Dėmesio ,
Gyvūnų globos tarnybų ( PIFAS ,LESĖ ir t.t.) savanoriai Dogtrekking`o varžybose dalyvauja be starto mokesčio.
Dalyviams auginantiems iš šių tarnybų (prieglaudų) priglaustą šunelį taikoma 50 procentų nuolaida.
Organizatoriai
Informacija dėl nakvynės.
Šunų kinkinių dalyviai gali apsistoti šalia varžybų esančioje "Pušyno" stovyklavietėje . Triviečio kambario kaina -100 litų. Dviviečio 70 litų.
Dėl vietų rezervacijos rašyti - giedryne@gmail.com .
Šunų kinkinių dalyviai gali apsistoti šalia varžybų esančioje "Pušyno" stovyklavietėje . Triviečio kambario kaina -100 litų. Dviviečio 70 litų.
Dėl vietų rezervacijos rašyti - giedryne@gmail.com .
www.fluidus.lt jau yra preliminarūs varžybų startų laikai.
Trumpa info dogtrekingo dalyviams:
Turėkite su savimi žibintuvėlius (dėl viso pikto). Nors viskas paskaičiuota, kad sutemti nespės, bet atsargumas gėdos nedaro.
Turėkite su savimi žibintuvėlius (dėl viso pikto). Nors viskas paskaičiuota, kad sutemti nespės, bet atsargumas gėdos nedaro.
www.fluidus.lt puslapyje jau yra varžybų rezultatai.
sveikos
norėčiau jūsų paklausti gal žinote kur būtų galima pasivažinėti šunimis kinkytomis rogėmis? esu skaičiusi kad kažkur prie Kernavės yra tokia pramoga, bet gal kas konkrečiai žinote kur
būčiau be galo dėkinga
savo šunų neturime (bet būtinai vieną dieną įsigysim HASKI
) tad norėtume papramogaut su svetimais

QUOTE(Linjus @ 2010 02 01, 16:57)
sveikos
norėčiau jūsų paklausti gal žinote kur būtų galima pasivažinėti šunimis kinkytomis rogėmis? esu skaičiusi kad kažkur prie Kernavės yra tokia pramoga, bet gal kas konkrečiai žinote kur
būčiau be galo dėkinga
savo šunų neturime (bet būtinai vieną dieną įsigysim HASKI
) tad norėtume papramogaut su svetimais 

Šių žmonių internetinė svetainė yra čia

jokia, haskininkai tikrai treniruojasi, bet kada ir kur, čia jau vilniečių reikia klausti.
Treniruojamės dažniausiai Vingio parke, o į Jūsų kraštus nevažiuojame.

Bet tikriausiai nesinešat slidžių kiekvieną vakarą? Susitariat tarpusavy ir tiek? O gal turit kokias treniruočių dienas? Būtų smagu prisijungti.
Anksčiau ir aš ateidavau į Vingio aikštelę, bet šuo jau nelabai žaidžia, tai dėl pastovėjimo neverta taip toli grūstis. Bet jei žinočiau, kad kurią dieną slidinėjat, mielai prisijungčiau.
Anksčiau ir aš ateidavau į Vingio aikštelę, bet šuo jau nelabai žaidžia, tai dėl pastovėjimo neverta taip toli grūstis. Bet jei žinočiau, kad kurią dieną slidinėjat, mielai prisijungčiau.