QUOTE(Mindija @ 2013 05 30, 15:05)
Va ką išgimdžiau

Lubos šlaitinės, todėl ten pasvirę.
Tikiuos suprasit kur kuri siena?
Dar... kiek palikt tarp lentynų? jei užtenka 30cm, tai man net 7 po metrą tilptų. Ar dalint jas pusiau?
Manau pakomentuosit, nes žalio supratimo neturiu
O už komodos gal palikt tą tuščią vietą? Ten kokią džiovyklę, lyg lentą pastatysiu, gal net siurblys tilps
Batams galvoju negilias, kokių 25-30cm gylio lentynėles, dėžutės kad susidėtų ir prie lango reikalui esant prieičiau
tik kaip ten į šonus reiks jas įrėmint
Nežinau....

Lubos šlaitinės, todėl ten pasvirę.
Tikiuos suprasit kur kuri siena?

Dar... kiek palikt tarp lentynų? jei užtenka 30cm, tai man net 7 po metrą tilptų. Ar dalint jas pusiau?
Manau pakomentuosit, nes žalio supratimo neturiu

O už komodos gal palikt tą tuščią vietą? Ten kokią džiovyklę, lyg lentą pastatysiu, gal net siurblys tilps

Batams galvoju negilias, kokių 25-30cm gylio lentynėles, dėžutės kad susidėtų ir prie lango reikalui esant prieičiau

kadangi aš beveik visus rūbus kabinu ant pakabų, tai man trūksta pakabos ilgiems rūbams (pvz. suknelėms).
Ir man stalčiai nepatinka, nes nematai kokie ten rūbai, pasidedi ir pamiršti. Stalčiai tik kojinėms ir apatiniui trikotažui. Turėjau šešis mažus ir vieną didelį stalčių - man buvo per daug.
O tokia tuščia vieta man irgi labai pravertė, na, mes specialiai darėm ją lyginimo lentai, bet ten tilpo ir kopėčios ir sulankstyta džiovyklė.