QUOTE(SilRa @ 2009 02 08, 01:45)
PS. čia ne tam, kad pasigirčiau, kaip gamint moku, ar kiek produktų turiu - tiesiog noriu parodyt, kad taip lengviau paskui planuot - juk iš to paties produkto gali net kelis variantus patiekalų prigalvoti, ir išsirinkti tai, ko šiandien labiausiai norisi

.
Gerai, jei šeimyna valgo viską, o kaip daryt, jei vienas vaikas nevalgo beveik jokių daržovių, kitas - svogūnų ir viskas kas su jais, ir t.t.
Taip sumažėja pasirinkimo įvairovė, tiesa, per daug metų jau ir prisitaikiau... Aš neplanuoju, susiplanuoju tik savaitgalį, po jo dar kelioms dienoms lieka maisto neštis man į darbą, o vaikams - pasišildyt po pamokų, o tada jau nutariam, ko norim, dažniausiai - ko nors lengvo, varškės apkepo, spagečių, keptų bulvių su kiaušiniu ar pan.
QUOTE(Will @ 2009 02 08, 09:23)
Neigiami tikriausiai tų, kurie naudoja pigiąsias lemputes- jos ilgiau kaista ir kiek mažiau šviesos skleidžia. Mes nesenai per akciją (

) prisipirkom philips, tai jos išties puikiai šviečia, be to, ir atrodo kaip įprastos lemputės
Aš irgi visada Philipsus naudojau, ir per akciją atsargai pasidėjau - man jos puikiai šviečia
QUOTE(mamulia @ 2009 02 08, 12:31)
man irgi

dabar bandau įsikirst kiek čia man tų pinigų LT reiks ir bandau mokytis taupyt.
Na, mes trise pragyvenam už maždaug 3000 per mėnesį, čia įeina ir skolos gražinimas, ir lizingas, ir taupymas atostogoms, ir atidėjimas "juodai dienai". Viską perku pati, nei maisto, nei ko kito dykai negaunu. Tiesa, neturiu ir jokių didelių paskolų, ačiū tėčiui už butą
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 02 08, 14:12)
pagalvojau, kad užšaldžius nelabai ten naudingų medžiagų liks, ale gal vis tiek daugiau, negu tirpdant sultinio kubelį
Negalvok taip, užšaldytas sultinys bus beveik toks pats geras, kaip ir šviežias - šaldant nedaug prarandama, kaip ir šaldytos daržovės turi daug vertingo