Grazu, tvarkinga, bet be fantazijos...
iskart issigandau, nes atsidare po truputi, ir pirma islindo vyro ranka(o cia tai manikiuras,pagalvojau ) bet po to matau, tavo ranka zemiau
na visumoi - normaliai....
Grazu, tvarkinga, bet be fantazijos...
iskart issigandau, nes atsidare po truputi, ir pirma islindo vyro ranka(o cia tai manikiuras,pagalvojau ) bet po to matau, tavo ranka zemiau
na visumoi - normaliai....
na taip be fantazijos, juk ir sakiau kad nieko ypatingo man patiko, as nenorejau piesiniu ant nagu todel taip paprastai kukliai ir subtiliai man buvo pats tas p.s. o ka vyro negrazus manikiuras?
O man grazus rozines_svajones manikiuras. Neperkrautas, nepapugiskas... man atrodo, kad fantazijai ant vestuvinio manikiuro ne vieta
Ne i tema yra kazkokia uzsienio laida apie visokias stiliaus nesamones, tai viena moteris pakomentavo: "Gal kas galetu man ir Jezaus gimima ant nagu nupiesti?" (nu tipo, kas per daug, tai jau nesveika...)
Ne i tema yra kazkokia uzsienio laida apie visokias stiliaus nesamones, tai viena moteris pakomentavo: "Gal kas galetu man ir Jezaus gimima ant nagu nupiesti?" (nu tipo, kas per daug, tai jau nesveika...)
Man vestuvems graziausias prancuziskas manikiuras. man manikiurininke padare prancuziska su baltais galiukais, tarp to balto galiuko ir likusios nago dalies pravede su sidabriniu laku juosteles (na t. y. toks iprastinis sventiskas) ir dar ant ranku ketvirto pirsto nuiese po nedidele gelyte ir po nedidele svarovskio akute uzdejo. na siaip galima ir be piesinuko isvis daryti, net nezinau, kaip yra graziau, na sikart as pasirinkau truputi puosniau - su piesinuku; netgi galima ir be sidabrines juosteles daryti, bet kokiu atveju yra gerai, tik vienai gal sie tike puosniau norisi, kitai gal atrodytu per daug. Bet tikrai manau, kad nereikia perkrauti nagu imantriais piesiniais, priklijuotom kriauklytem ar dar visokiais. Man dar svarbu nagu forma: as nemegstu labai ilgu, taip pat kvadratiniu ar smailiu, man tai yra neskoninga, bet kiekvienai rinktis. Mano nagu forma buvo ovalas ir buvo poilgiai nagai, ne per daug ilgi. Kam idomu, manikiura dariausi pas manikiurininke Renata, Kaune, paprastoje kirpykloje Siaures pr., prie "Iki", dvylikaukstyje name yra isikurusi. Kirpykla paprasta, padare visiskai nebrangiai, bet tikrai kokybiskai padare ir kruopsciai dirbo. Pries tai dariausia bandomaji manikiura pas Alma, Savanoriu pr. grozio salonas ar kirpykla yra, irgi nelabai brangi, pagal komentarus supermamoje radau, bet ner ka lygint - Alma tai palyginus tikrai netvarkingai, nekruopsciai padare, net stebina, kaip kazkurioms jos darbas patinka...
Pritariu ELZAI- grazu, tvarkinga, bet man, asmeniskai, ne sventiska. Zinoma, reikia atkreipti demesi ir i suknele, jei suknyte paparastute, o ant nagu tortai, tai tada irgi be rysio ir siaip, kaip sakoma- skoniui ir groziui draugu ner