Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: SKROBLINUKAS

kažin šitas darželis neplanuoja aukštesnių tvorų įsirengti... kažkokią užsirakinimo sistemą sugalvoti g.gif kad ir šiandien 2debilai girtutėliai po daržo langais myžo, gal ten visi pripratę ir nieko baisaus g.gif o pareplikavus tuos chronius, tai atgal gavau taip, lyg jų teises būčiau pažeidus doh.gif na gal jų teisės svarbiau už vaikų unsure.gif jei ne, tai gal kažkas būtų padaryta, o tai panašūs vaizdai kaip kasdienybė ten verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2010 03 19, 10:43)
Vakar kai pasiėminėjau didžiąją, mūsų auklėtoja prasitarė, kad pusę etato pradėjo lopšelyje dirbt. Tai galiu pasakyt, kad tikrai labai puiki auklėtoja ir visi vaikai ją labai myli ir tikrai puikiai susitvatko, gal tik pradžioj kol apsipras atrodo, kad sudėtinga.
Aš kadangi mažių ant rankų laikiau, tai auklėtoja padėjo didžiajai apsirengt. O Ziuziu mažoji pribėgus sako: ''renkis pati, nes dar auklėtoja tave į lopšelį pas mažiukus pasiims''  biggrin.gif

Kaip jusu aukletojos vardas? Jauna ji ar vyresnio amziaus? Gal ne i Boruziuku grupe ji atejo...
Atsakyti
QUOTE(tylavakare @ 2010 03 19, 16:11)
Kaip jusu aukletojos vardas? Jauna ji ar vyresnio amziaus? Gal ne i Boruziuku grupe ji atejo...

Žydrė, į boružiukų, nes dar paklausiau į kurią, tai ir sakė, kad pas Onutę.
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2010 03 19, 16:37)
Žydrė, į boružiukų, nes dar paklausiau į kurią, tai ir sakė, kad pas Onutę.

Tai turbut jauna, auksta su akinukais aukletoja. Ar ne? Mes lankem tik savaite, tai dar nespejau vardu isidemet. blush2.gif Jeigu ta, tai man ji irgi patinka. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tylavakare: 19 kovo 2010 - 20:55
QUOTE(tylavakare @ 2010 03 19, 21:54)
Tai turbut jauna, auksta su akinukais aukletoja. Ar ne? Mes lankem tik savaite, tai dar nespejau vardu isidemet.  blush2.gif  Jeigu ta, tai man ji irgi patinka.  4u.gif

Sveikos mamytes,

mano sunus irgi lanko Boruziuku grupe smile.gif
Taip - jauna auksta - tai naujoji aukletoja Zydre, mano sunui ji labai patinka smile.gif

Tylavakare, ar jau pasveiktote? Jusu dukros dar nemaciau, tik nauja berniuka jau maciau besipratinanti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozyte23 @ 2010 04 02, 12:08)
Sveikos mamytes,

mano sunus irgi lanko Boruziuku grupe smile.gif
Taip - jauna auksta - tai naujoji aukletoja Zydre, mano sunui ji labai patinka smile.gif

Tylavakare, ar jau pasveiktote? Jusu dukros dar nemaciau, tik nauja berniuka jau maciau besipratinanti smile.gif

Mes pasveikom, lankem praejusia savaite iki pietu miegelio. Bet tai buvo paskutine musu savaite Skroblinuke. Siaip viskas jame gerai, bet gavom vieta darzelyje prie namu, tai todel pabegam. Vel pratinimasis is naujo doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

ziuriu is visu darzeliu forumu, sitas gyviausias,
todel rasau cia smile.gif

Mano mazyle dar visai mazyte, bet manau, kad jau
laikas butu ja uzrasyti i darzeli.
Tad turiu kelis klausimukus jums.
Jei galite - atsakykite.
Kodel pasirinkote butent si darzeli?
Ka zinote apie kitus?
Nuo keliu metuku priima sis darzelis?
Ir i kokia mokykla paskui planuojate keliauti?
Supratau, kad vienos aukletos geros, kitos maziau..
tai kada cia reikia tartis i kokia grupe papult?

lauksiu atsakymu, aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Saulytee @ 2010 04 16, 00:53)
Ka zinote apie kitus?

Si darzeli pasirinkau, nes jis arciausiai mano darbo, Pasilaiciu darzeliai (kur gyvename) musu neprieme, bet dabar ir dziaugiuosi del to, nes Pasilaiciuose sunu jau palikti darze reiktu 7 val., nes vaziuoju iki Naugarduko g. beveik valanda, o pasiimciau tik po 18 val., o dabar kol vaziuojame ir pasikalbame mes masinoj, ir padainuojam, ir papaskoja man vaikas, kaip jam sekesi, taigi turime beveik 2 valandas bendravimui smile.gif
Pas mus lopselinuku grupeje yra gal 1.5 metu mergyte, tai tikriausiai nuo panasaus amziaus ir priima.
Del mokyklos tai dar nieko nzn, bet tikriausiai Pasilaiciuose eisim, kur gyvename.
Pas mus grupeje tik geros auktetojos pasitaike thumbup.gif
Pas direktore reikia eiti tartis del grupes. Lopselinuku grupe Boruziukai thumbup.gif
Atsakyti
oi aptiles forumas smile.gif
Boruziuku mamos, ar yra ten kokia sistema, kada budi kuri aukletoja? g.gif Mes pradejom pratintis, tai man jos labai skirtingos. Gal susidariau klaidinga nuomone, bet kol pratinames noreciau aukletojos Vidos budejimus aplenkti. Ji mano akimis tokius kareivukus augina biggrin.gif teko buti su maze kartu, tai kaip mazajai Vitai pradejo aiskinti kad ne taip kreidele laiko, ir kad piestu desinia ranka. Norejos pasakyti kad jau ne tarybiniai laikai, rasancius kaire linuote per nagus nemusam rolleyes.gif Nu nezinau, man labiau patinka kai vaikai bokstus gali statyti ne tik prie stalo, o ir ant zemes. Kad norint statyti kitomis kaladelemis nereiktu persesti prie kito stalo ir t.t. As uz kurybos laisve, bent jau patiems maziausiems cool.gif
Ir dar vienas nemalonus ispudis, tai kad sveiku vaiku tevai i darza neveda unsure.gif tik kai suserga. nes is sveiku tai mazokai buvo unsure.gif bet gal as per daug noriu. biggrin.gif

QUOTE(Saulytee @ 2010 04 15, 23:53)
Sveikos mamytes,

ziuriu is visu darzeliu forumu, sitas gyviausias,
todel rasau cia smile.gif

Mano mazyle dar visai mazyte, bet manau, kad jau
laikas butu ja uzrasyti i darzeli.
Tad turiu kelis klausimukus jums.
Jei galite - atsakykite.
Ka zinote apie kitus?

lauksiu atsakymu, aciu labai

Pasirinkau si nes jis arciausiai namu. Ir nemanau, kad kuris kitas yra koks stebuklingesnis uz si. visi jie panasus, tad vaikytis tariamo prestizo nemaciau reikalo cool.gif
priima nuo 1m. Pageidauja, kad vaikas jau vaiksciotu. Bet va aukletoja Vida, i mamas kurios leidzia tokius maziukus kreivai ziuri. Jai patiktu kad vaikai i darzeli eitu tik pries mokykla biggrin.gif
Del mokyklos dar negalvojam. turim siek tiek laiko dar lotuliukas.gif Pradinukui vel nemanau, kad prestizas svarbu. geriau arciau namu. o veliau, ziuresim pagal vaiko gabumus, Juk paauglysteje jei gebes gali iseiti i liceju ar kokia gimnazija smile.gif
del aukletoju, tai turbut su vienom mamu bio laukai sutampa labiau su kitom maziau. Nemanau, kad yra bent viena bloga. Bet as irgi kaip ozka norejau pas Onute, nes dar mano sesuo pas ja ejo. Tad zinojau ko tiketis. O ir tai kad ji vis dar prisimena mano seseri, kuriai jau 16 labai maloniai nustebino. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Keliu tema i virsu.

Svirpliuku mamos, papasakokit ka nors apie savo aukletoja? Gi dabar svirpliukus ir drugelius sujunge vasarai, tai bardakelis siandien... Kaip tycia jusu aukletoja pirma diena, tai maniskiai kaip ka tik i darza pradeje eiti butu, lupas patempe...
Atsakyti
Oi musu aukletojos labai geros, bent jau G labai abi myli.
As galvojau nuo siandien sujungs, tai ir nesupratau ka ten vakar G pasakojo, kad buvo maziukas maziukas leliukas Juliukas ir kad ji padejo aukletojai priziuret.
Atsakyti
VZ, tai nuo siandien ir sujunge. Nezinau koks Juliukas, musu grupeje nera tokio lyg. Jie kartais pas lopselinukus eina.
Zadejau tau jau skambint siandien, ale telefono nr praganiau, pasikeiciau aparata ir matyt kazkur dingo...

Nu ziuresim. O tavo Gabriele eina? bandziau surasti, lyg viena panasia garbanota mergaite maciau smile.gif, bet labai auksta. Taviske?
Atsakyti