oi aptiles forumas
Boruziuku mamos, ar yra ten kokia sistema, kada budi kuri aukletoja?

Mes pradejom pratintis, tai man jos labai skirtingos. Gal susidariau klaidinga nuomone, bet kol pratinames noreciau aukletojos Vidos budejimus aplenkti. Ji mano akimis tokius kareivukus augina

teko buti su maze kartu, tai kaip mazajai Vitai pradejo aiskinti kad ne taip kreidele laiko, ir kad piestu desinia ranka. Norejos pasakyti kad jau ne tarybiniai laikai, rasancius kaire linuote per nagus nemusam

Nu nezinau, man labiau patinka kai vaikai bokstus gali statyti ne tik prie stalo, o ir ant zemes. Kad norint statyti kitomis kaladelemis nereiktu persesti prie kito stalo ir t.t. As uz kurybos laisve, bent jau patiems maziausiems
Ir dar vienas nemalonus ispudis, tai kad sveiku vaiku tevai i darza neveda

tik kai suserga. nes is sveiku tai mazokai buvo

bet gal as per daug noriu.
QUOTE(Saulytee @ 2010 04 15, 23:53)
Sveikos mamytes,
ziuriu is visu darzeliu forumu, sitas gyviausias,
todel rasau cia
Mano mazyle dar visai mazyte, bet manau, kad jau
laikas butu ja uzrasyti i darzeli.
Tad turiu kelis klausimukus jums.
Jei galite - atsakykite.
Kodel pasirinkote butent si darzeli?
Ka zinote apie kitus?
Nuo keliu metuku priima sis darzelis?
Ir i kokia mokykla paskui planuojate keliauti?
Supratau, kad vienos aukletos geros, kitos maziau..
tai kada cia reikia tartis i kokia grupe papult?
lauksiu atsakymu, aciu labai
Pasirinkau si nes jis arciausiai namu. Ir nemanau, kad kuris kitas yra koks stebuklingesnis uz si. visi jie panasus, tad vaikytis tariamo prestizo nemaciau reikalo
priima nuo 1m. Pageidauja, kad vaikas jau vaiksciotu. Bet va aukletoja Vida, i mamas kurios leidzia tokius maziukus kreivai ziuri. Jai patiktu kad vaikai i darzeli eitu tik pries mokykla
Del mokyklos dar negalvojam. turim siek tiek laiko dar

Pradinukui vel nemanau, kad prestizas svarbu. geriau arciau namu. o veliau, ziuresim pagal vaiko gabumus, Juk paauglysteje jei gebes gali iseiti i liceju ar kokia gimnazija
del aukletoju, tai turbut su vienom mamu bio laukai sutampa labiau su kitom maziau. Nemanau, kad yra bent viena bloga. Bet as irgi kaip ozka norejau pas Onute, nes dar mano sesuo pas ja ejo. Tad zinojau ko tiketis. O ir tai kad ji vis dar prisimena mano seseri, kuriai jau 16 labai maloniai nustebino.