Atsakyti