Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiate savo vaikui žiūrėti televizorių?

Maniskis ziuretu ir ziuretu mane apsikabines, bet pastebejau ka pradeda mirkciot, tai tik 1val dabar per diena ax.gif
Atsakyti
anksciau tv mums padedavo pavalgyti blush2.gif dabar ziuri retkarciais filmukus blush2.gif dazniauiai tada kai reikia kad vaikas pabutu ramus kelias minutes mirksiukas.gif bet per diena gaunasi gal valanda, na svtgl gal daugiau rolleyes.gif
vasara beveik neziuri rolleyes.gif
Atsakyti
o maniskiui kazkodel televizorius neidomus ir as tuo labai dziaugiuosi smile.gif tikrai neiseitu jo pasodint pries televizoriu, kad jis sedetu ir ziuretu, buna tik retkarciais isgirdes vaikiskus balsus atsisuka paziuret, arba kai isgirsta muzika soka thumbup.gif o jei ir noretu ziuret manau tuo nepiktnaudziauciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asta.m @ 2009 04 13, 20:07)
o maniskiui kazkodel televizorius neidomus ir as tuo labai dziaugiuosi  smile.gif tikrai neiseitu jo pasodint pries televizoriu, kad jis sedetu ir ziuretu, buna tik retkarciais isgirdes vaikiskus balsus atsisuka paziuret, arba kai isgirsta muzika soka  thumbup.gif  o jei ir noretu ziuret manau tuo nepiktnaudziauciau  ax.gif

ziuriu musu vaikai bendravardziai rolleyes.gif
maniskis kai buvo mazesnis reaguodavo labai i reklamas blush2.gif
Atsakyti
Mes patys nežiūrim televizoriaus, jau gal metus nebuvom įsijungę lotuliukas.gif , tai ir mažasis nežiūri smile.gif O ką ten jam rodyt - propagandines reklamas? Kad paskui parduotuvėj pro kokį šlamštą nepraeitų, norėtų? g.gif Prisižiūrės dar to TV paaugęs, jei norės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2009 04 13, 20:48)
Mes patys nežiūrim televizoriaus, jau gal metus nebuvom įsijungę  lotuliukas.gif , tai ir mažasis nežiūri smile.gif O ką ten jam rodyt - propagandines reklamas? Kad paskui parduotuvėj pro kokį šlamštą nepraeitų, norėtų?  g.gif  Prisižiūrės dar to TV paaugęs, jei norės cool.gif

na musiskis pvz ziuri filmukus rolleyes.gif ypac leidziam ziureti tuos senus rusiskus kurie buna dar su pamokymais mirksiukas.gif
Atsakyti
tv ir mano mazei nelabai rupejo kol "neatejo" i namus teletabiai. o dar kaip susirgo dabar tai is viso... i lauka neinam tai vienintele paguoda tabiai... ateina duoda distancinius rodo i tv ir sako "tabi tabi" pasisodina dar salia saves (turi tabius zaisliukus) ir visi ziuri... nu nzn su pertraukom... tai prasytu jog butu visa diena tv ijungtas.
galvoju kaip cia atpratint... vis bandau kuo nors sudominti... bet tik padarau pertraukele ir jau sako "duok tabi" tai yra ijunk tabius...
laukiu kol pasveiks tai i lauka iseisim ir gal nereikes to tv ir tabiu taip???
mazei 1m3 men
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2009 04 13, 19:59)
na musiskis pvz ziuri filmukus rolleyes.gif  ypac leidziam ziureti tuos senus rusiskus kurie buna dar su pamokymais mirksiukas.gif

taip, tuos rusiškus flmukus myli ir mano mažikė, o ir mums patiems smagu juos pažiūrėt, vaikystė prisimint...
o tai ką rodo per TV nežiūri maniškė, nes ten nieko įdomaus tokio amžiaus vaikams ir nerodo, visi tie " bajavykai" nieko gero vaiko vaizduotei neduoda manau, tai nei mes jų žiūrim nei mažei rodom...

QUOTE(pliusiukas @ 2009 04 14, 10:50)
tv ir mano mazei nelabai rupejo kol "neatejo" i namus teletabiai. o dar kaip susirgo dabar tai is viso... i lauka neinam tai vienintele paguoda tabiai... ateina duoda distancinius rodo i tv ir sako "tabi tabi" pasisodina dar salia saves (turi tabius zaisliukus) ir visi ziuri... nu nzn su  pertraukom... tai prasytu jog butu visa diena tv ijungtas.
galvoju kaip cia atpratint... vis bandau kuo nors sudominti... bet tik padarau pertraukele ir jau sako "duok tabi" tai yra ijunk tabius...
laukiu kol pasveiks tai i lauka iseisim ir gal nereikes to tv ir tabiu taip???
mazei 1m3 men

nieko, manau po kiek laiko praeis "teletabinis" laikas, bent jau mano mergyte juos žiūrėjo žiūrėjo, gal kokį pusmetį vis prašydavo įjungti, bet kuo toliau tuo rečiau jų bereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta.m @ 2009 04 13, 20:07)
o maniskiui kazkodel televizorius neidomus ir as tuo labai dziaugiuosi  smile.gif tikrai neiseitu jo pasodint pries televizoriu, kad jis sedetu ir ziuretu, buna tik retkarciais isgirdes vaikiskus balsus atsisuka paziuret, arba kai isgirsta muzika soka  thumbup.gif  o jei ir noretu ziuret manau tuo nepiktnaudziauciau  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Maniske ir tik trupai pasiziuri,jai jau kas sudomino.Bet siaip jos tikrai jis nedomina
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2009 04 14, 11:50)
tv ir mano mazei nelabai rupejo kol "neatejo" i namus teletabiai.

visi mes pro tuos tabius praejom ax.gif bet atejo laikas nusibodo ir tiek mirksiukas.gif
dabar atsirado tu paciu kureju palapciu sodas nu toks durnas filmukas bet vaikas ziuri issiziojas rolleyes.gif

QUOTE(digi @ 2009 04 14, 11:55)
taip, tuos rusiškus flmukus myli ir mano mažikė, o ir mums patiems smagu juos pažiūrėt, vaikystė prisimint...
o tai ką rodo per TV nežiūri maniškė, nes ten nieko įdomaus tokio amžiaus vaikams ir nerodo, visi tie " bajavykai" nieko gero vaiko vaizduotei neduoda manau, tai nei mes jų žiūrim nei mažei rodom...

jo siuolaikiniai filmukai tai doh.gif musasi dauzosi saudosi, siaubas blink.gif uz tai ir vaikai auga grubus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2009 04 14, 12:02)
visi mes pro tuos tabius praejom ax.gif  bet atejo laikas nusibodo ir tiek mirksiukas.gif
dabar atsirado tu paciu kureju palapciu sodas nu toks durnas filmukas bet vaikas ziuri issiziojas rolleyes.gif

As net nezinojau, kad cia tu paciu kureju, bet man tai labai patinka, ypac pradzia ir pabaiga paslapciu sodo, toks taikus filmukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 04 14, 12:04)
As net nezinojau, kad cia tu paciu kureju, bet man tai labai patinka, ypac pradzia ir pabaiga paslapciu sodo, toks taikus filmukas  wub.gif

nu maniskis tai pvz paklausia o kas cia ir ka man jam atsakyt kad net nezinau pati kas ten do gyvunas ar kas ten tokie rolleyes.gif
Atsakyti