Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiuras vestuvems 4

QUOTE(eglekuku @ 2009 08 07, 14:47)

tai ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2009 08 07, 12:48)
graziausias prancuziskas butu, gal su kokiu papuosimu zinoma ne ant visu nagu

kodel "zinoma"? aisku, cia skonio reikalas, bet man kai papirskiota ant dvieju nagu - tai visad atrodo, kad pradejo ir nespejo pabaigt ar pinigu pritruko biggrin.gif

bet tai mano asmenine nuomone - nebutina uzsipult mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 08 07, 15:50)
tai ką daryti?

šalinti nuospaudas 4u.gif Mirkyti rankutes + yra specialūs peiliukai nuospaudų šalinimui. ax.gif Manau, manikiūrininkė galėtų daugiau patarti.... Ypač, jei dar yra laiko iki vestuvių.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglekuku: 07 rugpjūčio 2009 - 15:45
QUOTE(zemuogytegirl @ 2009 08 07, 17:38)
kodel "zinoma"? aisku, cia skonio reikalas, bet man kai papirskiota ant dvieju nagu - tai visad atrodo, kad pradejo ir nespejo pabaigt ar pinigu pritruko biggrin.gif

bet tai mano asmenine nuomone - nebutina uzsipult  mirksiukas.gif

net nezinau, skonio reikalas, an tai kai buna daug visokiu taskiuku bruksniuku pripiesta ant kiekvieno nago tai jua per daug, o cia vestuves turi dereti viskas. bet yra ir ant kiekvieno nago ivairiu graziu piesiniu, bet as tai dariausi paprasta su blizgiais tokiais priklijuojamais blizguciais.
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2009 01 26, 12:55)

Sveikos man šitie nagai gražiausi thumbup.gif .Gal žinot kur tokius galima pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(19gelyte @ 2009 08 08, 19:29)
Sveikos man šitie nagai gražiausi thumbup.gif  .Gal žinot kur tokius galima pasidaryti?

manau kad kiekvienam salone galima tokius padaryti smile.gif jej ne,tai zinau mergina kuri daro manikiura ir nagu priauginima nebrangiai,as pati darisiu pas ja,bet tik dazisiu su piesiniliais smile.gif uz dazyma 10lt paims,jej tokius gelicius reikes daryti tai bus apie 20.Pati maciau kiek daug merginu pas ja eina thumbup.gif
Atsakyti
OI, kiek diskusiju praleidau biggrin.gif skaitau dabar ir galvoju - o tai jeigu jau fotografas retusuoja nuotraukas, tai jau cia ir laimes virsune? O pacioms yra nesvarbu, kad naguciai butu ne "dantyti"? Tai jeigu fotografas retusuoja foto ir dar uz ta pacia kaina, tai galima is viso su dzinsaia nuvaryt i santuoku rumus, nes paskui su photoshop'u vistiek suknele grazia priklijuot gales! biggrin.gif nu pavarot, jus, merginos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liggy @ 2009 08 10, 09:57)
OI, kiek diskusiju praleidau biggrin.gif skaitau dabar ir galvoju - o tai jeigu jau fotografas retusuoja nuotraukas, tai jau cia ir laimes virsune? O pacioms yra nesvarbu, kad naguciai butu ne "dantyti"?  Tai jeigu fotografas retusuoja foto ir dar uz ta pacia kaina, tai galima is viso su dzinsaia nuvaryt i santuoku rumus, nes paskui su photoshop'u vistiek suknele grazia priklijuot gales! biggrin.gif nu pavarot, jus, merginos biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liggy @ 2009 08 10, 09:57)
OI, kiek diskusiju praleidau biggrin.gif skaitau dabar ir galvoju - o tai jeigu jau fotografas retusuoja nuotraukas, tai jau cia ir laimes virsune? O pacioms yra nesvarbu, kad naguciai butu ne "dantyti"?  Tai jeigu fotografas retusuoja foto ir dar uz ta pacia kaina, tai galima is viso su dzinsaia nuvaryt i santuoku rumus, nes paskui su photoshop'u vistiek suknele grazia priklijuot gales! biggrin.gif nu pavarot, jus, merginos biggrin.gif

na tiesa sakant nevisai taip norejom pasakyt mirksiukas.gif as bent jau kalbejau apie manikiura siek tiek netvarkingai atlikta,o ne suknele doh.gif ax.gif
Atsakyti
as irgi sutiknku,jau kas kas bet manikiuras ir makiazas turi buti labai tvargingi drinks_cheers.gif
P.S.o kiek reikia zinuciu issiusti kad galeciau ideti nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulija: 10 rugpjūčio 2009 - 12:21
QUOTE(linulija @ 2009 08 10, 13:19)
as irgi sutiknku,jau kas kas bet manikiuras ir makiazas turi buti labai tvargingi  drinks_cheers.gif
P.S.o kiek reikia zinuciu issiusti kad galeciau ideti nuotrauka

tiksliai nzn,bet atrodo,kad apie 100 mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai vadinasi jeigu jau suknele, tai turi buti super, o kad nagai ten truputi kokie atsilupe, tai ne esme biggrin.gif nu gal... biggrin.gif
Papildyta:
Tada man kyla klausimas - o tai, pvz, jeigu dantys nevalyti, tai ne esme, svarbu, kad nesugede? biggrin.gif o kaip del koju - nesvarbu, kad neplautos, svarbu kad basute grazios? biggrin.gif
Atsakyti