Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiuras vestuvems 4

QUOTE(jowiciukas @ 2009 01 26, 12:55)

man tokios formos nagucia nelabai patinka, bet siaip pats manikiuras grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2009 01 26, 12:05)
man tokios formos nagucia nelabai patinka, bet siaip pats manikiuras grazus  mirksiukas.gif

man ir smailus nepatinka, na tuoj idesiu ir savo parodyti.
Atsakyti
zadetieji mano naguciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2009 01 26, 13:42)
zadetieji mano naguciai wub.gif

prancuziskas, klasika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2009 01 26, 13:37)
prancuziskas, klasika  mirksiukas.gif

kad ir graziausiai atrodo, ir taip ta diena buni visa blizgutis, o dar ant nagu prikraut visko tai manau per daug.
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2009 01 26, 14:41)
kad ir graziausiai atrodo, ir taip ta diena buni visa blizgutis, o dar ant nagu prikraut visko tai manau per daug.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
man graziausiai atrodo prancuziskas manikiuras,pati visada darausi jy tik vis keiciu peisinukais,gelytemis ir blizguciai,per du metus neatsibodo,aisku buvo i rvisokiu naujoviu,bet manau prancuziskas pats tinkamiausias ir graziausias....as nesioju ne smailius o bukus tokius,nei ilgus nei trumpus,2dydzio visada....
ikelsiu pora nuotraukyciu.
Papildyta:
blush2.gif ax.gif
Papildyta:
kazkodel neikelia foto doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Errnyte @ 2009 01 26, 14:54)
man graziausiai atrodo prancuziskas manikiuras,pati visada darausi jy tik vis keiciu peisinukais,gelytemis ir blizguciai,per du metus neatsibodo,aisku buvo i rvisokiu naujoviu,bet manau prancuziskas pats tinkamiausias ir graziausias....as nesioju ne smailius o bukus tokius,nei ilgus nei trumpus,2dydzio visada....
ikelsiu pora nuotraukyciu.
Papildyta:
blush2.gif  ax.gif
Papildyta:
kazkodel neikelia foto doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  blush2.gif

todel kad 100 zinuciu neparasei. siusk man, ikelsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 06 gegužės 2016 - 14:06
QUOTE(jowiciukas @ 2009 01 26, 12:55)

o man nelabai g.gif is katro matosi kad nagai netikri o prideti ir tos geles.. schmoll.gif man asmeniskai nelabai patinka iskilusios
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2009 01 26, 13:05)
man tokios formos nagucia nelabai patinka, bet siaip pats manikiuras grazus  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(jowiciukas @ 2009 01 26, 14:41)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš taip pat prioritetus atiduodu prancūziškam 4u.gif
Atsakyti
man taip pat klasika wub.gif
Atsakyti