[quote=Belty,2009 02 03, 11:24]
Mano daug atpylineja

Jeigu net po 1.5-2val.po valgio, pamiegojes atsikelia, ir keiciant pamperi, arba jei pats pastena -pasispardo-ziurek jau ir varske iseina tokia..toks vaizdas , kad nevirskina- nu bet MP kaip tik lengvai virskinamas..tai nieko nesuprantu. O jei nepakleciau atsirugti, tai is vis puse ispiltu..
Gal kam taip buna?
[/quote]
manomazasis irgi taip pat atpila kai muistosi arba pamperi kai keiciu, bet dazniausiai tai vandenuku ir nelabai daug,o buna atsiruges ne viena karta.as pastebejau kad ir po kokios val jei atpila kai muistosi, as tada ji pakeliu, panesioju ir jis dar karta atsirugsta.as manau kad gal jis tute ciulpdamas dar pritraukia oro..
[quote=vaidosius,2009 02 03, 11:36]
mano leliukas irgi ziauriai daug atpilineja, kartais net fontanu tokiu i toli sauna

gydytoja tai tik pasveria ir sako jei svorio normaliai priauga tai nieko tokio tie atpylinejimai, bet as matau kad vaikui kartais net skauda kai jis daug atpila ir verkia
[/quote]
mano buvo pirma menesi taip kad fontanu vare,as manau kad cia jau vemimas skaitosi, klausiau daktares sake kad normalu, jei nera daznai, jei daznai, tai gali buti kazkas su skranduku...
manajam kartais net per nosyte skaudziai isbega viskas, tai labai bijau kad neuzspringu,neuzdustu,nes jis tada labai ora gaudyt pradeda,kol viskas isbega,jis nepakvepuoja....
[/quote]