Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (3)

QUOTE(waja28 @ 2009 10 27, 21:48)
O ji pati nesako ko butent noretu?

Tame ir esmė, kad nežino. Kiek bevardinčiau maisto - nenori. Sako ir pati nežinau. Bet tuo pačiu sako aš alkana doh.gif
Atsakyti
Na, bent jau pasišnekat 4u.gif Mano Tėčio įpročiai labai keitėsi - ir tų jo norų-nenorų tikrai nelaikiau kaprizais. Viskas turėjo būti saldu. Ir ne karšta. Drungna. Šiaip jau žmogus buvęs nereiklus, vėliau tapo išrankiu. Paskutiniai metai - beveik vien saldumas. trinta (mikseriu) varškė su uogienėm, cukrum. Zefyrai (maistas turėjo būti minkštas, nes su kramtymu buvo bėdos). Jei košės - saldintos kaip reikiant.
Tai ir mėginkit po kąsnelį - kaip Radvyle patarė. Ir kol dar sekasi, vis bandyk išklaust - ar saldumo norisi, ar sūrumo, o gal rūgštelės?.. Sėkmės!
Visoms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 10 27, 22:06)
Tame ir esmė, kad nežino. Kiek bevardinčiau maisto - nenori. Sako ir pati nežinau. Bet tuo pačiu sako aš alkana doh.gif

Gal jinai neprisimena, nebesupranta, kaip kažkoks maistas atrodo, kvepia, koks jo skonis? Mes tai darydavom taip: atneši kažko, ir sakai: ar šito norėtum?
O dar jai labai patikdavo, kai valgydavom kartu su ja.
Atsakyti
Ačiu, mergičkos smile.gif Panašiai ir darom, nešam po kąsnelį ir siūlom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Temelė į pabaigą... blush2.gif
Radvyle , ar pasirūpinsi naujais namučiais?... Tau taip gerai išeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 10 27, 18:00)
Ką duot valgyt, jei nieko nenori, bet nori valgyt doh.gif  verysad.gif Ką jūs darot tokiu atveju? unsure.gif

o blogiausia, kai suvalgo daugiau negu normaliai, išeini iš kambario ir šaukia, kad "valgyt noriu" blink.gif

QUOTE(Alan @ 2009 10 28, 08:22)
bandyk išklaust - ar saldumo norisi, ar sūrumo, o gal rūgštelės?.. Sėkmės!
Visoms geros dienos  4u.gif

gerai, jei eina paklausti, o jai jau tokia stadija, kad nieko nebesuvokia ir nesupranta, tada labai sunku atspėti kas žmogui yra... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2009 10 28, 11:55)
o blogiausia, kai suvalgo daugiau negu normaliai, išeini iš kambario ir šaukia, kad "valgyt noriu"  blink.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2009 10 28, 11:55)
gerai, jei eina paklausti, o jai jau tokia stadija, kad nieko nebesuvokia ir nesupranta, tada labai sunku atspėti kas žmogui yra...  verysad.gif

Taigi, gerai, jei dar įmanoma. Man paskutiniais metais jau nebepavykdavo verysad.gif Tai ir aš tuomet Radvylės principu - siūlau tą, aną, dešimtą... Nevertinkit, kaip kaprizų, jei įmanoma. Aišku, būna ir išsidirbinėjančių ligonių, visko gi pasitaiko. Bet mano atveju taip nebuvo - tik negrįžtami pokyčiai, tarp jų ir skoniniai. Dar vakar, rodos, buvo gardu košė - o šiandien jau sučiaupta burna... Taip, bėda, sunku, betgi ir nesitikim, kad bus lengva, tiesa?..
Na, sėkmės bandymuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2009 10 28, 11:47)
Temelė į pabaigą...  blush2.gif
Radvyle , ar pasirūpinsi naujais namučiais?... Tau taip gerai išeina  ax.gif

Nauji namučiai

Labai ačiū už pagyras blush2.gif blush2.gif blush2.gif Jaučiuosi pamaloninta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radvyle: 28 spalio 2009 - 17:29
QUOTE(Radvyle @ 2009 10 28, 18:29)

Ačiu clap_1.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti