QUOTE(InDovi @ 2009 01 23, 15:35)
Tai dėl to ir noriu pasitarti, nes veterinaras man jį ir parduotų

o gal Jūs galite parašyti koks pavadinimas būtų? Aš pasieškočiau informacijos pati.
Aš tikiu, kad vien juo mes katinui nepagelbėsim, dabar stengiames nieko nekviesti į namus, stipriau jį myluoti ir lepinti. Anksčiau jis taip niekada nesielgdavo, o po Kalėdinio laikotarpio (kai namuose buvo daug svetimų žmonių) visa tai prasidėjo.. ji nekastruotas, jam 3 metai, buvo supažindintas su katyte, bet viskas nedraugiškai išėjo - taigi per vieną mėnesį katinui daug įvykių ir jis dabar agresyvus kitų atžvilgiu.. aišku, kažkam atėjus iškart nepuola, bet vat po kurio laiko gali skaudžiai įsisegti
bet kuriuo atveju, ačiū už patarimus
As manau,kad jis i svetima kate suitaip sureagavo.Kastracija manau padetu.O kad i namus sveciu nebekviesti del katino

,...Ka reiskia,vyras kategoriskai pries kastracija

Ne mazas vaikas gi,duokit pasiskaityri literaturos,ir forume apie tai diskutuota ne karta.Ka as zinau,jei man reiketu uzsidarius sedeti,nieko neisileisti,vien del katino

Jus dar labiau ji pamyluokit,palepinkit,is visai ant galvos uzlips.Nors panasu,kad taip ir dabar jau yra.Puola ant zmoniu,stverkit uz kupros ir papurtykit ,kad imtu suprasti,kas namie seimininkas.(o kam ji pazindinot su kate,sukergti norejot,ar siaip sveciai atejo su katyte i svecius?Jei kate morcaujanti buvo,gal jam kvapai nervina,jis nori,negauna,todel ir elgiasi ,kaip nutrukes nuo grendines.O jei kate nemorcaujanti,tai jis susinervino dar labiau, metus pragyvenes be draugijos,kam tada reikia kate pas ji vesti,matyt stogas ir pavaziavo.)