QUOTE(Tortura @ 2009 01 28, 00:50)
baisiai jau kaip nuotaka pikta esate:))) as visai neizeist norejau, o jus jau kaip kokia CSI kriminaliste ir nuoroda i mano posta imetete:)) taigi pasirodau - as ta zanuda nuotaka-- dar buvau i kabutes paimta:)
o esme tame, kad pajuokavau, nes man jau brangioji ne 18, o 30 meteliu stuktelejo.. ir noriu sukneles paprastos visiskai.. o gal net apskritai kazko originalesnio, nes teku antra karta.. todel ir pajuokavau, kad nenoriu "tortu ir baltu", nes norejau pasakyt, kad tikros vestuvines sukneles jau man neteks uzsideti, o ir netiks man pagal musu planus.. thats all:) taigi nera reikalo taip purkstauti ir netgi kaip baisiausia paskala nesti is temos i tema

) maciau sitoj "temoj" ir "tortu" ir patikek daauug baltu..

bet kaip viena nuotaka be kabuciu:) pasake, juk skonio reikalas.. ir jumora nereik taip suprast pajautrintai.. jei taip dirgli esate, tai Sukatzoliu trinktura labai padeda.. cia draugiskai:)
niu cia siaip visom ne po 18
Pasakysiu taip - kiek zmoniu, tiek nuomoniu ir skoniu. Kas ir butu, hei visos butu su vienodom suknelem....
Papildyta:
QUOTE(Mėėėta @ 2009 01 28, 10:32)
Sveikos, ką manot apie lininę vestuvinę suknelę, gal kada teko matyt? Man labai patinka linas

Tik neįsivaizduoju ar įmanoma pasisiūdint ką nors gražaus ir šventiško
Man tai super, jei pire tematikos tinka. Na, tarkim, rumuose su linine, tai nelabai turbut
Papildyta:
QUOTE(Hot @ 2009 01 28, 11:38)
Sveikos mergaites! As cia naujoke, pradejau ruostis savo sventei ir dabar vykdau suknutes paieskas

Noriu prasyt patarimo - issirinkau suknele
http://www.splasposa...ndexLS2009.html , bet zadu but palaidais plaukais, ir tas kaklas kad ir grazus, bet trukdo. Ir taip jis man netinka. Gal teko matyt Kaune panausaus tipo suknuciu? Esu auksta ir plona, tai tos visai tiesios padaro panasia i silke
Papildyta:
Nuoroda meta i pati puslapi..

Cia kalbu apie ta suknyte, kur ant 2008 katalogo virselio

issireiskimas silke