Pasirodau savo mini darbelį. Siuvinėjosi laaabai smagiai. Dizainas - Casey Buonaugurio. Parsisiunčiau nemokamą schemutę iš jų tinklapio. Tik nuotraukos nelabai vykusios
Pasirodau savo mini darbelį. Siuvinėjosi laaabai smagiai. Dizainas - Casey Buonaugurio. Parsisiunčiau nemokamą schemutę iš jų tinklapio. Tik nuotraukos nelabai vykusios
Nėr už ką. Tą avytę sukryžiavau per pusdienį. Taip malonu buvo darbuotis, kad negalėjau nuo jos atsitraukti. Beje, porą spalvyčių parinkau iš akies, nes reikiamų spalvyčių kaip tik neturėjau Bet rezultatu likau patenkinta
Dirbau dirbau ir nusprendziau, kad vakarais mano nesciosios pilvas niekaip nesisiuvines per sviesios spalvos ir neatsirenku kur ka siuvineti tai pilvas bus dieninis darbelis, o vakarais bandysiu si akvariuma:
Bet va iskilo man klausimelis... Norejau paklaust, gal kuri jau siuvinejot sita paveiksla? Norejau paklaust kokia medziaga rinkotes ir kur pirkote?
labutis...ir aš esu siuvinėjimo kryželiu gerbėja ...kadaise aktyviai netgi siuvinėjau...kažkodėl dabar aistra nurimo niu...noriu pagirti už nuostabius darbelius, sėkmės ir toliau užsuksiu minčių pasisemti
Na, man irgi atrodo tamsiai melyna butu geriausiai, bet perziurejau kasiulai.lt ir auksaranke.net ir neradau ten nieko tamsaus. Labai jau svelnios melsvos spalvos. Tai sakau, gal kas gali patart, o gal mate, kur yra tokios tamsios medziagytes
pas mus Kėdainiuose tikrai mačiau tamsiu, tik jos ne DMC o tokios firmos. medžiaga nėra skista, tokia pakietinta, siuvinėjau ant tokios juodos ir buvo gerai