Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

My Webpage

na stai kokie buvo mano plaukuciai dazant su keune 1517 smile.gif

Gal nelabai kas matos bet mazdaug 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 12 vasario 2009 - 19:01
QUOTE(Melajja @ 2009 02 12, 20:59)
My Webpage

na stai kokie buvo mano plaukuciai dazant su keune 1517  smile.gif

Gal nelabai kas matos bet mazdaug  4u.gif

nu thumbup.gif
kodel sugalvojai tamsinti?
Atsakyti
Labutis mamytes ir ne tik as irgi esu blondine ir dazausi su keune dazai 4u.gif
bet kiek viena karta skirtingai tai su 1517, tai su 1032
kaip kada ax.gif keune yrair semi cia neugaliniai dazai tai jei kas dazosi su 1517 ir iseina geltona tai az siulau jums uzdeti semi tona 10.2 dar daugiau blizges jusu plaukai ir isvengsit geltonumo drinks_cheers.gif
Atsakyti

Neringa 25 prašė, tai pakartosiu. Nuo seniausios iki dabar.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
vat čia srogelės neseniai idėtos rudos visoj galvoj:
user posted image
user posted image
user posted image

na o šiandien pilkesni, nes vėl dažiau neseniai naujais dažais. Aš vis ieškau geriausio biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(katiusa20 @ 2009 02 12, 21:36)
Labutis mamytes ir ne tik as irgi esu blondine ir dazausi su keune dazai  4u.gif
bet kiek viena karta skirtingai tai su 1517, tai su 1032
kaip kada ax.gif  keune yrair semi cia neugaliniai dazai tai jei kas dazosi su 1517 ir iseina geltona tai az siulau jums uzdeti semi tona 10.2 dar daugiau blizges jusu plaukai ir isvengsit geltonumo drinks_cheers.gif

man kaip blondinei papasakok kaip tą semi toną užsidėti? rolleyes.gif taip suprantu 10.2 yra dažai ar ne? ar visus plaukus tepti. dabar sakė kirpėja kažkaip tonuos plaukus kai pasiplaus. dės kažkokią dalį dažų, kažkokią oksidatoriaus ir kažkokią šampūno. proporcijos neatsimenu.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 12, 21:49)
Neringa 25 prašė, tai pakartosiu. Nuo seniausios iki dabar.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
vat čia srogelės neseniai idėtos rudos visoj galvoj:
user posted image
user posted image
user posted image

na o šiandien pilkesni, nes vėl dažiau neseniai naujais dažais. Aš vis ieškau geriausio biggrin.gif

Papildyta:

man kaip blondinei papasakok kaip tą semi toną užsidėti? rolleyes.gif taip suprantu 10.2 yra dažai ar ne? ar visus plaukus tepti. dabar sakė kirpėja kažkaip tonuos plaukus kai pasiplaus. dės kažkokią dalį dažų, kažkokią oksidatoriaus ir kažkokią šampūno. proporcijos neatsimenu.

zinau tau visa procesa tik nesupratau kam tau darit proplaima?semi cia keune firmos augalinia dazai jei yra slirtingu tou jei tu noru panaikint ryzuma na toki geltona atspavi ta i as siulau naudoti tona nm 10,2 jis skedemis ne su oksidantu tai be peroksido na 1procentas tai cia ne vsciot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2009 02 12, 21:52)
zinau tau visa procesa tik nesupratau kam tau darit proplaima?semi cia keune firmos augalinia dazai jei yra slirtingu tou jei tu noru panaikint ryzuma na toki geltona atspavi ta i  as siulau naudoti tona nm 10,2 jis skedemis ne su oksidantu tai be peroksido na 1procentas tai cia ne vsciot  blush2.gif

jau tie mano plaukai per visą ilgį šviesinti gal kokius 5 kartus iš viso (per maždaug 1-2 metus). ir vis tiek kaip matot yra geltonas atspalvis. kirpėja sako kad ir kaip prašytum daugiau visų nedažysiu, tik šaknis. oman taip nepatinka tas geltonumas. dabar naudoju pilkinantį šampūną, bet vis tiek ne tas. vat patiko man tos rudos sruogelės, biškį natūralumo įnešė. pati nežinau. kartais natūralesnių noriu, kartais vos ne baltų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 12, 22:00)
jau tie mano plaukai per visą ilgį šviesinti gal kokius 5 kartus iš viso (per maždaug 1-2 metus). ir vis tiek kaip matot yra geltonas atspalvis. kirpėja sako kad ir kaip prašytum daugiau visų nedažysiu, tik šaknis. oman taip nepatinka tas geltonumas. dabar naudoju pilkinantį šampūną, bet vis tiek ne tas. vat patiko man tos rudos sruogelės, biškį natūralumo įnešė. pati nežinau. kartais natūralesnių noriu, kartais vos ne baltų doh.gif

na nepasakiciau kad labai geltona turi skyp?rask mane katiusa_
pardisu tau savo klientes spalva
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 12, 13:31)
Nu va, mano irgi ploni plaukai. Anksciau galvojau, kad sruogom dazyt maziau kenkia nei visus. O dabar galai, ten kur kazkada buvo sruogos sausi, zodziu prasti. O auksciau, kur daziau pati Palette (brangesniais, ne tais pigiausiais) sveikesni, nors irgi.., ka jau cia

tai gal geriau dar pagalvok ar tikrai tų sruogų nori ,aš tai noriu astiauginti plaukus ,tai kol auginsiu ,turbūt jokių šviesių sruogų ,ne taip bus pasaka be galo ,nuolat reiks plaukus trumpint doh.gif
Atsakyti
rusiuke,man tai grazu su tom rudom sruogelem
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 02 12, 21:37)

man irgi gražiau kur rudom sruogelėm drinks_cheers.gif ,bet jau plaukučiai suėsti tai kaip reikalas ,reiktų trumpint ax.gif nors ir kaip gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 02 12, 22:37)

man irgi patiko toks dažymas, čia gal birželį buvo, tai jau nusiplovę beveik, ir aišku ataugę kažkiek, tai galuose tik matosi
Papildyta:
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 02 12, 22:39)
man irgi gražiau kur rudom sruogelėm  drinks_cheers.gif ,bet jau plaukučiai suėsti tai kaip reikalas ,reiktų trumpint  ax.gif nors ir kaip gaila  doh.gif

trumpinau kaip tik praeitą dažymą drinks_cheers.gif tai buvo gal sekmadienį ar pirmadienį.
suėdžiau tai juodai plaukus su tais tiesinimais. juk banguoti plaukai ir taip automatiškai sausesni būna, o aš dar tiesindavau doh.gif
db viskas, tiesinu, tik kirpčius (kurius galvoju gal atsiauginti), prisipirkusi esu Z.one milk shake'o priemonių : šampūną pažeistiems plaukams, kaukę jogurtinę, neneuskalaujamą balzamą. žodžiu stengsiuosi prižiūrėti. rolleyes.gif
Atsakyti
O kur Kaune perkat Keune dažus? smile.gif
Mano pažįztama kirpėja iš kito miestelio, tai kartais dažus susiorganizuoju vėliau nei norėčiau ax.gif
Aš su 1511 dažau smile.gif
Atsakyti