Įkraunama...
Įkraunama...

Felliway - laimės feromonas katėms

QUOTE(InDovi @ 2009 01 23, 16:50)
Dėl svečių nekvietimo - mes taip darydami tikimės, kad jam praeis visi kalėdiniai stresai.. Jis mums ant galvos nelipa, kai apgriaužė draugų kojas buvo tikrai papurtytas ir uždarytas.
Katę draugai norėjo palikti pasaugot (patys turėjo išvylt), jinai dvi dienos kaip sterilizuota buvo... žodžiu, vienas kitam labai nepatiko ir nuo to karto visos bėdos sad.gif nu prisidirbom kaip reikalas  verysad.gif

Tai greiciausia uzuodzia kates kvapa,ateiti nebekartokit tokios klaidos,nenori jis draugijos.Gal reikia visus kampus isplauti,su kokiu lenoru praskiedus g.gif,kad kvapa panaikintu.Kur gulejo kate,viska ispurskit,reikia pasistengti,kad ta kvapa isnaikinti.
Atsakyti
Ačiū už patarimus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2009 01 23, 17:10)
Mano vyras kategorškai prieš kastraciją... Ačiū už pavadinimą, domiesiuos.

Na o ka be vyro zinios paslapcia, to negalima padaryti, manu vyras netikrintu juo kiaus..... g.gif , mano giminaite jau 1,5 kai iskastravo o vyras po sia diena nezino kad kastruotas, bet giriasi sakete kad zymes,smirdes net nieko nera biggrin.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Enny @ 2009 01 23, 17:14)
Na o ka be vyro zinios paslapcia, to negalima padaryti, manu vyras netikrintu juo kiaus..... g.gif , mano giminaite jau 1,5 kai iskastravo o vyras po sia diena nezino kad kastruotas, bet giriasi sakete kad zymes,smirdes net nieko nera  biggrin.gif

Nu cia tai geras lotuliukas.gif Tai, kad ir ziuretu, tai tie kiausai gi niekur nedingsta, kaba kaip kabeje, tik paglebe truputi ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enny @ 2009 01 23, 17:14)
Na o ka be vyro zinios paslapcia, to negalima padaryti, manu vyras netikrintu juo kiaus..... g.gif , mano giminaite jau 1,5 kai iskastravo o vyras po sia diena nezino kad kastruotas, bet giriasi sakete kad zymes,smirdes net nieko nera  biggrin.gif ,

manau, kad tada grėstų skyrybos... nes jis savo nuomonę laaabai jau tvirtą turi.. o katinas jo, čia aš įsikėliau pas jį gyvent, taip kad negaliu tokios šunybės iškrėst blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2009 01 23, 16:19)
manau, kad tada grėstų skyrybos... nes jis savo nuomonę laaabai jau tvirtą turi.. o katinas jo, čia aš įsikėliau pas jį gyvent, taip kad negaliu tokios šunybės iškrėst  blush2.gif

Nesizymi namie katinas?
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2009 01 23, 17:22)
Nesizymi namie katinas?

Ne, neskleidžia jokio kvapo, nežymi.
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2009 01 23, 17:19)
manau, kad tada grėstų skyrybos... nes jis savo nuomonę laaabai jau tvirtą turi.. o katinas jo, čia aš įsikėliau pas jį gyvent, taip kad negaliu tokios šunybės iškrėst  blush2.gif

O dieve koks žmonių tamsumas doh.gif skyrybos dėl katino kiaušų blink.gif
Aš taip pat atsikrausčiau gyvent pas vyrą ir pas jį jau gyveno tiesa ne katinas bet šuo,be dokumentų,alia labradoras...šuo žiauriai aktyvus,dėl kalių begdavo kaip išprotėjęs nesvarbu,gatvė ne gatvė...buvo partrenktas porą kartu mašinos,namie tepė sienas savo sekretais,vienas likęs kramtė viską ką pasiekė... vienžo pasakiau vyrui reikia kastruot kadangi jis veisimui vistiek netinka...aišku užgrojo vyriškas ego doh.gif kaip čia taip vargšą gyvulėlį be kiaušų (vyrai visad save kažkodėl stato į to gyvūno vietą) diskusijos vyko apie metus,nu niekaip negalėjau įrodyt kad tam šuniui reikalinga kastracija nes jo hiper aktyvumas būdavo iki tokio lygio kad jis net sekdavo iš paskos manęs į tualetą,uostydavo atsiprašant man klyną, čepsėdavo ir seiles leisdavo.... blink.gif visa tai sakiau vyrui vos ne kiekvieną dieną, bet tas vis palinksėdavo galvą,nu gal šuniukui praeis...tu nauja tipo reikia jam viską išsiaiškint blink.gif taip tęsėsi kol atsitiko vienas incidentas...atotogavom prie jūros su palapinėm,kadangi šitas mandruolis sugebėdavo išlyst naktį iš palapinės tai pasiėmėm pas save į miegamą patalpą...naktį jis man užsikrovė ant galvos blink.gif na jam matyt taip patogu buvo,man tai atsiprašau malonumas menkas,tai jį stumtelejau į šoną...vat tada gražuolis griebė man už rankos,iki kraujo neprakando bet mėlynė liko,tada pasakiau arba arba...arba to šuns kiaušai arba aš, nes mane jau viskas užkniso...auklėt jo normaliai negalėjau nes vos tik pradėdavau kažką daryt atsirasdavo "tėvelis" ir viską apversdavo aukštyn kojom,vienžo kai vyro nebūdavo namie šuo kaip šuo,kai vyras namie net dantis man rodydavo už elementariausią komandą į vietą...... kai grįžom iš jūros dar tą pačią sav buvo iškastruotas, bet dar vyras atvežęs šunį dėl visa ko paklausė " gal jūs jam kokius silikoninius galit įdet,nu kaip atrodys šuo be mašnos" va tokia ta vyriška logika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzi: 23 sausio 2009 - 17:06
[quote=uzi,2009 01 23, 18:06]
oho, kokia istorija... aš irgi baiminuos, kad ir mane gali apkramsnot. mano vyras irgi taip mąsto, kad jei katinas bus kastruotas, tai bus ne katinas, o "ono" (belytis).. be to, net veterinarai negalėjo 100 proc. garantuot, kad tai pagelbėtų nuo agresyvumo, todėl vyrą įkalbėti bus dar sunkiau. užtad ir mąstau apie visokius feromonus g.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2009 01 23, 18:12)
be to, net veterinarai negalėjo 100 proc. garantuot, kad tai pagelbėtų nuo agresyvumo, todėl vyrą įkalbėti bus dar sunkiau. užtad ir mąstau apie visokius feromonus  g.gif

Na nžn daugeliu atveju padeda,pati su tuo susidūriau..mama turi agresyvę katę rusų mėlynąją,prieš sterilizaciją ji buvo kaip žvėris,įeit nebuvo įmanoma,iš pasalų užpuldavo kaip pantera,užšokdavo nuo kokios spintos ant sprando ir nagais į veidą kabindavosi,pas mama bijojo draugės atvažiuot biggrin.gif ...po sterilizacijos pykčio priepuoliai praėjo,tiesiog nelenda į akis,pasislėpia ir viskas jei yra svetimų žmonių,aišku jei lysi prie jos tai įsikabintų,bet kai nelendi katės net nėra smile.gif
Gyvūnas turi taikytis prie žmonių o ne žmonės prie gyvūnų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2009 01 23, 18:12)
oho, kokia istorija... aš irgi baiminuos, kad ir mane gali apkramsnot. mano vyras irgi taip mąsto, kad jei katinas bus kastruotas, tai bus ne katinas, o "ono" (belytis).. be to, net veterinarai negalėjo 100 proc. garantuot, kad tai pagelbėtų nuo agresyvumo, todėl vyrą įkalbėti bus dar sunkiau. užtad ir mąstau apie visokius feromonus  g.gif

Pabandykit (gal pades) - jei jau taip vyras gaili jusu katinelio ir susitapatina su juo, tai jus pas ji paklauskit, kaip jam butu geriau:

*visus metus ar daugiau negauti "pasigrust" ir labaaai to noreti, galvoti apie tai kiekviena minute, nes katinas kitokios veiklos kaip ir neturi.

*buti iskastruotam ir nesikankinti, tada uzsiimti kita daug mielesne veikla - gulineti, valgyti ir murkti seimininkui ant keliu.

As jau savo kalbom baigiu ikalbint MB iskastruoti suniuka rolleyes.gif (nors ir man paciai butu labai jo gaila)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elektraaa: 24 sausio 2009 - 11:04
Oi nu tik nežmoginkit gyvūnų,pas juos instinktai ne norai.
Atsakyti