Dar klausimelis,sako,kad antbiotikai ( actifed antibiotikai? ) mazina poveiki,o mazina tik tai dienai ar vel savaite saugotis?
Indruskinas,as visada perku be recepto.
zvilgteli,bet pasakau,kad pamirsau ir viskas.. o siaip palakstytum po vaistines , tikrai rastum
Dar klausimelis,sako,kad antbiotikai ( actifed antibiotikai? ) mazina poveiki,o mazina tik tai dienai ar vel savaite saugotis?
QUOTE(Chanell @ 2009 02 25, 08:49)

Ir migdomieji, ir antibiotikai mazina poveiki, reiketu bent kelias dienas pasisaugoti...
Jacinta ,visad gelbsti,aciu
Ir dar.. geriau decatylen,nuo gerkles ciulpiami, otrivin ,nosies lasai, actifed , nuo nosies ,slogos, ir dar actifed nuo sauso kosulio, theraflu. stai ka geriau
nesuprantu ar Actifed yra antibiotikai
Ir dar.. geriau decatylen,nuo gerkles ciulpiami, otrivin ,nosies lasai, actifed , nuo nosies ,slogos, ir dar actifed nuo sauso kosulio, theraflu. stai ka geriau
QUOTE(Chanell @ 2009 02 25, 10:37)
Jacinta ,visad gelbsti,aciu
nesuprantu ar Actifed yra antibiotikai 
Zinok, net nezinau ka ir patart!
As pati pries pora savaiciu kai sirgau, irgi visokiu vaistu geriau nuo persalimo, tik neatsimenu kokius dabar...
QUOTE(Indruskinas @ 2009 02 24, 18:18)
sveikos panos, noriu paklausti ar daug šansų, kad šias tabletes vaistinėje parduotų be recepto? kiek žinau tai priskiriama prie receptinių vaistų.
man teko keleta kartu pirkti be recepto..
paskutini karta kai pirkau paprase, tai padaviau jau pasibaigusiu laukotaroiu, bet pardave
QUOTE(Chanell @ 2009 02 25, 08:49)

saugojomes, kol juos geriau ir po to keleta dienu baigus gerti antibijotikus
Et, vel prisidirbau,mergytes..
pagalbos!
Taigi,isgeriau neseniai tebletyte ir ka jus manot? po 15 min viduriavau ( nes laikiausi tokios dietytes) .. ka man db daryti? gerti dar viena? nieko nebus? ar ka?
Taigi,isgeriau neseniai tebletyte ir ka jus manot? po 15 min viduriavau ( nes laikiausi tokios dietytes) .. ka man db daryti? gerti dar viena? nieko nebus? ar ka?
sveikutes
geriu Yesminelle tik 4diena, jokiu salutiniu poveikiu nepajutau, isskyrus tai, kad siom dienom persalus esu, ir su lyg tableciu vartojimo pradzia, prasidejo gripas, ar tai gali buti sietina?
beje, geriau gripex, coldrex, actifed tik viena kart geriau, ar is siu vaistu, kuris nors sumazino poveiki yesminelle?ir ar isvis galima sergant jas gerti, nes as dar naujoke, ilgai svarsciau del pradejimo vartoti
geriu Yesminelle tik 4diena, jokiu salutiniu poveikiu nepajutau, isskyrus tai, kad siom dienom persalus esu, ir su lyg tableciu vartojimo pradzia, prasidejo gripas, ar tai gali buti sietina?
beje, geriau gripex, coldrex, actifed tik viena kart geriau, ar is siu vaistu, kuris nors sumazino poveiki yesminelle?ir ar isvis galima sergant jas gerti, nes as dar naujoke, ilgai svarsciau del pradejimo vartoti
sonnja,nereikia tikrai.:}
QUOTE(Chanell @ 2009 02 25, 15:13)
sonnja,nereikia tikrai.:}
soriux, bet nelabai supratau ko nereikia
QUOTE(sonnija @ 2009 02 25, 15:43)
gripas ir KT nieko bendro neturi
gali jaustis visiskai rami tos arbatos nieko neslopina
QUOTE(Chanell @ 2009 02 25, 14:52)
Et, vel prisidirbau,mergytes..
pagalbos!
As kazkaip i tokius dalykus nekreipiu demesio, nebent jau labai labai buvo tuolete!
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 25, 15:53)
As kazkaip i tokius dalykus nekreipiu demesio, nebent jau labai labai buvo tuolete!
prie kiekvienos pakuotes buna tokia knygute
tai 18 psl parasyta ka daryti jei taip nutiko
kiek supratau kita tablete reikia isgerti is kitos pakuotes (neardant tos kur pradejai gerti), nes juk tada kazkuria diena pritruksi
tikiuos aiskiai parasiau