QUOTE(Armani @ 2009 01 24, 21:02)
sena tema
DISKUTUOJAM VISKA APIE SALDITUVUS
koks geriausias ,ju prieziura ir visi kiti klausimai apie juos

MANO BEDIKE
mano saldituvas slampa pastovoiai renkasi vanduo :)nezinau del ko taip ,gal per ilgai laikom atidaryta ,nu bet pagalvojus ne taip ilgai ir jis buna atidarytas ,gal kam ir tokia bedike ? o rasoja ,slampa ne kameros dalis ...
DISKUTUOJAM VISKA APIE SALDITUVUS

koks geriausias ,ju prieziura ir visi kiti klausimai apie juos

MANO BEDIKE

mano saldituvas slampa pastovoiai renkasi vanduo :)nezinau del ko taip ,gal per ilgai laikom atidaryta ,nu bet pagalvojus ne taip ilgai ir jis buna atidarytas ,gal kam ir tokia bedike ? o rasoja ,slampa ne kameros dalis ...
Jei rasoja šaldytuvo galinė sienelė reiškiasi viskas gerai - šaldytuvas veikia.

QUOTE(Volvo @ 2009 01 26, 17:48)

QUOTE(Armani @ 2009 01 26, 19:55)
Vadinas uzsikiso drenazinis vamzdelis, ji lengvai isvalysite pro skylute galinej saldytuvo sienelej, arba gal tik pati skylute uzsikisus trupiniais kokiais...
Daznas "gedimas"
QUOTE(Nerty @ 2009 01 26, 21:53)
Vadinas uzsikiso drenazinis vamzdelis, ji lengvai isvalysite pro skylute galinej saldytuvo sienelej, arba gal tik pati skylute uzsikisus trupiniais kokiais...
Daznas "gedimas"
Daznas "gedimas"
aciu ,reiks jieskot skilutes

Tai niekas negali patarti dėl šaldytuvų? Kur visi profesionalai-žinovai pradingo?

QUOTE(AGAMENONA @ 2009 01 24, 23:16)
Sveiki.
Noriu patarimo prašyti - norim pirkti didelį neįmontuojamą šaldytuvą-šaldiklį, pagrindiniai reikalavimai: patikimas, ne mažiau 300 l šaldytuvo talpa, A ar A+ klasė, na ir kaina ne pati didžiausia
Ką galėtumėte patarti? Kiek žiūrėjau internete, nebaisiai brangūs yra Samsung ir Sharp - ar verti jie dėmesio ir nėra bėdų su jų kokybe?
Ačiū!
Noriu patarimo prašyti - norim pirkti didelį neįmontuojamą šaldytuvą-šaldiklį, pagrindiniai reikalavimai: patikimas, ne mažiau 300 l šaldytuvo talpa, A ar A+ klasė, na ir kaina ne pati didžiausia
Ką galėtumėte patarti? Kiek žiūrėjau internete, nebaisiai brangūs yra Samsung ir Sharp - ar verti jie dėmesio ir nėra bėdų su jų kokybe?
Ačiū!
mazai ka apie saldytuvus galiu patart, be to labai neaiskiai parasei, kokio to saldytuvo reikia. Va toks saldytuvas visai nieko gal.
http://www.epolis.lt...reke/id/104188/
QUOTE(AGAMENONA @ 2009 01 28, 10:52)
Samsunga, Sharp firmos saldytuvai nera is geresniu, todel ir kainos mazesnes.
Vieni is geresniu saldytuvu yra Liebherr, bet ju kainos didesnes.
Pirkau AG su visais bajarukais, pardej 4000 lt kainuoja, as mokejau 2500 lt su ibrezimu, kurio- nepastebiu-man super

oi, kaip gerai, kad radau šitą temą.
Kas turite, ar jums patinka šaldytuvų Bio Fresh skyriai? Ar tikrai taip gerai?
na, aš suprantu principą, kad ten palaikoma 0 laipsn. temperatūra, todėl produktai pusiau įšalę ilgai išlieka švieži. tačiau ar jūsų nenervina, kad norite užkąsti pomidoro, o jis būna lengvai sušalęs?
na, ir kiti pliusai / minusai
labai lauksiu pasisakymų
Kas turite, ar jums patinka šaldytuvų Bio Fresh skyriai? Ar tikrai taip gerai?
na, aš suprantu principą, kad ten palaikoma 0 laipsn. temperatūra, todėl produktai pusiau įšalę ilgai išlieka švieži. tačiau ar jūsų nenervina, kad norite užkąsti pomidoro, o jis būna lengvai sušalęs?
na, ir kiti pliusai / minusai
labai lauksiu pasisakymų
QUOTE(Nerty @ 2009 01 26, 21:53)
Daznas "gedimas"
Daznas "gedimas"
oi pas mane ta pati bėda

ačiū, eisiu ieškot tos skylutės

ir dar nervina kad kamera, daznai apsitraukia sniegu, ledais, ir stalčiai neatsidaro

pas mane Wirpool. turime jau kokius 5-6 metus. visumoj esu juo labai patenkinta