Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 4

QUOTE(Kaja888 @ 2009 03 23, 21:19)
kuria prasme?  smile.gif  čia ta prasme bet kokios firmos virš 2000 jau neapsimoka?  smile.gif 

Gal man taip atrodo, kad man nereikia tokio, kur būtų n+k funkcijų. Užtenka, kad būtų atskirai kamera ir pliusinis šaldytuvas. Dydis iki lubų nereikalingas (šaldytuvas - ne maisto sandėlis) - tai ir 1900 jau būtų daugoka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 23 kovo 2009 - 21:52
QUOTE(Sophi @ 2009 03 23, 22:52)
Gal man taip atrodo, kad man nereikia tokio, kur būtų n+k funkcijų. Užtenka, kad būtų atskirai kamera ir pliusinis šaldytuvas. Dydis iki lubų nereikalingas (šaldytuvas - ne maisto sandėlis) - tai ir 1900 jau būtų daugoka smile.gif

virš 2000Lt man irgi nekyla ranka mokėti doh.gif Ale dar kai senąjį iškišt galima už 500 litukų, tai tas naujasis ne taip brangiai ir išeina biggrin.gif
Atsakyti
Taigi, pribrendo laikas ir mums pirkti naują šaldytuvą. Jau beveik apsisprendėm kad pirksim Liebherr , bet niekaip neapsisprendziam kurį g.gif . Gal kas žino ar reikalingas tas ventiliatorius kur būna šaldytuvo kameroje ir kokia jo paskirtis? Ir ar tikrai tas NoFrost taip blogai? Kiek išaiškino parduotuvėje - pas Liebherr ta sistema tik šaldiklyje, o ten juk produktai vis tiek įpakavime, tai nėra baimės kad sudžius. Be to kiek radom be No Frost, pas juos nėra antibakterinio sienelių padengimo. O gal tas antibakterinis padengimas tik tam kad pinigų daugiau išlupt? Niekada nemaniau kad taip sunku bus šaldytuvą išsirinkt verysad.gif
Atsakyti
Jau antri metai turiu liebher šaldytuvą ir juo labai patenkinta. Ventiliatorius padeda palaikyti vienodą temperatūrą visame šaldytuve. Aš jį įjungiu kai būna prikrautas. Tada temperatūra viršutinėj lentynoj nesiskiria nuo apatinės.
Atsakyti
Jau du metai turim saldytuva su Nofrost sistema.Pasiteisino ji man.Atlaidineti kaip zinot nereikia, saldytuvas sausas, dirba tyliai.Zodziu neprasausit su nofrost. thumbup.gif Tik jei patingesit desra, suri isideti i indelius, tai kazkiek aisku apdzius.

Nuline kamera ir labai gerai, parsinesi ir parduotuves kokios sviezios mesos, gaminsi sakykim tik vakare, i saldikli nedesi, i pati saldytuva kur + temp.ir, ant stalo ir nelaikysi, tai 0 kamera tam reikalui labai gerai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bialetti @ 2009 03 24, 11:06)
Jau du metai turim saldytuva su Nofrost sistema.Pasiteisino ji man.Atlaidineti kaip zinot nereikia, saldytuvas sausas, dirba tyliai.Zodziu neprasausit su nofrost. thumbup.gif Tik jei patingesit desra, suri isideti i indelius, tai kazkiek aisku apdzius.

Mane tai nustebino vienos parduotuvės konsultantas-pardavėjas doh.gif Sako, geriau be tos no frost, nes kai ji sugenda, labai daug problemų būna doh.gif Vadinasi, taip padeda apsispręsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2009 03 23, 19:21)
na jei perskaitytum šitą ir senąją temą, tai matytum, kad Liebherr'iai išgirti labiausiai  biggrin.gif  Net buvau jau susigundžiusi  smile.gif  Kaune Ogminoj su B vaikštinėjom, žiūrinėjom, ale kad nesiteikė niekas prieiti, tai ir mes patingėjom pirkti ir prieti  lotuliukas.gif  Atrodė gražiai gal, o Elixe kai pamačiau juos nučiupinėtus ir nenuvalytus, tai tokie baisūs pasirodė  doh.gif  Bet tai čia smulkmena, kaip supratai, svarbu kokybė  biggrin.gif

dėkui 4u.gif ,tai va kai parašiau tada ir radau kad jau daug apie juos prirašyta. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2009 03 23, 22:19)
kuria prasme?  smile.gif  čia ta prasme bet kokios firmos virš 2000 jau neapsimoka?  smile.gif 
Aš tai tik vieno dalyko nesuvokiu, kokius antkainius lietuviai prekybininkai užsidėję  doh.gif  Jei mano nusižiūrėtas šaldytuvas čia, Topo centre, kainuoja 3500 ar 3600, na internete keliais šimtais pigiau, o Lenkijoj 1900 nekainuoja, tai gal man nepatingėt, ir ten pirkt, ar Lietuvos ekonomiką remti ?  doh.gif  biggrin.gif Ir suprask dabar, jis inkrustuotas kažkuo ar visiškas š...  biggrin.gif  Jei pirkčiau čia, tai išeina, kad gerokai ,,inkrustuotas", jei ten, tai nieko ypatingo  biggrin.gif

Negi ir saldytuvus Lenkijoj perka? g.gif Labai reikia naujo, pinigu ne per daugiausia unsure.gif del sio daikto galeciau pamint principus ir is lenku pirkt, bet kaip parsivezt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2009 03 24, 15:07)
Negi ir saldytuvus Lenkijoj perka?  g.gif Labai reikia naujo, pinigu ne per daugiausia  unsure.gif del sio daikto galeciau pamint principus ir is lenku pirkt, bet kaip parsivezt  doh.gif

viską perka biggrin.gif statybines mežiagas, plyteles, baldus.. biggrin.gif jei patys neturit su kuo parsivežt, juk galima rasti kokią išeitį: pažįstamų prašyt paskolint kokį autobusiuką, nuomot... mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu atveju daug iseiciu reiktu ieskot biggrin.gif ka galetume pasiskolint, pati didziausia masina Espace, reiktu nuomot nes saldytuvo didelio norim. Patys ne arti Lenkijos nebuve, neisivaizduojam pirma kart nuvaziavus kur ieskot, neuztektu turbut i pirma pasitaikiusi centra uzsukt doh.gif
O dar kaip su garantijomis? O jei suges, vezt atgal??
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2009 03 24, 15:41)
Musu atveju daug iseiciu reiktu ieskot  biggrin.gif ka galetume pasiskolint, pati didziausia masina Espace, reiktu nuomot nes saldytuvo didelio norim. Patys ne arti Lenkijos nebuve, neisivaizduojam pirma kart nuvaziavus kur ieskot, neuztektu turbut i pirma pasitaikiusi centra uzsukt  doh.gif
O dar kaip su garantijomis? O jei suges, vezt atgal??

na tai jau čia visi žiūri, kaip paprasčiau ir geriau biggrin.gif Mes pvz turim su kuo parsivežt, Suwalkai tiek pat toli, kaip koks Kaunas. Lenkijoj buitinę techniką pirkti irgi geriau internetinėse parduotuvėse, nors gal ir pačiose parduotuvėse galima nusiderėti, kaip ir pas mus smile.gif Turim, kur gali pristatyti ten. O vat su garantija tai tiksliai nežinau, bet tai jeigu Europos sąjungoj gyvenam, tai ar ta garantija ne europinė, negalios ir pas mus? Gal kas geriau žino? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bialetti @ 2009 03 24, 12:06)

Nuline kamera ir labai gerai, parsinesi ir parduotuves kokios sviezios mesos, gaminsi sakykim tik vakare, i saldikli nedesi, i pati saldytuva kur + temp.ir, ant stalo ir nelaikysi, tai 0 kamera tam reikalui labai gerai. thumbup.gif

sesuo pirko sharp (nezinau kaip tiksliai rasosi blush2.gif ) su nofrost sistema.
skundesi ,kad kameroje viskas "dziuva" g.gif duris kristi pradejo (ten atsidarinejo is abieju pusiu) O as tuo metu ieskojau kuo didesnio doh.gif tai didziausias tuo
metu TOPO centre buvo BEKO doh.gif pas musu jis stovi 7-i ar daugiau metu.
Jau trecia virtuve pakeitem,bet jis labai vaizdo negadina(tik moraliskai paseno) biggrin.gif
Atsakyti