Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(Ledas @ 2009 05 08, 16:02)
pasirodysiu kokią mums šiandieną spintą įstatė smile.gif
user posted image

Labai grazi spinta! Ir tie intarpai labai gerai dera prie sienu.
As irgi planuoju darytis spinta. Jau galvoju keleta menesiu, bet niekaip
negaliu apsispresti del duru spalvos bei is kur pirkti. Prisiskaciau cia forume, ko gero, reikes kreiptis i SSistemas, nes norisi, kad daiktas ir kokybiskas butu.
Klausimelis, kokio plocio Jus darote stalcius, kad patogu butu susideti drabuzius, patalyne? Ar 55 cm plocio uztenka?
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2009 05 12, 10:32)
simpatiska spinta, ypac tie bordiniai intarpai  wub.gif

ačiū 4u.gif
QUOTE(pantherrra @ 2009 05 19, 11:00)
Labai grazi spinta! Ir tie intarpai labai gerai dera prie sienu.
As irgi planuoju darytis spinta. Jau galvoju keleta menesiu, bet niekaip
negaliu apsispresti del duru spalvos bei is kur pirkti. Prisiskaciau cia forume, ko gero, reikes kreiptis i SSistemas, nes norisi, kad daiktas ir kokybiskas butu.
Klausimelis, kokio plocio Jus darote stalcius, kad patogu butu susideti drabuzius, patalyne? Ar 55 cm plocio uztenka?

ačiū 4u.gif Čia su tom spalvom, tai ir sunkiausia doh.gif pas mus kelis kartus važinėjo ir ne kartą vis nuomonę pakeisdavom, kol nusprendėm doh.gif
Pas mane stalčiai tik apatiniam ir kojinėm, tai po 15cm į aukštį, apie 50 į plotį ir 65 į gylį kažkut. Užtenka. O aukštis tarp lentynų kažkur po 30cm. O kam jum patalynei stalčių g.gif
Atsakyti
Kazkur dingo mano postas g.gif

Ledas, o kiek kainavo spinta jei ne paslaptis? blush2.gif
As paskambinau i Marijampole , bet jauciu kazka mes nesusisnekejom nes jis man apytiksliai pasake kad 4m ilgio spintai 4 durys , dvi plokstines dvi veidrodines 400lt kainuotu, kazkaip man cia nesueina galai. Cia as tik duru noreciau, bet vistiek kaina itartinai maza g.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2009 05 19, 15:15)

As paskambinau i Marijampole , bet jauciu kazka mes nesusisnekejom nes jis man apytiksliai pasake kad 4m ilgio spintai 4 durys , dvi plokstines dvi veidrodines 400lt kainuotu, kazkaip man cia nesueina galai. Cia as tik duru noreciau, bet vistiek kaina itartinai maza g.gif

Laba.
Vienu duru kaina prasideda lygtai nuo 400, plius visa sistema ir kokia plokste ar veidrodis ar kas, ar pintas tinklelis. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2009 05 19, 14:15)

parašiau į až mirksiukas.gif čia gal už vienas duris kainą pasakė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 05 19, 16:24)
parašiau į až mirksiukas.gif  čia gal už vienas duris kainą pasakė lotuliukas.gif

MB irgi sako kad cia bus vienu duru kaina, zodziu laukiu, vistiek dar ir kitur ieskausi.
Atsakyti
Mums kai gamino spintą, tai sakė, kad durų kaina priklauso nuo jų pločio. Kuo platesnės, tuo brangesnės. Tai mūsų plotis buvo apie 80cm, tai vienų durų kaina sakė apie 350 lt. jeigu su plokšte, su veidrodžiu šiek tiek brangiau gaunasi.
Atsakyti
Vakar pas mane buvo atvaziave is Slenkanciu sistemu meistras ir dizainere.
Labai malonus aptarnavimas, pataria. Vaziuosiu i salona ziuret projekteliu.
Kiek visur buvau kreipusis, man SS labiausiai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
Duris galima uzsisakyti daug kur, bet mes niekada neimam prastu, visada is "Senatoriaus" esam ramus, kad potu musu nekeiks, uz prasta kokybe smile.gif
Kaip ir visi supranta, uz kokybe reikia moketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pantherrra @ 2009 06 05, 14:41)

Mes neseniai Slenkančiose užsisakėme. Iš tikrųjų, aptarnavimas aukščiausiame lygyje. Ir turi tokių variantų, kokių pas konkurentus nėra.
Atsakyti
QUOTE(pantherrra @ 2009 06 05, 14:41)

Norejau paklausti, o SS uz projekteli ir atvaziavima ima pinigelius ar nemokamai? aciu
Atsakyti
Mes darėmės spintą per pažystamus, kurie mums rekomendavo spintų gamintojus Kaune. Spintija regis toks jų puslapis. Nors jie nelabai žymūs, bet savo spinta ir jos kaina likome patenkinti. thumbup.gif Iš pradžių kai atvažiavo pas mus neturėjo stiklo su tokiu raštu kokio mes norėjome į slankiasias duris, bet atvažiavę dar kartą pateikė dar gražesnių pavyzdžių ir pigiau nei kitur. smile.gif Mes darėmės stalčius su pritraukimu ir lentynos visos ant sąvaržų o ne ant kampukų. Sakė jog mėgėjai su jais tik daro. blush2.gif Ir nusiderėt dar ėjo. thumbup.gif Ir beje labai tvarkingi vaikinukai, net stebejaus... nė dulkelės nepaliko. lotuliukas.gif Vienu žodžiu čiki. Jaučiu ir prieskambarį, ir sekciją darysiuos pas juos.
Atsakyti