Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

Savo dukrai auskarus ausyse pravėrėm pirmos klasės pabaigoje. Vėliau antrą skylutę ausyje. Nuo 14 metų prasidėjo jos pankavimas, ir auskarų vėrimas su draugėmis visur kur tik sugalvoja, be mano leidimo... g.gif Sužinojusi liepiau išsiverti viską, atsikalbinėjo, bet išsivėrė. Dabar prieš metus leidau jai vertis kažkokius tai Sneikbaitus, ir tada vėl prasidėjo auskarų vėrimasis be mano leidimo... Jaučiu pusės jos šedevrų dar ir šiandien nežinau, bet tegu turi, bi tik jai gražu. Į nuomonę mano nekreipia dėmesio, pasakau kad negražu, ji man atsikerta "Tu nesupranti šio stiliaus ir grožio" . Nesenai dar turėjom problemų su plyšusia ausimi nuo plėtimo, buvom susitarusios, kad jau nebesidės tų ragų ten, bet vakar pamačiau naują šedevrą... doh.gif Bet išsiimti neliepsiu, tegu, jau greit pati bus atsakinga už save, ir vėl "susibadys" .
Atsakyti
QUOTE(fantazija3 @ 2011 01 04, 21:04)
Nesenai dar turėjom problemų su plyšusia ausimi nuo plėtimo, buvom susitarusios, kad jau nebesidės tų ragų ten, bet vakar pamačiau naują šedevrą... doh.gif 

Kaip suprast - plečia ausį? Dar neduok dieve mano sūnus sugalvotų taip. g.gif
Atsakyti
Na tai tuneliais vadinama ar kažkaip panašiai. Va čia į manąją panašios merginos nuotrauka, atrkeipkite dėmesį į ausį. http://l15.sphotos.l...6_5954875_n.jpg bet pas ją ačiū dievui nebuvo toks milžiniškas.
Atsakyti
O siaube‼ Tikiuosi maniškis taip nepasidarys, nors jau yra užsiminęs, kad nori kažkokio auskaro.
Atsakyti
O gal jūs daug nežinote, jau gali būti įvairių šedevrų kuriuos vaikai laisvai nuslepia smile.gif
Atsakyti
Nesidomiu per daug tais šedevrais, tačiau neįsivaizduoju, kaip galima paslėpti auskarą. Na nebent kiekvieną kart išsiimt, bet kas gi taip darytų? Nusibostų labai greitai taip elgtis.
Atsakyti
Na yra visokių būtų, man dukra pasakojo. Pvz nosyje auskarą slepia taip : http://www.youtube.c...h?v=2tx5VhNwIks
Atsakyti
Bet ko tik neprisigalvoja... Šiaip, nematau prasmės drausti. Vistiek įsivers ir suras būdų paslėpti.
Atsakyti
Aš nedraudžiu, tegu daro ką nori, bet gi žinot, visokių dalykų gali būti, kartais veriant pažeidžia ką nors, ir suparalyžuoja veidą... Ji tik žino, kad man šlykštu ir nerodo.
Atsakyti
Aš tai galvoju, kad gali kilti problemų ieškant darbo. Nes visgi palankiau žiūrima į tuos darbuotojus, kurie yra tvarkingos išvaizdos, jokių ypatingų išskirtinumų, kaip šiuo atveju. Nemanau, kad darbdavys norėtų priimti tatuiruotą, visur auskarų prisivėrusį žmogų. Na bent jau aš taip galvoju, ir darbdavio vietoje taip pat pasielgčiau.
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2010 12 11, 21:24)
Kaip mergaite tokio amziaus issake nora/svajone? Juk pati neturi auskaru, kur rado pavyzdi?

Tokio amziaus verima vaikui auskariuku vertinciau kaip mamos nora, jog graziai atrodytu ir ne kitaip.

Vertinkit kaip Jums patogiau.

Auskarai man puosniai neatrodo, del tos priezasties ausu neprasiveriu.
Atsakyti
Savo dukrai tikrai nepradursiu ausu be kokiu 12-14m! Manau viskam savas laikas!!!
Atsakyti