Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: SKROBLINUKAS

QUOTE(Mangia @ 2009 10 09, 20:08)
Labas mamytes:)

ar yra kas is "Boružėlių" grupės. Mes naujokai:) tai ydomu kaip auklytė kaip kas. Pirmas vaizdas pakankamai normalus. Daržiukas kaip daržiukas lietuvoje (baisus), bet grupėje jauku visai ir auklyte patiko is pirmo zvilgsnio:) Maciau susirinkimas 14 d. parasytas, gal daugiau suzinosiu apie si darziuka:) O gal ir jus apsviesit:)

mano dukra šitoj grupėj jau daugiau nei pusmetį
esame labai patenkinti, vaikas net namo nebenori eiti doh.gif
Onutė nuostabus žmogus, kita Onutė irgi, ir kitos auklėtojos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 10 10, 08:42)
Labas rytas,

Mes praeitais metais buvom Boruziukuose pas Onute. Fantastine aukkletoja!!!

Merginos, kaip rengiat vaikus i darza? Galvoju pirmadieni jau ateisim, tai varau siandien pirstiniu pirkti. Bet kaip aprengti, kad grupeje nesusiltu, o laiuke nesusaltu? Ar jau dedat pedkelnes?

tik pirštinių pirkit - kumštines lotuliukas.gif

grupėj jau pakankamai šilta, nosys nešąla, bet maniškis vis tiek gan šiltai apsirengęs būna - apatiniais marškinėliais, marškinėliais ilgom rankovėm ir džemperiu, pėdkelėm ir kelnytėm.

mačiau ir ploniau apsirengusių vaikiukų, bet maniškiui atrodo ne per šilta ir taip. be to auklėtojos nurengia jei būna per šilta, todėl stengiuso geriau jau daugiau drabužiukų nunešt, nei per mažai.

dėl lauko tai sunku pasakyt, nes šią savaitę man rodos jie nė karto nebuvo per tuos lietus, mes turim tokias sunkiau peršlampamas storesnes lauko kelnytes, tai jas ir palieku spintelėj, jau auklėtojos atsirinks manau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 10 spalio 2009 - 19:34
Aisku, aciu. Galvojau pedkelnes det ar ne, nes lauke be ju kaip ir salta, o viduje kaip ir karsta. Tai uzdesiu, ryt jau ateisim turbut.
Atsakyti
O man net šilta pasirodė ir sakė, kad šildyma pajungėsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 10 10, 17:16)
mano dukra šitoj grupėj jau daugiau nei pusmetį
esame labai patenkinti, vaikas net namo nebenori eiti doh.gif
Onutė nuostabus žmogus, kita Onutė irgi, ir kitos auklėtojos thumbup.gif

O koks vardas mazytes?
Atsakyti
QUOTE(Mangia @ 2009 10 11, 18:39)
O koks vardas mazytes?

Matosi avatare ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monrutė: 11 spalio 2009 - 20:22
Labas rytas,

Isleidau i darza saviskius. Ugnius baisiai protestavo pries pedkelnes, tai nezinau kaip cia mums bus. Tikiuosi, nesusirgsim iki treciadienio spektakliuko.

Beje, Drugeliu kolegos -koks ten namu darbas uzduotas pagaminti koki tai megstama personaza ir apie ji papasakoti? Cia vyras tokias zinias paskleide, ir kad tipo su mama reik daryti. Iki kada reikia sugalvot? Kazkaip nesinori man su leliuku tokiu oru i ta darza belstis, nu bet gal reiks tada..
Atsakyti
gal kuri mamyte turite drugeliu grupes aukletoju telefonu nr. blush2.gif parasytumete man i a.z,
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 10 12, 08:49)
Labas rytas,

Isleidau i darza saviskius. Ugnius baisiai protestavo pries pedkelnes, tai nezinau kaip cia mums bus. Tikiuosi, nesusirgsim iki treciadienio spektakliuko.

Beje, Drugeliu kolegos -koks ten namu darbas uzduotas pagaminti koki tai megstama personaza ir apie ji papasakoti? Cia vyras tokias zinias paskleide, ir kad tipo su mama reik daryti. Iki kada reikia sugalvot? Kazkaip nesinori man su leliuku tokiu oru i ta darza belstis, nu bet gal reiks tada..

Nežinau, ar į temą, bet pernai ir mums (pirmi metai daržely, nebe lopšely) reikėjo daryti personažą. Tai darė su tėveliais (nebūtinai su mama) kokį nors pasakos herojų - buvo ir bobutė su dieduku, meškutis, bitė maja ir t.t. Mes darėm popierinę baleriną iš alavinio kareivėlio. Tada vaikai grupėje pristatinėja savo darbelius.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 10 12, 09:49)
Labas rytas,

man rodos nori traukti ir mus i veikla wink.gif tai sake gerai butu, jei tik galim paciom pasiuti ar numegzti kokia kepuraite, pirstuku teatra, ar ant rankytes maunama personaza, ka nors is davo vaiko megiamu. jokiu cia terminu, kaip suprantu. o kai atnesim, pristatyma nedideli padaryt, na, pasaka pasekti apie ta gyvuneli ar kt., penkias minutes, trumpai. a
beje, kai ateisit, pamatysit, viena mamate parupino stovus padaryt, tai kiek jos jau turi pacios prisiuvusios ir primezgusios ant rankos maunamu personazu , dabar pastatyti grupej ant spinteles wub.gif
Atsakyti
Na, is manes tai nekokia siuveja ar mezgeja, nieko panasaus nemoku daryt. Na, ziuresim, nezinau kada as i ta darzeli nuvaziuosiu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mangia @ 2009 10 09, 20:08)
Labas mamytes:)

ar yra kas is "Boružėlių" grupės. Mes naujokai:) tai ydomu kaip auklytė kaip kas. Pirmas vaizdas pakankamai normalus. Daržiukas kaip daržiukas lietuvoje (baisus), bet grupėje jauku visai ir auklyte patiko is pirmo zvilgsnio:) Maciau susirinkimas 14 d. parasytas, gal daugiau suzinosiu apie si darziuka:) O gal ir jus apsviesit:)

labas mangia, mes irgi einam į boružiukų grupę jau daugiau negu metus. mano mergaitė irgi lankė šį darželį.
Papildyta:
labas muse.

skaičiau kad rybomunilį gėrėt? ar jums padėjo? ar senai jau geriat? mes tai rugsėjį pradėjom mažajam, o didžiajai - luivac, nes abu dažnai angina serga. gyd.sakė kad šios vakcinos padeda lengvesne forma persirgti. kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 10 13, 08:46)
Na, is manes tai nekokia siuveja ar mezgeja, nieko panasaus nemoku daryt. Na, ziuresim, nezinau kada as i ta darzeli nuvaziuosiu smile.gif.

tai ko to "parinies". nei cia privaloma, nei ka. manau jos ir nesitiki visu dalyvavimo.
Atsakyti