Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė, n-oji tema. Tęsiam

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 02 24, 18:22)
man apacia tai visai linksma, tokia 'visciuko'  mirksiukas.gif tik virsus nepatinka, man subtilumo tokio noretusi, ne tokiu grubiu petnesu ir mazesnes iskirptes  mirksiukas.gif bet aisku, kiekvienos reikalas, svarbu nuotakai buvo grazu  4u.gif

ir dar man atrodo, kad tau jinai truputi per didele buvo, ar ne? nes tu liekna atrodai, o liemuo toks kaip apsmukes... gal medziaga sukneles labai stora buvo?  g.gif

Hi lotuliukas.gif
Petnešėlės, kaip žinia, kiekvienai merginai tinka vis kitokios: vienoms, atitinkamai pagal figūrą tinka plonytės, kitoms - plačios g.gif , taigi, kadangi suknelė 40-42 dydžio, petnešėlės tokiai figūrai idealios lotuliukas.gif

O kad atrodau liekna, tai tik tobulai pasiūtos suknelės dėka thumbup.gif
Ačiū už tai, nes tikrai neesu iš liekniausių drinks_cheers.gif
Atsakyti
as manau jog kitos paneles cia per ziauriai raso tai nuotakai tobula suknele kitai gal ne bet savo pikta nuomone galima pasilaikyti prie saves . reikia pabuti nuotakos vietoje ar labai patiktu jai pradetu taip varyti ant tavo sukneles kuri tau atrode ir yra tobula .
Atsakyti
QUOTE(renamej @ 2009 02 24, 14:40)
Sveikos mergaites!
o kaip jums si suknele?
Siuta iš taftos ir šilko, labai patogi ir graziai atrodo smile.gif
jei ka sudomins rasykite az mirksiukas.gif
parduosiu biggrin.gif

user posted image
user posted image

Na merginos, aūūū!!!
atsiliepkit, siųskit savo nuomones ir rašykit į až dėl suknelės, tikrai prieinama kainytė ir puikus pirkinukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renamej @ 2009 02 24, 17:20)
Merginos, tai ko, Jūsų nuomone, jai trūksta g.gif ?

Man pavyzdžiui ji yra išskirtinė, neatsibodusio modelio, ne tokios kaip visos, romantiška ir kartu sexy thumbup.gif

Kaip mano kitos merginos 4u.gif ?

1. galima rasti dar bent dvidesimt neatsibodusio modelio sukneliu, antra tiek galima su savo fantazija sugalvoti.
2. Pritarsiu, kad ji isskirtine ir neatsibodusio modelio, bet nemanau, kad siuo atveju tai yra is gerosios puses.
3. Jeigu krutine atvira, tai dar nereiskia, kad ji yra sexy, manau, jog vestuvems reiktu subtilesnio seksualumo.
4. Asmeniskai as su tokia suknele nenoreciau tuoktis. Tiesiog nenoreciau versi aplinkiniu meluoti, kaip puikiai as atrodau su sia suknele. Be to, tikrai nenoreciau nemaloniai nustebinti vyro ir priversti ji jaustis nepatogiai vestuviu diena.
5. Cia nera skelbimu skyrelis. Suknelems parduoti yra atskira tema
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 02 24, 18:34)
as manau jog kitos paneles cia per ziauriai raso tai nuotakai  tobula suknele kitai  gal ne  bet savo pikta nuomone galima pasilaikyti prie saves . reikia pabuti nuotakos vietoje ar labai patiktu jai pradetu taip varyti ant tavo sukneles kuri tau atrode  ir yra tobula .

Dėkui už palaikymą lotuliukas.gif
Bet juk merginos skoniai ne draugai, pykim pykim, išsiliekim thumbup.gif
Dar niekad nėra buvę, kad moterys viena kitai nepavydėtų drinks_cheers.gif
Papildyta:
Merginos, nepykit, kad reklamuoju savo suknelę pardavimui, bet jūs tikrai iki mano žinutės buvot visos apsnūdusios, o dabar, matau, kaip mat atsigavot, purkštaut visaip pradėjot, super thumbup.gif
Manau, kad aš laiku ir vietoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renamej: 24 vasario 2009 - 16:46
QUOTE(renamej @ 2009 02 24, 18:37)
Dėkui už palaikymą lotuliukas.gif
Bet juk merginos skoniai ne draugai, pykim pykim, išsiliekim thumbup.gif
Dar niekad nėra buvę, kad moterys viena kitai nepavydėtų drinks_cheers.gif

na saunu kad tu taip gali priimti bet yra tokiu moteru kurios jautrios yra tad manau verta pasilaikyti ir prie saves ta nuomone .
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 02 24, 18:40)
na saunu kad tu taip gali priimti bet yra tokiu moteru kurios jautrios yra  tad manau  verta pasilaikyti ir prie saves ta nuomone .

Ačiukas Tau lotuliukas.gif
Papildymui:
Jautrios ir silpnos moterėlės ir neišeitų su tokia suknele, kaip supratau is kai kurių komentuotojų g.gif
Papildyta:
Merginos, atrodykite ryškiai, o ne kaip pilkos pelytės bigsmile.gif
Rinkitės mano suknelę thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renamej: 24 vasario 2009 - 16:45
Nu nemanau, kad kas nors ten verte meluoti aplinkinius, kad nuotaka atrodo graziai su sita suknele g.gif ar visi isgriuvo is siaubo, pamate nuotaka? g.gif cia kazkaip ne prie ko tas komentaras, man atrodo...
man iskirpte taip pat atrodo per didele, as su tokia neiciau, bet jei nuotakos vyras priprates ja taip apsirengusia matyti, tai nera problemos, man atrodo.
o del skelbimo - is tiesu yra skyrelis 'skelbimai', labai jau dicke ta nuotrauka tavo, uzgruzina puslapi visa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
IS JUSU KOMENTARU GERBIAMOSIOS ATRODO KAD CIA VIENUOLIU KLUBAS smile.gif
IS KO SPRENDZIAT KAD TASKIUKAI NETINKA???? JIE PUIKIAI DERA MANO NUOMONE IR SUKNELE TIESIOG STULBINAMA KAM NEPATINKA NEKREIKP DEMESIO TURBUT SU VIENUOLIU RUBAIS GERBIAMOSIOS ZENIJOTES biggrin.gif biggrin.gif SORIUX BET TIKRAI JUOKINGA biggrin.gif
Papildyta:
IR DAR TOMS KURIOM ATRODO VULGARI SIULAU SITA PAKOMENTUOTI biggrin.gif thumbup.gif AR GI NEMIELA tongue.gif

user posted image
Atsakyti
O tai pala, jei man rūbas negražus, aš turiu sėdėt savo nuomonę užspaudus? O va jei graži, rėkaut kiekvienoj žinutėj, kokia ta suknelė nuostabi? Ir apskritai - kuo čia dėti vienuolių abitai? g.gif
Trumpai tariant, suknelė ne mano skonio, tokios nevilkėčiau, vienuolių gildijai nepriklausau.
Be to, kaip jau minėjo, čia ne skelbimų tema.
Beje, ascionka, caps lock išjunk, ką, nerėkavus?
Atsakyti
Gi aiskiai pasakyta: yra skyrelis SKELBIMAI, ten galima reklamuoti savo stulbinamas sukneles, raudonus stringus ir menka isprusima. Auuuu pirkit mergaites nepasigailesit, nepavydekit man seksualumo, auuuu
KAR ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jota @ 2009 02 24, 18:31)
O tai pala, jei man rūbas negražus, aš turiu sėdėt savo nuomonę užspaudus? O va jei graži, rėkaut kiekvienoj žinutėj, kokia ta suknelė nuostabi? Ir apskritai - kuo čia dėti vienuolių abitai?  g.gif
Trumpai tariant, suknelė ne mano skonio, tokios nevilkėčiau, vienuolių gildijai nepriklausau.
Be to, kaip jau minėjo, čia ne skelbimų tema.
Beje, ascionka, caps lock išjunk, ką, nerėkavus?

NIEKAS CIA NEREKAUJA NEREIKIA PYKTI smile.gif AR TAU SIRDI SKAUDA KAD RASTAS PER DIDELIS smile.gif
Atsakyti