Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiate savo vaikui žiūrėti televizorių?

Mano mazute tai neisivaizduoja dienos be TV blink.gif tik atmerkia akutes ir: mama potia lotuliukas.gif tai jos filmukas per JETIX kanala Tinginiu miestas ar kazkas panasaus. Ir savaitgaliais labai megsta ziureti Paslapciu soda. Siti du filmukai, tai be ju ji nebegali gyventi. Jei vieno nerodo, tai turi butinai ziureti kita. Kol radau parsiust juos internete... doh.gif ir nezinau kaip ja "nukrapstyt" nuo TV. Ir zaislu nauju perkam, kad nebutu atsibode.. niekas nepadeda.. nors imk ir is pat ryto bek is namu, kur nera televizoriaus verysad.gif
Atsakyti
na taip kad atsisestu ir ziuretu koki filmuka tai ne,jam neidomu,tik va jai muzika groja,ar reklama koki tai paziuri,ir rurce dar pakraipo.
Atsakyti
QUOTE(rasyte.b @ 2009 03 21, 22:14)
Mano mazute tai neisivaizduoja dienos be TV  blink.gif  tik atmerkia akutes ir: mama potia  lotuliukas.gif  tai jos filmukas per JETIX kanala Tinginiu miestas ar kazkas panasaus. Ir savaitgaliais labai megsta ziureti Paslapciu soda. Siti du filmukai, tai be ju ji nebegali gyventi. Jei vieno nerodo, tai turi butinai ziureti kita. Kol radau parsiust juos internete...  doh.gif  ir nezinau kaip ja "nukrapstyt" nuo TV. Ir zaislu nauju perkam, kad nebutu atsibode.. niekas nepadeda.. nors imk ir is pat ryto bek is namu, kur nera televizoriaus  verysad.gif

Na musu situacija panasi,jei neeinam i darzeli tai visa diena ziuri TV.Vos atsikelia ir jau reikia ijungti Tinginiu miesta. doh.gif
Atsakyti
Musu dukrytei patinka ziureti tik kaip soka arba dainuoja per tv, ai dar labai patinka teletabiai smile.gif Kol mes radom tu teletabiu dvd pirkti, tai jetau jetau doh.gif smile.gif Kaip einame jau miegoti, lipame i meigamuosiu, tai labai gerai zino, kad reikia tv isjungti, bet kartais ir vos teliko nenumeta, bespauzdama mygtuka biggrin.gif
Atsakyti
aha, pas mus tas pats... Tik iš lovos ir prie televizoriaus verysad.gif
Maniškei labai patinka visi be išimties multikai, kuriuos rodo Baby tv. Dar Paslapčių sodas savaitgaliais.
Kas blogiausia, be televizoriaus nevalgo. Žinau kaip tai kenkia akytėms, bet žiūrim kol kas...
Atsakyti
QUOTE(terri @ 2009 03 22, 09:56)
Na musu situacija panasi,jei neeinam i darzeli tai visa diena ziuri TV.Vos atsikelia ir jau reikia ijungti Tinginiu miesta. doh.gif

o daugiau neturit kuo vaiko sudomint, kad visa diena TV ziuri? blink.gif
Atsakyti
maniske kartais paziuri vidiaka, turi kelis gerus filmus, pvz pelene, snieguole, bet ne visada turi kantrybes iki galo thumbup.gif
Atsakyti
ziuri ir musu televizoriu,o ypac paslapciu soda,telebimbam ir meta meskenija.is dziaugsmo nezino kas darosi. soka kartu su jais ir savo kalba padainuoja. biggrin.gif aisku mum su vyru grazu stebeti jos dziaugsma,bet akytem tikrai nesveika. doh.gif
Atsakyti
Maniškė irgi žiūri... verysad.gif Trūksta laiko, kantrybės dar visko, kad neleisti. Per kompą daugiausia žiūri "Na palauk", o per TV prašo įjunti "leliuką",- t.y. ji nufilmuota- žiūri į save, klausosi, mokosi iš savęs...
Atsakyti
mano mažiukui dar ne labai rūpi TV,jam labiau patinka patį pultelį pamaigyti,o va mažoji tai tiesiog fanė tokių filmų kaip Tinginių miestas,Ledynmetis,Madagaskaras ir dar kiti kur šoka ar dainuoja,tuos pačius filmus gali žiūrėti per dieną po kelis kartus ir vis su naujom emocijom thumbup.gif biggrin.gif ,aišku rybojam, kol nepavalgo tai išvis nejungiu,bet ji jau žino, kad gali pas tėti paprašyti,jis labai minkštaširdis pas mus blush2.gif , tai ir įjungia clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte.b @ 2009 03 21, 22:14)
Mano mazute tai neisivaizduoja dienos be TV  blink.gif  tik atmerkia akutes ir: mama potia  lotuliukas.gif  tai jos filmukas per JETIX kanala Tinginiu miestas ar kazkas panasaus. Ir savaitgaliais labai megsta ziureti Paslapciu soda. Siti du filmukai, tai be ju ji nebegali gyventi. Jei vieno nerodo, tai turi butinai ziureti kita. Kol radau parsiust juos internete...  doh.gif  ir nezinau kaip ja "nukrapstyt" nuo TV. Ir zaislu nauju perkam, kad nebutu atsibode.. niekas nepadeda.. nors imk ir is pat ryto bek is namu, kur nera televizoriaus  verysad.gif

Manau, kad problema lengvai issprendziama (jei tik tai is tikruju yra Jusu manymu problema). Tiesiog isjungiate TV is tinklo ir atsukate i siena. Tikrai veikia thumbup.gif
Mano sunus VISISKAI neziuri TV, kadangi ir mes jo visiskai neziurime. Juk yra tiek daug puikiu uzsiemimu ir galima vaika uzimti turiningiau ir prasmingiau.
Sekmes kovoje su TV biggrin.gif
Atsakyti
Mano sunelis tai reklamu fanas, daugiau specialiai nieko neziuri. Nejungiu jam jokiu filmuku, tai ir neidomus jam mano serialai lotuliukas.gif Nepratinu prie TV
Atsakyti