Jau taip panaši į manąją, kad net sudvejojau vienu momentu ketvirtąją nuotrauką pažiūrėjus

QUOTE(ladybird4 @ 2012 07 01, 23:49)
Sveikos mamytes,
Pagaliau ir mano svajone tapo realybe ir turiu sviesia ir talpia drabuzine

QUOTE(ladybird4 @ 2012 07 01, 21:49)
Sveikos mamytes,

Sveika,
Norėjau paklausti, kokie drabuzines patalpos išmatavimai. Mūsų drabužinė yra 1,68x2,54. Tai greičiausia ir jūsų panašiai.
QUOTE(flight @ 2012 05 25, 21:20)
Mes turim tokią sistemą ir tambūre (didelė sieninė spinta su veidrodinėm durim , kurios viduje - dabužinė iš metalinių profilių), ir drabužinėje antrame aukšte. Pasiteisino. Patogu naudoti, lanksti, galima pasidaryti pagal asmeninius poreikius, nesunku keisti lentynų aukštį ir pan. Galima vis prisipikrti tų lentynų, jei trūksta. Montavimas greitas ir nesudėtingas. Vienžo, gėris 

o kur tokiu ieskoti? ar sunku patiems sumontuoti?
QUOTE(millena @ 2012 07 14, 14:54)
o kur tokiu ieskoti? ar sunku patiems sumontuoti?
Ermitaže galima rasti Rubermaid - ir atskiras detales ir jau sukomplektuotas mini sistemas, Senukuose mačiau Elfa:
http://www.elfa.com/
Montuoti paprasta kaip 2x2 - prie sienos tvirtinasi profiliai, į juos kabinasi laikikliai, prie kurių tvirtinamos lentynos ir visa kita. Pvz. kad ir čia - gamintojas kitas, bet esmė ta pati:
http://www.youtube.c...feature=related
O kaip Elfa profiliukų kokybė ? Tvirti ?
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 18, 22:05)
aš nedariau drabužinės, o kolidoriaus spintai nusipirkau tokią lentyną batams.
http://www.ebay.co.u...8#ht_4178wt_952
http://www.ebay.co.u...8#ht_4178wt_952
Tokia batu lentyna dabar galima nusipirkti Thomas Philipps parduotuveje. Tiketina kad kokybe nebus superine, nes kaina tik 30 Lt
Sveiki,
Kilo mintis del drabuzines bute, tik galvoju ar labai ta mintis bloga ar ne
Ar kas nors yra dares standartiniame daugiabucio bute - kambaryje drabuzine, atskiriant gipsokartono konstukcija dali kambario? Kokio mazdaug minimlaus plocio reiktu drabuzinei, kad butu galima lentynas delioti is abieju pusiu, per viduri paliekant tarpa tik praejimui?
Ar labai blogai atrodytu ir daug sukeltu nepatogumu, mazdaug tokia konstrukcija:

Cia planuoju taip sumazinti savo miegamaji, kad vaiku kambari reiktu maziau uzgriozdinti spintomis
Kilo mintis del drabuzines bute, tik galvoju ar labai ta mintis bloga ar ne

Ar kas nors yra dares standartiniame daugiabucio bute - kambaryje drabuzine, atskiriant gipsokartono konstukcija dali kambario? Kokio mazdaug minimlaus plocio reiktu drabuzinei, kad butu galima lentynas delioti is abieju pusiu, per viduri paliekant tarpa tik praejimui?
Ar labai blogai atrodytu ir daug sukeltu nepatogumu, mazdaug tokia konstrukcija:

Cia planuoju taip sumazinti savo miegamaji, kad vaiku kambari reiktu maziau uzgriozdinti spintomis

QUOTE(2626 @ 2012 05 08, 09:49)
Gal turinčios patars
Kokią sistemą rinktis - lengvai transformuojamas, iš metalinių profilių, lentynų, stalčių, kaip pvz. čia:

ar "tradicines" sistemas iš plokštės?
Kol kas kainos nelyginau, bet spėju, kad gali neypatingai skirtis, bet pirmoji yra lyg ir praktiškesnė, nes pasikeitus poreikiui (reikia daugiau ar mažiau lentynų, krepšių), nesunkiai drabužinę galima patobulinti pagal poreikius - su stacionaria juk daug viskas sudėtingiau...

ar "tradicines" sistemas iš plokštės?
Kol kas kainos nelyginau, bet spėju, kad gali neypatingai skirtis, bet pirmoji yra lyg ir praktiškesnė, nes pasikeitus poreikiui (reikia daugiau ar mažiau lentynų, krepšių), nesunkiai drabužinę galima patobulinti pagal poreikius - su stacionaria juk daug viskas sudėtingiau...
mes jau apsisprendėme dėl tokios drabužinės, manau, bus labai patogu, neužgriozdins man patalpos, lentynas pasikoreguosiu kada norėsiu... Tik vat sako dulka rūbai

Kas turite tokias drabužines be jokių durų, atskiroje patalpoje, kaip su tomis dulkėmis ?
Beje, šitą sistemą žadam daryti ne tik miegamojo drabužinėje, bet ir tambūre, vaikų k., skalbykloje keletą lentynų. Užsikabinau už lengvumo ir paprastumo

QUOTE(*MiLi* @ 2012 07 24, 11:46)
mes jau apsisprendėme dėl tokios drabužinės, manau, bus labai patogu, neužgriozdins man patalpos, lentynas pasikoreguosiu kada norėsiu... Tik vat sako dulka rūbai
Gal retai naudojamus tiesiog įvilkti reikia, pvz. nesezoninius.
Kas turite tokias drabužines be jokių durų, atskiroje patalpoje, kaip su tomis dulkėmis ?
Beje, šitą sistemą žadam daryti ne tik miegamojo drabužinėje, bet ir tambūre, vaikų k., skalbykloje keletą lentynų. Užsikabinau už lengvumo ir paprastumo

O kas tokias pardavinėja?

Ir as noreciau suzinoti

QUOTE(*MiLi* @ 2012 07 24, 11:46)
Gal retai naudojamus tiesiog įvilkti reikia, pvz. nesezoninius.

Greit išduokit iš kur pirksit

O dėl dulkėjimo, aš galvoju filtrą pirktis. Mano bus 15 kv., tai vaikui į kambarį pirksiu, karts nuo karto įnešiu į rūbinę, sako gerai dulkes pravalo jie. O nesezovinius tikrai kišiu į maišus, o kitaip nė progos persirūšiuot nebebus