Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginti koju nagai

As visuomet dengiu koju nagus geliu,nes man ranku ir koju nagai turi buti vienodi(spalva,dizainas),o ir praktiskiau. Koju nagai pas mane visuomet trumpi (ranku ne ) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 10 13, 16:24)
Tai kad taip pat atrodo kaip ir rankų ar tiesiog nulakuoti smile.gif pradėjau dėtis kažkurią vasarą, šiais metais nutariau visiems metams pasilikti. nemėgstu prie nagų krapštytis, kojoms man pats tas-korekciją darausi kas 6-8 sav., visad darydavausi prancūziškai, dabar užsimaniau raudonai ax.gif patogu, gražu, nereikalauja pastangų wink.gif aišku, su tipsais tai jau būtų kraupu biggrin.gif pas mane normalaus ilgio, trumpi nagai.

Jeigu trumpi tai man visai patiktu. Bet nezinau ar prisiruosciau nuolat tuos papildymus daryt. Kita vertus perlakuot irgi nuolat reikia. g.gif Bet mano pats nagas storas (ypac nykscio) tai tikriausiai dar isstoretu...
Atsakyti
Manau jus net nemate esat kaip tai atrodo tongue.gif Siaip jei nepasakytu jus net pepastebetumet ir neitartumet, kad ant nagu uzdetas gelis, bio gelis ar dabar madingas gelinis lakavimas. Tai daroma, kad ilgiau laikytusi ir nensusibruzinti spalva ar prancuzas, nes jis ilietas i vidu wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas žinote Kaune gerą pedikiūristę, kuri galėtų priauginti du didžiuosius kojų nagus???

Pas mane labai negraži jų forma, pakilę ir per pusę nago tuščia ertmė... Kelis kartus tirta jokių grybelių tikrai nėra.

Ačiū labai kas atsiliepsit. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Aš pradėjau darytis pati manikiūrą, pedikiūrą. Pradžioje tikria buvo sunku, nes neturiu įgudusios rankos, bet kaip ten sakoma practice makes you perfect. Aišku, ka dpasidaryt kažką gražaus tai reikai turėt nagučius gražius. Tai žinokit pradėjaų naudoti nail tek`ą, GNLD kalį-magnį, ir stengiaus daugiau daržovių valgyti. Tai nežinau kas labiausiai padėjo, ar viskas kartu, bet nepamenu kada nagai buvo lūžę jau. Tai va toliau tęsiant temą, tai manau kad gražiam pedikiūrui ir manikiurui svarbios labai priemonės, jų kokybė. Po Salon Pro priemonių, pedikiuras pasidarė mano panašus tikrai į pedikiūrą o ne šlep tep smile.gif) Manau kad tos visos "papigiai" priemonės tik gadina nagus daugiau nieko. Tai tokai mano patirtis dabar draugėm darau. Aiškų tos profesionalios priemonės gali būti perkamos iš bet kru manau, tik patarčiau, kad jos tikrai būtų profesionalios ir va šioje, nagų srityje supratau, kad brand`as tikrai kartais turinemažą reikšmę, be didesnės kainos smile.gif)
Atsakyti