Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė, n-oji tema. Tęsiam

Man sios nerealiai grazios... bigsmile.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Timida: 27 sausio 2009 - 20:47
QUOTE(Nady @ 2009 01 27, 17:47)
Man regis jis priue altoriaus net neišdrįstų prieiti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet koks 'nuometas' thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Midnattssola @ 2009 01 26, 21:40)
sveikute smile.gif retai cia pasirodau, bet pagal galimybes domiuosiu kaip mums visom sekasi ruostis tai vienintelei ir nuostabiajai dienai smile.gif
noreciau jusu teismui pristatyti savo suknyte smile.gif sestadieni jau ja rezervuosiu smile.gif

http://public.fotki....uty/mypictures/

ka manot?

labai grazi suknute 4u.gif
QUOTE(Sherlly @ 2009 01 27, 13:41)
http://www.poshbot.c...ide_2009_01.jpg

Kaip jums sita 2009 m. suknele? Jaunikis turbut mautu nuo altoriaus tokia nuotaka pamates  lotuliukas.gif

naujametis karnavalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2009 01 27, 19:57)
SM Stiliuj viena "nuotaka" pasiskundė, kad čia tik apie baltus tortus kalbat, tai baisingai išsigandau, kad  "pagedot"...atėjau "aiškintis", bet regis viskas čia tvarkoj  biggrin.gif
http://www.supermama...?...8764&st=372

baisiai jau kaip nuotaka pikta esate:))) as visai neizeist norejau, o jus jau kaip kokia CSI kriminaliste ir nuoroda i mano posta imetete:)) taigi pasirodau - as ta zanuda nuotaka-- dar buvau i kabutes paimta:)
o esme tame, kad pajuokavau, nes man jau brangioji ne 18, o 30 meteliu stuktelejo.. ir noriu sukneles paprastos visiskai.. o gal net apskritai kazko originalesnio, nes teku antra karta.. todel ir pajuokavau, kad nenoriu "tortu ir baltu", nes norejau pasakyt, kad tikros vestuvines sukneles jau man neteks uzsideti, o ir netiks man pagal musu planus.. thats all:) taigi nera reikalo taip purkstauti ir netgi kaip baisiausia paskala nesti is temos i tema smile.gif) maciau sitoj "temoj" ir "tortu" ir patikek daauug baltu..smile.gif bet kaip viena nuotaka be kabuciu:) pasake, juk skonio reikalas.. ir jumora nereik taip suprast pajautrintai.. jei taip dirgli esate, tai Sukatzoliu trinktura labai padeda.. cia draugiskai:) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tortura: 27 sausio 2009 - 23:52
Na, apie zanūdas ne tamstai taikiau, bet jei nori prisiimti biggrin.gif
Teisiog reikėtų pasižiūrinėti vestuvinees suknelių temas, o ne vienareikšmiškai "ištortinti", juolab, kad šiemetinės nuotakos (dažna) renkasi kaip tik labai lengvo kritimo sukneles biggrin.gif

Sakot "baisiai" pikta? biggrin.gif Na, kaip 30 metė, tai jau turėtumėt žinot, kad ne viskas yra taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio biggrin.gif Te balioną ir nesinervuok 4u.gif labai gražių suknelių yra "antrą kartą tekančių" suknelėse (ten, pvz. man labai patiko pilka suknutė, nepameu tos aktorės pavardės doh.gif )

P.S. Dabar apie "trinktūrą" kai jos pagersit, pranešit ar padeda mirksiukas.gif gal ir aš susigundysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nady: 28 sausio 2009 - 09:12
Sveikos, ką manot apie lininę vestuvinę suknelę, gal kada teko matyt? Man labai patinka linas 4u.gif Tik neįsivaizduoju ar įmanoma pasisiūdint ką nors gražaus ir šventiško g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! As cia naujoke, pradejau ruostis savo sventei ir dabar vykdau suknutes paieskas smile.gif Noriu prasyt patarimo - issirinkau suknele http://www.splasposa...ndexLS2009.html , bet zadu but palaidais plaukais, ir tas kaklas kad ir grazus, bet trukdo. Ir taip jis man netinka. Gal teko matyt Kaune panausaus tipo suknuciu? Esu auksta ir plona, tai tos visai tiesios padaro panasia i silke blush2.gif
Papildyta:
Nuoroda meta i pati puslapi.. doh.gif Cia kalbu apie ta suknyte, kur ant 2008 katalogo virselio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2009 01 28, 10:10)
Na, apie zanūdas ne tamstai taikiau, bet jei nori prisiimti  biggrin.gif
Teisiog reikėtų pasižiūrinėti vestuvinees suknelių temas, o ne vienareikšmiškai "ištortinti", juolab, kad šiemetinės nuotakos (dažna) renkasi kaip tik labai lengvo kritimo sukneles  biggrin.gif

Sakot "baisiai" pikta?  biggrin.gif Na, kaip 30 metė, tai jau turėtumėt žinot, kad ne viskas yra taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio  biggrin.gif  Te balioną ir nesinervuok  4u.gif  labai gražių suknelių yra "antrą kartą tekančių" suknelėse (ten, pvz. man labai patiko pilka suknutė, nepameu tos aktorės pavardės  doh.gif )

P.S. Dabar apie "trinktūrą" kai jos pagersit, pranešit ar padeda  mirksiukas.gif  gal ir aš susigundysiu  biggrin.gif

aciu uz baliona, jei butum pirma posta mano perskaicius be nervo, manau ir supratus butum, jog nieks ne tortino:)) matyt kazkaip ta tortu tema pacia erzina, kad taip visai is esmes be reikalo mane uzsipuolei:) o trinktura patikek gera:) kai turesi du vaikucius, manau bus visai nebe juokinga, kad ir tokiu dalyku galima kartais isgerti:)
peace:) ir vel kaip "ne trisdesimtmete" neizvelgei jog juokauju..smile.gif taigi.. juokauju, viskas ok:)
Atsakyti
kakliukas dailus, bet tas tiesa- plaukai turėtų būti kelti į viršų, prie palaidų, manau, nelabai tiktų....
Atsakyti
QUOTE(Tortura @ 2009 01 28, 11:29)
aciu uz baliona, jei butum pirma posta mano perskaicius be nervo, manau ir supratus butum, jog nieks ne tortino:)) matyt kazkaip ta tortu tema pacia erzina, kad taip visai is esmes be reikalo mane uzsipuolei:) o trinktura patikek gera:) kai turesi du vaikucius, manau bus visai nebe juokinga, kad ir tokiu dalyku galima kartais isgerti:)
peace:) ir vel kaip "ne trisdesimtmete" neizvelgei jog juokauju..smile.gif taigi.. juokauju, viskas ok:)

siulau pasiziuret shitoj ir ankstesnese temosesuknytes.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tortura @ 2009 01 28, 00:50)
baisiai jau kaip nuotaka pikta esate:))) as visai neizeist norejau, o jus jau kaip kokia CSI kriminaliste ir nuoroda i mano posta imetete:)) taigi pasirodau - as ta zanuda nuotaka-- dar buvau i kabutes paimta:)
o esme tame, kad pajuokavau, nes man jau brangioji ne 18, o 30 meteliu stuktelejo.. ir noriu sukneles paprastos visiskai.. o gal net apskritai kazko originalesnio, nes teku antra karta.. todel ir pajuokavau, kad nenoriu "tortu ir baltu", nes norejau pasakyt, kad tikros vestuvines sukneles jau man neteks uzsideti, o ir netiks man pagal musu planus.. thats all:) taigi nera reikalo taip purkstauti ir netgi kaip baisiausia paskala nesti is temos i tema smile.gif)  maciau sitoj "temoj" ir "tortu" ir patikek daauug baltu..smile.gif bet kaip viena nuotaka be kabuciu:) pasake, juk skonio reikalas.. ir jumora nereik taip suprast pajautrintai.. jei taip dirgli esate, tai Sukatzoliu trinktura labai padeda.. cia draugiskai:)  drinks_cheers.gif

niu cia siaip visom ne po 18 dirol.gif biggrin.gif

Pasakysiu taip - kiek zmoniu, tiek nuomoniu ir skoniu. Kas ir butu, hei visos butu su vienodom suknelem....

Papildyta:
QUOTE(Mėėėta @ 2009 01 28, 10:32)
Sveikos, ką manot apie lininę vestuvinę suknelę, gal kada teko matyt? Man labai patinka linas  4u.gif  Tik neįsivaizduoju ar įmanoma pasisiūdint ką nors gražaus ir šventiško  g.gif

Man tai super, jei pire tematikos tinka. Na, tarkim, rumuose su linine, tai nelabai turbut biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hot @ 2009 01 28, 11:38)
Sveikos mergaites! As cia naujoke, pradejau ruostis savo sventei ir dabar vykdau suknutes paieskas smile.gif  Noriu prasyt patarimo - issirinkau suknele http://www.splasposa...ndexLS2009.html , bet zadu but palaidais plaukais, ir tas kaklas kad ir grazus, bet trukdo. Ir taip jis man netinka. Gal teko matyt Kaune panausaus tipo suknuciu? Esu auksta ir plona, tai tos visai tiesios padaro panasia i silke blush2.gif
Papildyta:
Nuoroda meta i pati puslapi.. doh.gif  Cia kalbu apie ta suknyte, kur ant 2008 katalogo virselio smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif issireiskimas silke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 28 sausio 2009 - 11:51
QUOTE(Hot @ 2009 01 28, 11:38)
Sveikos mergaites! As cia naujoke, pradejau ruostis savo sventei ir dabar vykdau suknutes paieskas smile.gif  Noriu prasyt patarimo - issirinkau suknele http://www.splasposa...ndexLS2009.html , bet zadu but palaidais plaukais, ir tas kaklas kad ir grazus, bet trukdo. Ir taip jis man netinka. Gal teko matyt Kaune panausaus tipo suknuciu? Esu auksta ir plona, tai tos visai tiesios padaro panasia i silke blush2.gif
Papildyta:
Nuoroda meta i pati puslapi.. doh.gif  Cia kalbu apie ta suknyte, kur ant 2008 katalogo virselio smile.gif

jei reikia Kaune, tai tik į Ingridos salona eit, gal ten rasi smile.gif
Atsakyti