Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

siandien isbandziau ysl auksini - jau buvo sepetelis padziuves, tai net dazant trupejo bash.gif - jam iskart buvo ne, ne,ne schmoll.gif dar chanel kazkoks is E raides (juo konsultante papasakojo, kaip naudotis, vedant sepeteli i virsu reikia ne i akie vidine puse sukti sepeteli, o atvirskciai blink.gif tai prisijuokem su ja, kol man taip atvirksciai isejo, pats tusas visai nieko, tik nepatiko, kad apacioj per daug kosese man uzdejo - tai isejo labai dramatines blakstienos biggrin.gif
Atsakyti
Siaip dazaus retai, bet kai perku tusa, tai visada ziuriu i sepeteli, jeigu jis tankus man visada graziai padazo, bet kai buna retas toks tai tada nelabai kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 06, 15:11)
siandien isbandziau ysl auksini - jau buvo sepetelis padziuves, tai net dazant trupejo bash.gif - jam iskart buvo ne, ne,ne schmoll.gif dar chanel kazkoks is E raides (juo konsultante papasakojo, kaip naudotis, vedant sepeteli i virsu reikia ne i akie vidine puse sukti sepeteli, o atvirskciai blink.gif tai prisijuokem su ja, kol man taip atvirksciai isejo, pats tusas visai nieko, tik nepatiko, kad apacioj per daug kosese man uzdejo - tai isejo labai dramatines blakstienos biggrin.gif

tikriausiai chanel exeptional, as turejau ji bet man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 03 07, 11:49)
tikriausiai chanel exeptional, as turejau ji bet man nepatiko schmoll.gif

jo tikrai nerekomenduoju, hr tigrinis ir hypnose zymiai geresni flirt.gif
Atsakyti
kaip manot ar verta aplamai pirkt brangu apie 100lt kainuojanti tusa ar labai jis ten skiriasi nuo pvz 40lt kainuojancio?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 03 07, 20:10)
kaip manot ar verta aplamai pirkt brangu apie 100lt kainuojanti tusa ar labai jis ten skiriasi nuo pvz 40lt kainuojancio?

Verta, jei jums jis tinkamas yra. O jei padaro ta pati, ka ir uz 40Lt, tai manyciau neverta - nebent jau labai jums svarbus vardas.
Atsakyti
o tai is jusu asmenines patirties kaip?perkat koki? smile.gif
Atsakyti

Man asmeniskai jau geriau blakstienom nepagaileti, ir rinktis kokybiskesni. Juo labiau kad dabar galima ta kokybiskesni, parvezta galima nusipirkti pigiau. smile.gif

Man tie pigus kazkaip pastebejau blakstienos menkeja, tokios net nemoku paaiskinti, nu tokios blunka, silpnesnes. Bet cia tiktai mano asmenine patirtis, uz kitas nekalbu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute 99: 07 kovo 2009 - 20:58
QUOTE(kumiko @ 2009 03 07, 21:51)
o tai is jusu asmenines patirties kaip?perkat koki? smile.gif

Is asmenines patirties: dabar naudoju Tarte 'lights camera lashes' uz rodos 18$ (po ilgu ieskojimu tapo mylimiausiu). Bet zadu isbandyt CoverGirl 'lash blast', kuris kainuoja apie 9$.

Patinka dar MaxFactor 'masterpiece max' juodoje tubeleje, L'oreal 'lash architect'.

Isbandyti ir nepatike: Dior 'diorshow' ir 'iconic' (24$ ir 27$), Givenchy 'Phenomen'Eyes Mascara' (28$), YSL "MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS" (28,50$), Lancome 'ÔSCILLATION' (34$), Guerlain "Le 2 de Guerlain" (35$), Guerlain 'Maxi Lash Extreme Volume Mascara' (29$).

Pigesniu nevardiju, bet esme ta, kad ne vien brnagus tusai gerai dazo - tiksliau ne tuso kaina dazo. wink.gif O ka daryt, jei brnagus ir nepadaro ta, ka turetu - vistiek dazytis vien todel kad brangus? As renkuosi is pigesniu/vidutiniu ir man kolkas poreikius patenkina. 4u.gif
Atsakyti

pritarsiu pries tai rašusiai mamytei, kad istiesu pastebejau ir as ta kad nuo pigesniu tusu sauseja, svieseja blakstienos, nors velgi pasitelkus ricina i pagalba kasvakar nuvalius tusa bei atradus tusa kad ir pigesni bet kuris 100% atitinka poreikius manau nereikia tuo atveju ir brangesniu, cia priklauso nuo galimybiu bei noru... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 03 07, 22:17)
pritarsiu pries tai rašusiai mamytei, kad istiesu pastebejau ir as ta kad nuo pigesniu tusu sauseja, svieseja blakstienos, nors velgi pasitelkus ricina i pagalba kasvakar nuvalius tusa bei atradus tusa kad ir pigesni bet kuris 100% atitinka poreikius manau nereikia tuo atveju ir brangesniu, cia priklauso nuo galimybiu bei noru...  smile.gif

Turginiu tikrai nepatarciau dazytis, bet tokie kaip L'oreal ar pan, tai manau visai normalus tusai buna. O del blakstienu saugojimo, tai labai gerai ta atlieka visokie primeriai, kondicionieriai ir tt, kuriuos galima tepti pries tusa. Nors pati esu visokia jautruole, bet kolkas pokyciu blakstienose nepastebejau del tuso naudojimo...
Atsakyti
O koki kondicionieriu tepate pries tusa? 4u.gif As tai turejau Talika, bet nepatiko, pardaviau draugei, jei sake irgi nelabai.
Atsakyti