Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužinė

Rexe ačiū labai naudingos tokios pastabos iš patirties 4u.gif
Aš tai svarstau ar būtų patogu daryti "knygos "tipo spintą batams ,maždaug tokio tipo kaip ta maža spintelė dešinėja pusėja čia ,gal pas ką yra kažkas tokio tipo? kokios nuomonės jūsų,ar patogu?šiaip tai gan praktiška ,nes ne visa avalynė"stendinė" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azraelis: 09 vasario 2012 - 19:53
QUOTE(Rexe @ 2012 02 09, 16:49)
va siokia tokia radau,senai daryta...bet siek tiek matosi

Aciu labai uz vaizdine medziaga 4u.gif Nes visai galva susisukus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 09 vasario 2012 - 22:27
Labukas gal kuri gaminosi stumdomas durys i drabuzine su paveikslu ,gal rekomenduotumet
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2012 02 09, 17:49)
va siokia tokia radau,senai daryta...bet siek tiek matosiuser posted image
tai va...dabar mastau kaip tas visas klaidas istaisyti ir kaip persidaryti patogiau. jei turit kokiu ideju labai lauksiu ax.gif

mano drabužinė dar tik projekte, tai patarimų daug neturiu. mano akimis, pagrindinis trūkumas - neišnaudota galinė siena (kur veidrodis atremtas). galiu pasiūlyti kaip mano būsimos drabužinės projekte yra - galinėje sienoje daryti lentynas (nesvarbu kad ir negilias), kurias iš priekio dengia stumdomos veidrodinės durys.
pliusų trys: daugiau pasidėjimo; be to ten galima laikyti ir įvairias smulkmenas kurios šiaip gadina vaizda ir su kuriom sunku palaikyti tvarką; yra veidrodis, ir netgi didesnis smile.gif
minusas vienas: įrengimo kaina

dar patarimas dėl drabužinių - sienas rekomenduojama dažyti pilkai/pilkšvai ir pan., nes pilka spalva mažiausiai iškraipo kitas spalvas, t.y. pilkoje aplinkoje regime tikrąją rūbo spalvą, kas yra svarbu derinant spalviškai rūbus
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2012 02 22, 00:33)

dar patarimas dėl drabužinių - sienas rekomenduojama dažyti pilkai/pilkšvai ir pan., nes pilka spalva mažiausiai iškraipo kitas spalvas, t.y. pilkoje aplinkoje regime tikrąją rūbo spalvą, kas yra svarbu derinant spalviškai rūbus
smile.gif

Dėkui, geras vertingas patarimas. Tikrai nebūčiau pagalvojus apie tai g.gif
Atsakyti
Mano rubinelei skirta patalpa labai maza, todel noreciau kuo racionaliau ja isnaudoti, gal kas galetu padeti paprojektuoti ax.gif
viena siena 185 cm kita 191 cm ax.gif
user posted image
spintas noreciau isdestyti pagal tas sienas, kurios pazymetos raudonai.
Busiu dekinga uz visus pasiulymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mupi: 28 vasario 2012 - 21:38
QUOTE(Angle @ 2012 02 22, 00:33)
smile.gif

Geras! niekada nebūčiau pagalvojus, kad pilka spalva geriausiai atskleidžia kitas spalvas. Mes mąstėm savo drabužinę dažyti baltai, kaip ir visus kambarius, bet dabar privertei pamąstyti iš naujo.. thumbup.gif
O kokio intensyvumo ta pilka turi būti, kad geriausiai rūbų tikroji spalva matytųsi? Šviesiai ar tamsiai pilka? g.gif
Pabandžiau paieškoti, sunkiai pilkų drabužinių rasti..dauguma baltos.

user posted image

user posted image

O va čia radau kompromisą tarp mano norimos baltos ir pilkos ax.gif Tik nežinia ar čia suveiks ta pilkos spalvos "magija" ...

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Rexe @ 2012 02 09, 17:49)
va siokia tokia radau,senai daryta...bet siek tiek matosiuser posted image

Rexe, o tau nesinori išnaudoti tos galinės sienos kaip nors praktiškiau?
Aš jaučiu daryčiau kaip šitoje foto, puse aukščio bateliams (nes daugiau jų tikrai neturėsiu), o apačioje stalčiukus pasidaryčiau visokiems diržams, rankinėms ir kitiems aksesuarams. Na čia tik pamąstymui mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sunshow @ 2012 02 29, 12:39)
Rexe, o tau nesinori išnaudoti tos galinės sienos kaip nors praktiškiau?
Aš jaučiu daryčiau kaip šitoje foto, puse aukščio bateliams (nes daugiau jų tikrai neturėsiu), o apačioje stalčiukus pasidaryčiau visokiems diržams, rankinėms ir kitiems aksesuarams. Na čia tik pamąstymui  mirksiukas.gif

as isvis lauzau galva kaip ja persidaryti, nes netik galine siena neisnaudota,bet labai noreciau puse pakabu daryti dviem aukstais...kelnem ir maikutem. zodziu nepilnai apgalvota buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sunshow @ 2012 02 29, 13:39)

bigsmile.gif kokios fainos wub.gif , kaip norėčiau tokios bigsmile.gif , bet jau po laiko verysad.gif gausis tik mažutė drabužinė kaip ir spinta
Atsakyti
QUOTE(sunshow @ 2012 02 29, 13:39)
Geras! niekada nebūčiau pagalvojus, kad pilka spalva geriausiai atskleidžia kitas spalvas. Mes mąstėm savo drabužinę dažyti baltai, kaip ir visus kambarius, bet dabar privertei pamąstyti iš naujo..  thumbup.gif
O kokio intensyvumo ta pilka turi būti, kad geriausiai rūbų tikroji spalva matytųsi? Šviesiai ar tamsiai pilka?  g.gif
Pabandžiau paieškoti, sunkiai pilkų drabužinių rasti..dauguma baltos.

pirmoj nuotraukoj melsvas atspalvis, tai netinka, 2 ir 3 - gal ir gerai, nors 2 gal per šviesi šiek tiek, o jei vien 3-ios imti pilkumą ir dažyti vientisai, tai reiketu vos vos šviesiau gal. ) pilkumos intensyvumą rinkitės tokį, koks jums mielas smile.gif bet kokiu atveju tai geriau, nei bet kuri kita spalva.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2012 03 02, 15:01)
pirmoj nuotraukoj melsvas atspalvis, tai netinka, 2 ir 3 - gal ir gerai, nors 2 gal per šviesi šiek tiek, o jei vien 3-ios imti pilkumą ir dažyti vientisai, tai reiketu vos vos šviesiau gal. ) pilkumos intensyvumą rinkitės tokį, koks jums mielas smile.gif bet kokiu atveju tai geriau, nei bet kuri kita spalva.
smile.gif

ačiū! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bandau sukurpti kazka panasaus is sio svetaines psl.daug aisku pvz.kaip isirengti parduotuves drabuzines,bet minty labai gera pameta ir namu salygoms drabuzines todel kada nera jokios vizijos jau cia nemazai ideju.
PASIZVALGYKITE 4u.gif
Atsakyti