sveikutės,
mačiau kai kurios skundėtės, kad įsitraukia Avent rankinio pientraukio ratukas į vidų... ir mums buvo ši problema- greitai ,,sudrožėm" visus tris tuos vožtuvėlius ir skubėjom pirmti naują Canpol babies pientraukį (vokiškas)- jo buteliukas toks plonesnis(Net braška, kai trauki), nestabilesnis, kai pastatai, greit aprasoja- nematai ar bėga pienelis, ar ne... bet jame daug geresnis vožtuvėlis- toks su piltuvėliu... po to viename forume pasiskundžiau, kad ,,sugedo" mano Avent peitraukis, tai mane merginos paprotino, kad kreiptis į teikėjus, ir jie atsiųs naujų vožtuvėlių... taip ir padarėm- jei kuriai taip nutiko, skmabinkit ant dėžutės nurodytu tiekėjų (Limedika) tel. nr. ir jie atsiunčia- pasako, į kurią jūsų miesto vaistinę- naujus vožtuvėlius svarbiausia tai, kad įdeda du tuos seno principo (rutuliukus) ir du tokius, kaip pasakojau, įdėti tame Canpol babies pietraukyje... žodžiu, mes labai apsidžiaugėme, gavę tuos gerenius vožtuvėlius..... mokėt nereikėjo, nes buvo dar garantinis neapsibaigęs (nors tiesą sakant nė ne-inau, kiek laiko tas garantinis)- mums buvo praėjęs kaip tik mėn po pirkimo... nors pasiiman tuos vožtuvėlius vaistinėj nereikalavo nieko, parodančio kada kur pirkta, ar tikrai pirkta ir pan...
Žodžiu, neskubėkit pikti naujų pientraukių- geriau pasidruadimui iš anksto užsisakykit tų gerensių vožtuvėlių...
na, o kiek ;pienelio ir per kiek laiko pritaukiate, manau priklauso ne nuo pientraukio, o nuo to, kiek to pienelio pas jus prisigamina... aš per kokias 15-20 min nutraukiu 80-100 ml, o kartais ir daugiua, kai jo būna daugiau... kai pienelis bėga pilnu pajėgumu pientraukio vamzdelyje matosi 4 čiurkšlelės, galiausiai viena, o galiausiai pereinama prie lašų... nors skaičiau, kad nereikia nustraukti iki paskutinio lašo, nes tie paskutienijei lašai (kažkokia kitokia sudėtis), skatina naujo pienelio gamybą...
sėkmės visoms nusitraukinėjant. aš tik bijau, kad greičiau nedingtų pienelis dėl tų nutraukimų, bet matau čia viena rašo,kad nsuitraukinėjo visus metus... be to kaip apsipratau, man tai visia nesunkus darbas... daug labiaqu mane vargina, kai dar prieš nusitraukimą kartais dedu mažę pie krūties, laikau apie pusvalandį o ta vargšiukė nespjauna, žinda, bet nedaug ir teištraukia... ai, čia mums viskas prasidėjo su tam tikrom priežastim, bet tiek to.... žodžiu, pienelio yra ir sėkmingai geriam iš buteliuko...
aš tai plaunu tiesiog po kranu, su šepetėliu ir net gi visko neišardau - praleidžiu stipria karšto vandens srove , o vieną ar du kartu paroje išvirinam...