QUOTE(pandutė @ 2009 02 13, 17:05)
labai grazi spalva,man va tokia tiktu,nes nera labai balta,man atrodo kad spalva sviesiai ruda su baltom sruogelem,o plaukai garbanoti taip kaip ir mano,o tu cia supriemone kokia tepeisi ar cia naturaliai taip atrodo?man pirma diena taip atrodo issiplovus,bet po to pasisiausia
nuotrauka neatsipindi tikrosios spalvos.
išsiplovus galva tepu aliejuku galiukus, o visus plaukus priemone garbanoms paryškinti (iš Albago ar kažkaip pan. vadinasi). Kitą dieną iššukuoju plaukus, sudrėkinu, ir vėl sumaigau pirštais su ta pačia priemone. Dar kartais purškiu skysčiu iš Wella, taip pat garbanotiems plaukams. Plaukai atrodo taip pat ir pirmą, ir antrą dieną po plovimo. O po trečios dienos jau prašosi plaunami, bet ne dėl to, kad būtų riebaluoti, o dėl tų visų priemonių apsunksta, ir man pačiai nemalonu
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 02 13, 17:09)
cia virsui sviesus labai ,o apacioj tamsesni,is saknu tai tamsoki tavo plaukai ,kaip mano atrodo,bet gal tik apsvietimas toks
taip, čia apšvietimas toks išblukinantis, realiai tarpinis variantas tarp abiejų nuotraukų.
Tie, kur atrodo labai šviesūs, tai čia dažyti jau mano natūralūs plaukai, o tie ryži, tai buvę dažyti tamsiai rudai, ir niekaip nepasiduoda išgriaužiami
Šaknys atrodo labai tamsios, nes nušviesinti plaukai. O iš tikrujų tai sakau, tokia ruda lietuviška spalva.