Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

Sveikutes smile.gif
Norejau paklausti tokio klausimelio gal nelabai i tema bet visgi ..... Cia skaitinejausi apie tusus ir galvoju gal nusipirkti tusa Lancome Hypnose bet galvojau pvz is ebay kokio nes paziurejau kainytes tai skiriasi cia Lietuvoj kaip minejo kazkas 105LT kainuoja o is ebay apie 40LT gaunasi na kazkur.... Tai kaip gal sakau verta ? o gal turit kokios patirties kad neapsimoka ? nes jei viskas okis tai visgi sutaupyt pinigeliu iseitu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2009 02 22, 17:08)
Apie 105 lt.

http://www.kosmetika...ara.html?lang=2
cia pigiau unsure.gif

QUOTE(*Munytė* @ 2009 02 22, 21:52)
Šiandien užsisakiau Lancome Hypnose,

jei nepaslaptis kur uzsisakot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2009 02 23, 00:00)
http://www.kosmetika...ara.html?lang=2
cia pigiau unsure.gif
jei nepaslaptis kur uzsisakot g.gif

aha siaip tai pigiau bet sakau jei is ebay tai dar pigiau iseitu ax.gif niu ka zinau va tas dalykas kad nebandziau uzsisakyt bet sakiau gal reikia pabandyt.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste_ @ 2009 02 22, 23:03)
aha siaip tai pigiau bet sakau jei is ebay tai dar pigiau iseitu  ax.gif  niu ka zinau va tas dalykas kad nebandziau uzsisakyt bet sakiau gal reikia pabandyt....  biggrin.gif

as nesu bandzius is ebay schmoll.gif zinoma kad verta butu jei jis kainuoja vos ne per pus pigiau rolleyes.gif seip mane domina tai YSL faux cils g.gif
Atsakyti
tai va apsimoka siaip, bet nezinau nes skaiciau atsiliepimai is braskiu kas uzsisake tusus sako atkeliauja pasene ir pan schmoll.gif tai va nezinau kaip butu is ebay bet ten kazkaip yra atsiliepimai apie ta pardaveja tai sakau galima pasiskaityt rolleyes.gif butu idomu kaip kas bande ir kokie tusai atkeliauja.... unsure.gif
o kuo sitas tave domina ? na as pasiskaiciau tai lyg geri atsiliepimai apie hypnose mirksiukas.gif aij man isvis nebezinau tokia gausybe tu tusu jau nebezinau net ka rinktis biggrin.gif reikes bandyt visus is eiles geriausiu atsiliepimu sarasa pasidaryt ir deti pliusus kuriuos pabandzius ir kaip jie ir bandyt biggrin.gif nes kiekvienam skirtingai..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2009 02 22, 23:52)
Šiandien užsisakiau Lancome Hypnose, tai taip knieti kuo greičiau gauti, deja laukti teks tris dienas smile.gif
Mėgstu dideles blakstienas... wub.gif
tai dabar jau galvoju, kad galėjau geriau YSL nusipirkt.. unsure.gif

O is kur cia taip, per 3 dienas? ax.gif
Atsakyti
Bourjois tusas man pats geriausias.
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 02 22, 00:07)
O pas tave tas geopardinis?As irgi galvojau apie sy tusa, bet forumuose pasiskaiciau neytin teigiamu atsiliepimu.  O Beja, ar pastebejote, kad Parfum eksprese atpigo tusu kainos? Anksciau visi kainuodavo po 89 lt, o db tik 70 mirksiukas.gif

Taip pas mane geopardinis smile.gif Pirkau is Parfum express, bet dar tada kainavo 89 lt. unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 02 22, 00:00)
Nu tai reiskia sviezia nusipirkai, veliau sutirstes smile.gif

O sutirstes tai reiskia, kad sudzius ir nebesiburbuliuos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilla @ 2009 02 23, 11:08)
Taip pas mane geopardinis  smile.gif  Pirkau is Parfum express, bet dar tada kainavo 89 lt.  unsure.gif

Papildyta:
O sutirstes tai reiskia, kad sudzius ir nebesiburbuliuos?  g.gif

Ne nu aisku kad kazkiek sutirstes, nes vistiek oro gauna, o paskui sutirstes visai biggrin.gif , nebus gi visada naujas,bet ka as zinau nu man tai tikrai nesiburbuliuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2009 02 23, 00:46)
O is kur cia taip, per 3 dienas? ax.gif

Iš vieno asmens, kuris iš JAV juos parsivežęs smile.gif ir už stebuklingą kainą smile.gif smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 02 21, 22:07)
O Beja, ar pastebejote, kad Parfum eksprese atpigo tusu kainos? Anksciau visi kainuodavo po 89 lt, o db tik 70 mirksiukas.gif

Tusams buvo tik kelias dienas nuolaideles ir jie kainavo po 70lt,o dabar vel po 89 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kosmeta: 23 vasario 2009 - 15:14
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 02 22, 18:57)
pasiulyciau jums tusa is YSL faux cils, blakstienas padaro ilgas, tankias, storas thumbup.gif

Kur gauti ir kokia kainelė? 4u.gif
Atsakyti