Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

QUOTE(Neringa25 @ 2009 02 13, 16:39)
Man patiko  4u.gif

4u.gif dėkui. o š visada būnu nepatenkinta doh.gif
sruogelės palyginus tamsios, kad pasiplovus nebūtų ryžo atspalvio ir mažos visoj galvoj, dažyta tuo mano jau kelis kartus pasakotu būdu...
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 13, 14:34)
kiek žinau tai italų firmos kosmetika. greičiausiai, kad ne gydomoji. Nenuplaunamas kondicionierius apie 38 lt. šampūnas gal 35 lt juos pirkau kirpyklinių prekių parduotuvėje. kaukės kainos nepasakysiu, nes seniai pirkta. o ampuolės gal po 8 lt viena, pirkau iš kirpėjos.
Manau kainos pas kirpėjas gali būti didesnės už kainas "prėkės kirpykloms".
Papildyta:
www.z-one.lt/ pasiskaityk apie ją.

dekui,as tai esu visa dezute ampuliu sunaudojus,bet labai senei,tai plaukai budavo svelnus,bet pasipute
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 13, 16:07)
dekui,as tai esu visa dezute ampuliu sunaudojus,bet labai senei,tai plaukai budavo svelnus,bet pasipute

geros tos apmules thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 13, 17:07)

man be formavimo priemonių iššukuoti plaukai visada išsipūtę
Atsakyti
pas mane irgi be priemoniu plaukai pasisiausia,o kokias tu priemones naudoji kad plaukai graziai susigarbanotu?nes mano jei as nieko netepu,tai plaukai pasisiausia ir tik vos banguoti,as butinai turiu tept priemone plauku sugarbanojimui,bet ja reik tept ant slapiu plauku,bet juk kasdien neplausiu,tai kekviena diena suslapinu plaukus ir tepu,daugiau nieko gero neradau,ka tu naudoji?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 13, 17:27)
pas mane irgi be priemoniu plaukai pasisiausia,o kokias tu priemones naudoji kad plaukai graziai susigarbanotu?nes mano jei as nieko netepu,tai plaukai pasisiausia ir tik vos banguoti,as butinai turiu tept priemone plauku sugarbanojimui,bet ja reik tept ant slapiu plauku,bet juk kasdien neplausiu,tai kekviena diena suslapinu plaukus ir tepu,daugiau nieko gero neradau,ka tu naudoji?

dabar naudoju z. one helix plaukų žele garbanotiems plaukams irgi kažkas apie 30-40 lt. visai patiko. nėra labai stiprus, nesulipina. prieš tai buvau nusipirkusi got2b garbanotiems plaukams putas. taip jau gražiai aprašyta, bet visiškai nepatiko. plaukas sausas ir šiurkštus pasidaro. iš avono buvau kremą garbanotiems užsisakiusi. kvapas tai fui ir nieko neformuoja. tai vat. prieš kelis metus buvau tą žele naudojusi, tai ir vėl sugryžau prie jos. kadus putos patiko kažkada. bet jau retam naudojimui, nes pakankamai stiprios fiksacijos.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 13, 16:40)
dabar naudoju z. one helix plaukų žele garbanotiems plaukams irgi kažkas apie 30-40 lt. visai patiko. nėra labai stiprus, nesulipina. prieš tai buvau nusipirkusi got2b garbanotiems plaukams putas. taip jau gražiai aprašyta, bet visiškai nepatiko. plaukas sausas ir šiurkštus pasidaro. iš avono buvau kremą garbanotiems užsisakiusi. kvapas tai fui ir nieko neformuoja. tai vat. prieš kelis metus buvau tą žele naudojusi, tai ir vėl sugryžau prie jos. kadus putos patiko kažkada. bet jau retam naudojimui, nes pakankamai stiprios fiksacijos.

As irgi nusipirkau got2b putas garbanems ,pagal lietuviska aprasyma laukiau ,kada grysiu namo ,issiplausiu galva ir sutepsiu ...bet likau nusivylusi...aisku ,nera labai blogai ,bet ,kai taip aprasyta ,tikies tikrai daugiau ax.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingkariuke: 13 vasario 2009 - 15:46
QUOTE(pandutė @ 2009 02 13, 15:18)
tai beda tame,kad man daug kas sake kad per sviesus,netinka man,tai sumasciau kad palikinetu tamsiu sruogu mano plauku,tai rezultatas,tu sruogu per daug ir plaukai liko tamsus,kaip mazoj foto rodziau,tai dabar noriu vel dasidet sviesiu sruogu,kad butu sviesesni,tik bijau kad nenutriustu

kai iš tamsios brunetės po truputį patapau šviesi (niu, tiksliau ryžavota biggrin.gif ), man irgi daug kas sako, kad netinka, tačiau taip sako tie, kurie mane ilgai ilgai pažįsta, ir tiesiog jų akys pripratusios, kad aš tamsi. O nauji pažįstami, pamatę mano senas fotkes, giria, kad nusišviesinau, ir kad man taip kur kas gražiau 4u.gif
Šita litanija norėjau pasakyt, kad nekreipk dėmesio į žmonių kalbas, žiūrėk, kad tau pačiai patiktų 4u.gif O kiek mačiau iš tavo įkeltų nuotraukėlių, man asmeniškai labai gražiai atrodai šviesi wub.gif
Papildyta:
va, įsidrasinsiu ir įmesiu savo ryženas. Šiaip daug priklauso nuo apšvietimo ax.gif
jei turit kokių patarimų, visų klausau ausis išplėtus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 13, 15:40)

QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 02 13, 15:48)
kai iš tamsios brunetės po truputį patapau šviesi (niu, tiksliau ryžavota biggrin.gif ), man irgi daug kas sako, kad netinka, tačiau taip sako tie, kurie mane ilgai ilgai pažįsta, ir tiesiog jų akys pripratusios, kad aš tamsi. O nauji pažįstami, pamatę mano senas fotkes, giria, kad nusišviesinau, ir kad man taip kur kas gražiau  4u.gif 
Šita litanija norėjau pasakyt, kad nekreipk dėmesio į žmonių kalbas, žiūrėk, kad tau pačiai patiktų 4u.gif  O kiek mačiau iš tavo įkeltų nuotraukėlių, man asmeniškai labai gražiai atrodai šviesi  wub.gif

o tavo antakiai tamsus labai?ir patys naturalus plaukai labai tamsus?t jau tingiu beieskot temoj ar rasei, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 13, 17:01)
o tavo antakiai tamsus labai?ir patys naturalus plaukai labai tamsus?t jau tingiu beieskot temoj ar rasei, blush2.gif

na, mano plaukai tamsūs, bet negaliu pasakyt, kokie, nes jau senai dažau juos, tai nelabai pamenu. Bet turėtų būti tokie gana standartiniai lietuviški (bet ne pilki).
Dar įmetu nuotraukytę dienos šviesoje. Jei būtų realiai tokie, gal net jau ir apsipatenkinčiau rezultatu:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 02 13, 15:59)
kai iš tamsios brunetės po truputį patapau šviesi (niu, tiksliau ryžavota biggrin.gif ), man irgi daug kas sako, kad netinka, tačiau taip sako tie, kurie mane ilgai ilgai pažįsta, ir tiesiog jų akys pripratusios, kad aš tamsi. O nauji pažįstami, pamatę mano senas fotkes, giria, kad nusišviesinau, ir kad man taip kur kas gražiau  4u.gif 
Šita litanija norėjau pasakyt, kad nekreipk dėmesio į žmonių kalbas, žiūrėk, kad tau pačiai patiktų 4u.gif  O kiek mačiau iš tavo įkeltų nuotraukėlių, man asmeniškai labai gražiai atrodai šviesi  wub.gif
Papildyta:
va, įsidrasinsiu ir įmesiu savo ryženas. Šiaip daug priklauso nuo apšvietimo  ax.gif
jei turit kokių patarimų, visų klausau ausis išplėtus  biggrin.gif

user posted image

labai grazi spalva,man va tokia tiktu,nes nera labai balta,man atrodo kad spalva sviesiai ruda su baltom sruogelem,o plaukai garbanoti taip kaip ir mano,o tu cia supriemone kokia tepeisi ar cia naturaliai taip atrodo?man pirma diena taip atrodo issiplovus,bet po to pasisiausia
Papildyta:
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 02 13, 16:03)
na, mano plaukai tamsūs, bet negaliu pasakyt, kokie, nes jau senai dažau juos, tai nelabai pamenu. Bet turėtų būti tokie gana standartiniai lietuviški (bet ne pilki).
Dar įmetu nuotraukytę dienos šviesoje. Jei būtų realiai tokie, gal net jau ir apsipatenkinčiau rezultatu:

user posted image

cia virsui sviesus labai ,o apacioj tamsesni,is saknu tai tamsoki tavo plaukai ,kaip mano atrodo,bet gal tik apsvietimas toks
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 13, 17:05)
labai grazi spalva,man va tokia tiktu,nes nera labai balta,man atrodo kad spalva sviesiai ruda su baltom sruogelem,o plaukai garbanoti taip kaip ir mano,o tu cia supriemone kokia tepeisi ar cia naturaliai taip atrodo?man pirma diena taip atrodo issiplovus,bet po to pasisiausia

nuotrauka neatsipindi tikrosios spalvos.
išsiplovus galva tepu aliejuku galiukus, o visus plaukus priemone garbanoms paryškinti (iš Albago ar kažkaip pan. vadinasi). Kitą dieną iššukuoju plaukus, sudrėkinu, ir vėl sumaigau pirštais su ta pačia priemone. Dar kartais purškiu skysčiu iš Wella, taip pat garbanotiems plaukams. Plaukai atrodo taip pat ir pirmą, ir antrą dieną po plovimo. O po trečios dienos jau prašosi plaunami, bet ne dėl to, kad būtų riebaluoti, o dėl tų visų priemonių apsunksta, ir man pačiai nemalonu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 02 13, 17:09)

cia virsui sviesus labai ,o apacioj tamsesni,is saknu tai tamsoki tavo plaukai ,kaip mano atrodo,bet gal tik apsvietimas toks

taip, čia apšvietimas toks išblukinantis, realiai tarpinis variantas tarp abiejų nuotraukų.
Tie, kur atrodo labai šviesūs, tai čia dažyti jau mano natūralūs plaukai, o tie ryži, tai buvę dažyti tamsiai rudai, ir niekaip nepasiduoda išgriaužiami doh.gif
Šaknys atrodo labai tamsios, nes nušviesinti plaukai. O iš tikrujų tai sakau, tokia ruda lietuviška spalva.
Atsakyti