Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužinė

Tai, kad gausis spinta įeinama. 50 cm gylio dvi komodos, viršuje virš jų lentynos, o iš šonų kabyklos dviem aukštais. Gal gerai ir sakot daryti tą nišą ir viskas. O dėl vietos pasidėjimui. Kol kas nieko daug neturim, bet jau įsivaizduoju kaip suksiu galvą kur ką padėt. Minimalistinis butas turi būti su minimalistiniais poreikiais biggrin.gif
Atsakyti
Jei pagilinti jusu turima spinta dar 10-15 cm, tada jau galima padaryti ieinama U formos mini drabuzine. Pas mane yra U formos , viduj gylis 112 cm.. Tai per visa ilgi padariau kabyklas vienu, dviem auksciais, tam skyriau 50 cm drabuzines gylio, o sonuose po stelaza 60 cm plocio su stalciais apacioje, o virs ju lentynomis. Viena puse mano, kita vyro. O kadangi pas jus ilgis gaunasi nemenkas, tai per viduri galima tarp kabinamu rubu skirti nedideli tarpa pastatyti dziovyklai ir lyginimo lentai, viso kokiu 30-35 cm turetu uztekt. mirksiukas.gif

PVZ.:
http://misijabutas.w.../tag/drabuzine/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 11 gruodžio 2013 - 20:59
Davėt minčių ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 12 11, 21:44)
Tai, kad gausis spinta įeinama. 50 cm gylio dvi komodos, viršuje virš jų lentynos, o iš šonų kabyklos dviem aukštais. Gal gerai ir sakot daryti tą nišą ir viskas. O dėl vietos pasidėjimui. Kol kas nieko daug neturim, bet jau įsivaizduoju kaip suksiu galvą kur ką padėt. Minimalistinis butas turi būti su minimalistiniais poreikiais  biggrin.gif

ai doh.gif as supratau, akd pats spintos gylis bus 1m doh.gif
na kaip pas mus 80cm, tai galvojau, kiti dar didesni avantiuristai lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jau tikrai. Jeigu 80 cm gylio tai su savo maža rankyte niekaip nepasiekčiau galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 12 11, 22:13)
Na jau tikrai. Jeigu 80 cm gylio tai su savo maža rankyte niekaip nepasiekčiau galo  biggrin.gif

tai va va, rubus dedam trim eilem, tai paskutine eile ir pamirstam doh.gif dabar i ja perkraustem visokias bulviu tarkavimo masinas, tortu formas, stalo ziadimus ir panasius dalykus, tai kaip ir nieko. dabar isirenginesim tikra normalia drabuzine(tik gaila, kad mazoka:()
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2013 12 11, 21:24)
o tai i jusiske spinta telpa ir rubai, ir visi tokie daiktai? o tai kur laikot pvz patalyne, sezonines kaldras(jei keiciat aisku).
na kai pagalvoji, mes nei balkonu turim, nei rusio, tai gal tikrai tos pasidejimo vietos name netaip ir daug? bet va garaza turim, dar toki statini sodo irankiam visokiem, ir vis tiek atidarius spintas viskas virsta. savaitgali ismeciau kalnus visko, bet vis tiek per daug daiktu prikaupta  doh.gif

Pati stebiuos, kaip man ten viskas telpa biggrin.gif ir nepasakyčiau, kad prikišta. Patalynė irgi ten. Bet tik mūsų. Vaikiška pas vaikus kambariuose. Sezoninės patalynės nenaudojam, nes mėgstam vėsiai gyvent. Dar dabar miegam su vasarine kaldra ir atidarytais langais biggrin.gif bet va padovanojo man ant dienų keturių sezonų vieną storulę antklodę. Norėčiau jai vakuuminį maišą nupirkt. Užmesčiau kur aukštai. Iš tikrųjų stengiuos kuo mažiau kaupti, nes labai greit visur prisideda. Matau kad nenaudoju ir atiduodu kam. Kitaip patys troboj netilptume biggrin.gif
Atsakyti
Merginos esu sugalvojusi variantą vieną. t.y dvi spintos po 60 cm pločio ir 40 cm gylio sustatytos kampu. Viena gaunasi pilnai lentynoms, o kita gaunasi kaip niša džiovyklei ir lyginimo lentai. Tik jūs man pasakykit ar 20 cm pakaktų jai įkišti į vidų? Turiu problemų su vizualizacija ir tikrove biggrin.gif
Atsakyti
Tiketina, kad butu smarkiai nepatogu. Ta uzkista noretusi kokia metrine padaryt g.gif
Pradarykit kokios vonios duris 20 cm ir pabandykit sustatyt i vonia dziovykle, lyginimo lenta ir matysit ar patogu per toki tarpa tvarkytis su daiktais, paskui dar grindis isvalyt pabandykit panasiam plote kokia butu spinta, na, kad isivaizduot kaip dulkes isvalytumet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 13 gruodžio 2013 - 13:46
Stumdžiau tą nelemtą džiovyklę ir supratau, kad nepatogu. schmoll.gif Ką gi vėl į planavimo darbus biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite parašyti gerų drabužinių meistrų Vilniuje? Ačiuuu
Atsakyti
Sveiki, noreciau sulaukti patarimu kuo uzdengti iejima i drabuzine-palepe.Ji eina is miegamojo, siaura anga ieti.Veliau butu stumdomos durys, bet cia ateity kazkada smile.gif O kol kas kuo patartumet?
Atsakyti