Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 05, 12:03)
Nezinau ar tai aspiratorius  blush2.gif  bet mes Bebe Confort toki atsiurbeja naudojom kai slogavo maziulka  thumbup.gif  ir irgi Humeri  bigsmile.gif

Smailuji antgali istatai maziukui i nosi ir per slangele pati trauki.Toks?
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 05, 12:21)
Smailuji antgali istatai maziukui i nosi ir per slangele pati trauki.Toks?

aha bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 05, 12:34)

Nezinau kaip jums,bet mes traukiam nesergant rytais,jei jauciu,kad yra kas.o dabar tai po kelis kart per diena ir tenka smarkiai pasiurbt,nes kitaip nieko nesigauna,visko ten daug,bet gyliai viduje,bijau,kad skauda jam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 05, 12:46)
Nezinau kaip jums,bet mes traukiam nesergant rytais,jei jauciu,kad yra kas.o dabar tai po kelis kart per diena ir tenka smarkiai pasiurbt,nes kitaip nieko nesigauna,visko ten daug,bet gyliai viduje,bijau,kad skauda jam verysad.gif

Čia mano asmeninė nuomonė, kad kiekvieną dieną gal nereikėtų traukt, jei mažiukas neserga, gal geriau ora drekint. Maniškiui labai nepatinka, kai mprie jo nosytės lendu, tai ir neliečiu, jei matau, kad normaliai kvėpuoja. Pačiaudi ir išsivalo nosytė.
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 02 05, 00:19)
as visad pasivartymams tiesiu vienkartinius neperslampamus paklotus, bet jis kazkaip sugeba padaryt uz jo ribu doh.gif  lotuliukas.gif  vakare mes siek tiek pavarge, pas teveli nera didelio noro buti, tad mamyte atiduoda paskutines jegas linksminti maziuka rolleyes.gif bet nera kad zyzstu...
pas mus irgi taip pat su teveliu, viskas tenka mamytei mirksiukas.gif , bet maniskis kaip tik vakare siust pradeda ir tiek isidugsta, kad kai reik eit miegot, buna ir asaru, nes nori miego, o neina uzmigt.
Atsakyti
mano maziuke nuo syrit prdejo remtis ant alkuniu kai guli ant pilvo thumbup.gif Ryte paslikau savo lovoje ant pilvo,ateinu gi ziuriu mazoji vos nepasistiebus lotuliukas.gif taip gerai atrodo,galva aukstai pati patenkinta lotuliukas.gif ir uzpakaliuka jau kelia i virsu thumbup.gif
Atsakyti
Labuka, mamukai.

Visoms user posted image
Geras tortas?
QUOTE(dolly` @ 2009 02 04, 23:19)
as visad pasivartymams tiesiu vienkartinius neperslampamus paklotus, bet jis kazkaip sugeba padaryt uz jo ribu doh.gif  lotuliukas.gif

vakare mes siek tiek pavarge, pas teveli nera didelio noro buti, tad mamyte atiduoda paskutines jegas linksminti maziuka rolleyes.gif bet nera kad zyzstu...

Aš irgi naudoju vienkartinius, bet vis tiek gaunu.... lotuliukas.gif

QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 05, 07:49)
Mano ir vakarais zurza labiau, nes pavargus, bet miegot nesutinka - viskas idomu, bet mazai ka pasiekia, tai ir nervuojasi vaikas  doh.gif

Pas mane tas pats, tik aki šalia atsigulu ir duodu papulį, tada migom ...
QUOTE(justek @ 2009 02 05, 12:05)
Čia mano asmeninė nuomonė, kad kiekvieną dieną gal nereikėtų traukt, jei mažiukas neserga, gal geriau ora drekint. Maniškiui labai nepatinka, kai mprie jo nosytės lendu, tai ir neliečiu, jei matau, kad normaliai kvėpuoja. Pačiaudi ir išsivalo nosytė.

Aš taip pat manau, o ir mano daktarė taip pat patarė...Nėra čia ko ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 05 vasario 2009 - 12:56
QUOTE(justek @ 2009 02 05, 13:05)

Na as ir parasiau,kad traukiu,"jei jauciu,kad yra kas",kitu atveju visai nelendu.O dabar sloga,tai kas belieka daryti verysad.gif
Papildyta:
[quote=Globusyte,2009 02 05, 13:55]
Labuka, mamukai.

Visoms user posted image
Geras tortas?

Nieko sau sedevras blink.gif thumbup.gif tavo kurinys?
Atsakyti
[quote=EgluteN,2009 02 05, 16:19]
Na as ir parasiau,kad traukiu,"jei jauciu,kad yra kas",kitu atveju visai nelendu.O dabar sloga,tai kas belieka daryti verysad.gif
Papildyta:
[quote=Globusyte,2009 02 05, 13:55]
Labuka, mamukai.

Visoms user posted image
Geras tortas?
Nieko sau sedevras blink.gif thumbup.gif tavo kurinys?
[/quote]
Norėčiau.... Man reikia vaikui kremo odelei. Rodė kažkokį vaistinėj už 27Lt, tokys melsvas užrašas, bet yra užrašas, kad tinka kūdikiams... O ką jūs naudojat...Šiaip, o ne kažkokiam gydymui... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 02 05, 17:49)
Norėčiau.... Man reikia vaikui kremo odelei. Rodė kažkokį vaistinėj už 27Lt, tokys melsvas užrašas, bet yra užrašas, kad tinka kūdikiams... O ką jūs naudojat...Šiaip, o ne kažkokiam gydymui... 4u.gif

As jau anksciau rasiau, kad mums gerai Buriti Baby is Bodyshop thumbup.gif Veidukui weleda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2009 02 04, 23:03)
Dolly, na ka galiu pasakyti, tavo zuikis tikras puikis thumbup.gif moka labai daug thumbup.gif Mes tik puse to ka mokate jus. Nesivartome, is pusiau gulamos padeties atsiseda, bet ne daugiau kaip min leidziu pasedeti, i rankas pasiima dominanti zaisla, bet ilgai neislaiko, kalbinamas kalba. Vat tiek tu pasiekimu. Todel daznai darome ir darysime mankstu, nes tonusai nevienodi ir trukdo kai ka mums atlikti, todel truputi ir pristabdo fizine raida.

pasivysit pasivysit, juk visi skirtingi mirksiukas.gif 4u.gif mazius ziuriu gal jau tuoj ropos-sliaus, nes iremia galvyte i ciuzinyir kad kalia duliuka i virsu, net tiek , kad kartais tik su koju pirstukais remiasi, o paskui griuva visas stogas ant sono lotuliukas.gif
sekmes atsikratant tonusiuku sutrikimo 4u.gif

QUOTE(EgluteN @ 2009 02 05, 08:51)

Ai,dar vakar telefona rakytese laikeme,bandeme apkramtyti ir tv distancinio migtukus paspaudziojome i rankutes pasieme thumbup.gif Nulaiko vyras jau ir sunkesnius daiktus ir gan ilgai wub.gif

tikras vyras, zino ka ciupti lotuliukas.gif thumbup.gif
musu tevelis skambina per pietus ar mociutes, tai duodam vaikui telefonu pakalbeti, nu tai irgi mirk is juoko rolleyes.gif
Atsakyti
Atsisveikinam šį vakarą, nes rytoj važioujam mankštinitis ir masažų, o namie kompas sugedęs, tai neaišku, kada pasimatysim eteryje...

Labanakt, mamukai...
Atsakyti