Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiate savo vaikui žiūrėti televizorių?

QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 10 25, 14:42)
Leidziam, bet ne visa diena doh.gif O siaip labai megsta ziureti teletabius ir paslapciu soda smile.gif

ir mes taip pat smile.gif
Atsakyti
As taippat leidziu,nors dabar gana daznai buna,jog tv tiesiog eina,o jis zaidzia ir nelabai ir stebi..Teletabiu jam nejungiu,o ir nelabai patiko schmoll.gif Paslapciu soda anksciau labai ziurejo,o dabar kiek maziau,bet esu jam kelis kitus filmukus atsisiuntus,tai thumbup.gif
Atsakyti
Mes nemazai ziurim TV, kartais noretusi maziau, bet vakarais norisi paziureti patiems, o vaiko juk neisvysi i kita kambari. Nors siaip pas mus iprasta, kad iki vakaro TV nejungiamas. O dukrytei tai labiausia limpa reklamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2010 10 27, 22:28)
As taippat leidziu,nors dabar gana daznai buna,jog tv tiesiog eina,o jis zaidzia ir nelabai ir stebi..

drinks_cheers.gif Na, mes visi trys mūsų bendram kambary būnam, tai telikas dažnai įjungtas. Ir mažulis man atrodo jaukiau jaučias. Rytais jau pats ragina įjungt tv, žiūrim Labą rytą lotuliukas.gif
Nėra gėris tas telikas, tas tai tiesa, bet tai ką daryt- atsisakyt tv, vaiką išgrūs į kitą kambary pusdieniui, dar ką nors? unsure.gif Aišku, kad taip nesielgsim.
Kai užeina, žiūri, jei kuom nors užsiėmęs- tai dzin ir televizorius.
XXI amžiaus vaikai auga, tai kaip nuo jų paslėpsi visas technologijas, nesąmonė.
Beje, Teletabiai gerai žiūrisi, o Paslapčių sodas nelabai smile.gif
Paūgės, leisiu žiūrėt gražius rusiškus multikus rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif mano suneliui 1 m 1 men tai ziuri tik reklamas ir kai rodo mergynas su ilgais plaukais biggrin.gif ,o daugiau tv jo nedomina smile.gif
Atsakyti
maniškė taip pat baisiausiai reklamas mėgsta, tada net negirdi, kai ją kvieti doh.gif taip pat patinka teletabiai, bet įjungiu ne kasdien... kažkaip aš nesuprantu tėvų, kurie vietoj bendravimo su vaiku sodina jį prie teliko... schmoll.gif
Atsakyti
maniskis taip pat ziuri tv smile.gif labiausiai patinka apie katina filmukas,nu tomas ir dzeris.o siaip tai jis tik is pradziu ziuri ziuri jei mes kartu ziurim tv,bet paskui ima kitais dalykais uzsiimineti.atsibosta jam turbut g.gif
Atsakyti
mes ziurym teletabius,o taip zaidzia ir nelabaijis pastebi teliko
Atsakyti
Aktualiausia teletabiai ir reklamos,jei nugirsta reklama atskuodzia net is kito kambario biggrin.gif be tabiu ir reklamu teliko gali ir nebuti smile.gif
Atsakyti
Kadangi tv ilgai būna įjungtas,tai karts nuo karto pažiūri į ekraną,bet ne per daugiausiai blush2.gif
Atsakyti
[quote=*Susana*,2010 11 07, 00:00]
Kadangi tv ilgai būna įjungtas,tai karts nuo karto pažiūri į ekraną,bet ne per daugiausiai blush2.gif

Pas mus irgi taip pat smile.gif
Atsakyti
Kol kas dar nemegsta ziureti TV, mieliau jungineja kanalus ir trukdo teveliams ziureti lotuliukas.gif
Atsakyti