Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

o as nezinau kaip man daryt,visu ne sruogom nebenoriu sviesint nes man baisiai atrodo,per balta as,man patinka kaip pas tave ne viena spalva o rudom dar sruogelem,bet kaip man daryt,jei butu daug sviesiu ir tamsiu mano sruogu gal panasiai atrodytu,bet kazkaip to limito nepagaunam,arba tamsiu per daug ir gaunas plaukai beveik tamsus,arba sviesiu per daug tada is vis tamsiu nesimato,ji kazkaip manes nesupranta ko as noriu
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 11, 10:35)
o as nezinau kaip man daryt,visu ne sruogom nebenoriu sviesint nes man baisiai atrodo,per balta as,man patinka kaip pas tave ne viena spalva o rudom dar sruogelem,bet kaip man daryt,jei butu daug sviesiu ir tamsiu mano sruogu gal panasiai atrodytu,bet kazkaip to limito nepagaunam,arba tamsiu per daug  ir gaunas plaukai beveik tamsus,arba sviesiu per daug tada is vis tamsiu nesimato,ji kazkaip manes nesupranta ko as noriu

tegul visus nušviesina, o iš apačios įdeda tokų medaus spalvos išplaukiančių sruogų. į folija kažkaip ivynioja jos. žodžiu visus šviesinti, o į kitus kaip sakiau išmėtyti tokias ryžtelėjusios spalvos sruogas, viršugalvio neliesti, tai jos bus išplaukiančios.
arba visus šviesinti, tik su silpnesniu oksidatoriumi, kad tuos tavo natūralius ne taip nukąstų.
na bet kirpėjų neišmokinsim. pasakyk kad nori visų šviesių, bet kad spalva pereinanti būtų nuo visai baltų iki vos ne geltonų. gal supras
p.s. man irgi niekada nepatinka kaip mane nudažo, aš kaip tik kartais noriu visų vienos spalvos, nes vienur tamsesni, kitur šviesesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 11 vasario 2009 - 08:56
QUOTE(pandutė @ 2009 02 11, 09:35)
o as nezinau kaip man daryt,visu ne sruogom nebenoriu sviesint nes man baisiai atrodo,per balta as,man patinka kaip pas tave ne viena spalva o rudom dar sruogelem,bet kaip man daryt,jei butu daug sviesiu ir tamsiu mano sruogu gal panasiai atrodytu,bet kazkaip to limito nepagaunam,arba tamsiu per daug  ir gaunas plaukai beveik tamsus,arba sviesiu per daug tada is vis tamsiu nesimato,ji kazkaip manes nesupranta ko as noriu

As tai kirpejai kaskart pasakau, kokio plocio sviesias daryt, kokio plocio tamsias. Maniske daro viska, kaip paprasau (nebent pataria, kaip dar geriau padaryt). jei noriu tamsesniu maziau, tai paprasau, kad sviesias darytu platesnes, o tamsias tik siauras sruogeles, tada maziau tamsumo matos.

Na cia daug variantu yra smile.gif Man kiekviena karta vis kitaip norisi biggrin.gif Bet manau, cia ir kirpejos geros patirties reikia.
Atsakyti
Kartoju klausimuka , nes negavu jokiu pasiulymu - pamastymu.
Iejus i nuoroda po nuotruka yra daugiau tu paciu plauku variantu, gal lengviau iziuresit. Klausimas tas pats. kaip taip nusidazyti , kaip manot? Aptarkite kaip jums atrodo kas cia padaryta?

QUOTE(.NAJ.A @ 2009 02 07, 22:22)
Sveikutes ir as pas jus. Sakykit kaip sitaip nusidazyti plaukus. Kokia cia technika?
Gal visa gfalva dazoma sviesiai , o veliau dedamos tamsesnio atspalvio sruogeles?
http://www.imdb.com/...42560/nm1421588

Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 02 11, 14:33)

Kažkodėl labai primena mano šukuosena kaip ateina metas plaukų šaknų dažymui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 02 10, 22:31)
noriu va tokios spalvos wub.gif  ale is kur ja gaut... g.gif

user posted image

Tikrai super spalvyte wub.gif Noreciau tokios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 02 11, 14:33)
Iejus i nuoroda po nuotruka yra daugiau tu paciu plauku variantu, gal lengviau iziuresit. Klausimas tas pats. kaip taip nusidazyti , kaip manot? Aptarkite kaip jums atrodo kas cia padaryta?

mano plaukai taip atrodo, kai paprasciausiai padazo smulkiom sruogelem ataugusias saknis smile.gif Visa esme cia sruogeliu smulkume man atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 02 11, 16:01)
mano plaukai taip atrodo, kai paprasciausiai padazo smulkiom sruogelem ataugusias saknis  smile.gif Visa esme cia sruogeliu smulkume man atrodo.

Bet ten dar prie saknu pas ja padazyta siek tiek tamsiau, tai manau ne tik sruogeles bet ir kazkokiu budu padazytas virsugalvis. Nes natur spalva jos tikrai netokia.
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 02 11, 16:04)
Bet ten dar prie saknu pas ja padazyta siek tiek tamsiau, tai manau ne tik sruogeles bet ir kazkokiu budu padazytas virsugalvis. Nes natur spalva jos tikrai netokia.

As ir manau, kad prie skanyu dazyta tamsesne spalva ir tos pacios spalvos smulkiu sruogeliu primetyta smile.gif
Atsakyti
As anksciau sviesindavausi sruogom, kirpykloj. Viena karta padare tiesiog nuostabiai, kitus kartus ne itin, bet buvo gerai. Atrodydavo palyginti naturaliai, sviesindavau karta per koki pusmeti. Jau seniai to nedariau, bet nuejus kirpyklon kirptis, pasake, kad tas sruogu dazymas man isede plauka. Sako, geriau dazyk visa galva, o ne sruogom...Ir tik ten, kur atauge...Bet kai visa galva dazai, saknys truputi matos, griezta linija, kai ataugineja...
Taigis sugalvojau toki dalyka. O jei dazyciau sruogom dazais, kurie visai galvai skirti, pati pasipeckiociau su sepeteliu, nei i folija vyniociau. Kokias 20 plonu sruogeliu...Gal ir normaliai gautusi, neisestu kaip tie...Ir dar pasipilkinciau tuo pilkikliu, apie kuri vis cia kalbat...(Tikiuosi jis naturalios plauku spalvos labai nekeis). g.gif Kazin kaip cia iseitu....

Ir ar kuri naudojat ta pacia dazu dezute pora menesiu? Na, galima kur nors atsukus ta kose susimaisyt,o spalvos tubele ir ta kita buteliuka uzsukt, ir palikt kitam kartui sandariai uzdarius. g.gif Jei tik kelias sruogas dazyt galvoju daug dazu liktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 11 vasario 2009 - 16:53
QUOTE(nep @ 2009 02 11, 18:44)
As anksciau sviesindavausi sruogom, kirpykloj. Viena karta padare tiesiog nuostabiai, kitus kartus ne itin, bet buvo gerai. Atrodydavo palyginti naturaliai, sviesindavau karta per koki pusmeti. Jau seniai to nedariau, bet nuejus kirpyklon kirptis, pasake, kad tas sruogu dazymas man isede plauka. Sako, geriau dazyk visa galva, o ne sruogom...Ir tik ten, kur atauge...Bet kai visa galva dazai, saknys truputi matos, griezta linija, kai ataugineja...
Taigis sugalvojau toki dalyka. O jei dazyciau sruogom dazais, kurie visai galvai skirti, pati pasipeckiociau su sepeteliu, nei i folija vyniociau. Kokias 20 plonu sruogeliu...Gal ir normaliai gautusi, neisestu kaip tie...Ir dar pasipilkinciau tuo pilkikliu, apie kuri vis cia kalbat...(Tikiuosi jis naturalios plauku spalvos labai nekeis). g.gif Kazin kaip cia iseitu....

man tai sakė kad sruoguodama plaukus labiau pakenkiau jiems, nei db visus šviesindama. kodėl nežinau. o sruoguodavau, ne vien tik su milteliniais, kartais ir tais kreminės konsistencijos dažais.
bet galvoju sekantį kartą švesinant vėl sruogom neišvengsi neužtepusi dažų ant jau sruoguotų plaukų, jei sruogelės visoj galvoj. tu pačių sruogelių išrankioti neimanoma, tam kad joms tik šaknis pašviesint. jei tik 20 sruogelių tada įmanoma išrankiot. bet įdomu ar gerai atrodys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 11 vasario 2009 - 16:58
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 11, 16:57)
man tai sakė kad sruoguodama plaukus labiau pakenkiau jiems, nei db visus šviesindama. kodėl nežinau. o sruoguodavau, ne vien tik su milteliniais, kartais ir tais kreminės konsistencijos dažais.
bet galvoju sekantį kartą švesinant vėl sruogom neišvengsi neužtepusi dažų ant jau sruoguotų plaukų, jei sruogelės visoj galvoj. tu pačių sruogelių išrankioti neimanoma, tam kad joms tik šaknis pašviesint.

tai tie kreminiai dazai taip pat matyt sruogom buvo skirti. Nes dazai, sruogom skirti, nesvarbu, milteliai ar kose, yra zymiai stipresni nei skirti visai galvai. Tai galvoju dazyt sruogom, bet dazais, kurie visai galvai skirti, kad neisestu.
Atsakyti