
Va čia mano kokius tris kartus išbandytas receptukas.
6-8 kaiušiniai
200-250 gr lieso kumpio ar kumpio dešros
1 mažas šviežias agurkas
1 šaukštas smulkiai sukapotų svogūnų laiškų
200 gr majonezo
salotų lapų papuošimui
galima dfar jei turi kapų, petražolių, bet jei neturi tai ir nereikia
druska
pipirai
Kiaušinius išverdame (20-30 min nuo užvirimo), perpjaunam išilgai puselėmis. Atsargiai išimam trynius, juos sutrinam su 3 šaukštais majonezo, suberti susmulkintą kumpį, laiškus, išmaišyti, pagal skonį druskos ir pipirų. Kiaušinių puselės pridėti to įdaro, na kad toks kauburas būtų tarsi antra puselė uždėta ant viršaus, sudėlioti puseles į lėkštę, išklotą salotų lapais, kiekvieną tepti likusiu majonezu ir uždėti po agurko griežinėlį.