QUOTE(Blue_rose @ 2009 02 09, 03:04)
oi kaip aciu 
Vsio, verdu pati...
siaip pacioj pradzioj viriau, ale jis nevalge... pabandziau pirktines- valge, taip ir gavosi.
o kaip manai, jeigu is savo darzo ne viska turiu, tai labai blogai is parduotuviu (ar tiesiog bandyt ir ziuret) ?
nes tarkim cukinija, moliugas.. tai turgui dabar nelabai rasi.
Alyvuogiu aliejaus visada ipilu slakeli.
Nu bandom nuo rytojaus ir ziuresiu kas ir kaip... aciu dar karteli!!! tikiuosi kad cia nuo Hipp beria... tai viskas susitvarkys, jeigu ne - tai vel kreipsiuos

Vsio, verdu pati...

o kaip manai, jeigu is savo darzo ne viska turiu, tai labai blogai is parduotuviu (ar tiesiog bandyt ir ziuret) ?

Alyvuogiu aliejaus visada ipilu slakeli.
Nu bandom nuo rytojaus ir ziuresiu kas ir kaip... aciu dar karteli!!! tikiuosi kad cia nuo Hipp beria... tai viskas susitvarkys, jeigu ne - tai vel kreipsiuos

Aš visas daržoves ir vaisius perku parduotuvėje. Jei kada pasitaiko koks "naminis" obuolys, tai valgome naminį. Gal alyvuogių aliejus neskanus, todėl nevalgo pačios virtų košių? Esu pirkusi juodųjų alyvuogių aliejų, tai man pačiai buvo feeee, jo vos vos lašiuką įpildavau ir jau košės skonis keisdavosi. Paskui pradėjau pirkti žaliųjų alyvuogių aliejų, toks beskonis, tai vat jo jau ir daugiau galima įpilti ir vistiek skanu.
Svarbiausia - kantrybės



