QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 18, 08:21)
Apetitas maziu kyla ne dienom bet valandom

oi laukiam laukiam bulvyciu mes

nu dar tris savaiteles patempsim ir jau kirsim
Šiandien jau įvertinau parduotuvėj visas Hipp ir Semper produkcijas... Apsidžiaugiau, kad ūkininkų turgus atvažiuoja ir iki čia, nes dabar beveik visą darbo savaitę būnam pas močiutę Vilniuj, bo mamukas ruošiasi važinėti....
QUOTE(justek @ 2009 02 18, 08:46)
Taip....Apetitas kyla.Musu berniukas seniau nakti sesias valandas ismiegodavo, dabar pradejo keltis kas tris.
Mano beveik visuomet dabar keliasi kas 3 val.... truputuką miegelio trūkumas...
QUOTE(mamyčiux @ 2009 02 18, 15:57)
Na pagaliau ir aš galiu paskaityti apie Jūsų mažiukų pasiekimus. Visas šias dienas nuo penktadienio (vasario 13 d) iki antradienio slaugiau savo mažylę

Pakilo temperatūra iki 38 laipsnių ir laikėsi 3 dienas, o po to išbėrė. Tai dabar laukiame kol praeis ir tada vėl pradėsim mankštintis. Gydytoja minėjo kad dabar toks virusas. Taigi mamytės saugokit savo mažylius kuo mažiau būkit toje aplinkoje kur daug žmonių. Visiems mažiukams ir mamytėms sėkmės ir sveikatos

QUOTE(EgluteN @ 2009 02 18, 17:11)
Sveikute
Tai stai gryzome is klinikos.Paskiepyjo ir aciu Dievui

Parodziau tavo nuotraukyte.Tai stai,visi tie randukai ir puliavimai yra reakcija i skiepa,taciau turi baigtis po 3men.tad jums pasiule nueiti pas savo gydytoja ir taip pat pas sesele,kuri mazyle skiepyjo.Neturetu buti nieko rimto,bet sake geriau parodyt.
O del pienuko,gtai...na nebus jo juk amzinai,kad ir kiek skysciu isgertum ar kiek bezindytum,kitaip iki senatves visos pienuko turetume

Matyt teks jau ir jums kazko prisimaitinti.
Musu mazulis vakar isikando man i puoduka

tad savaitgali su anciukais pirksime ir spec.puoduka.Pradzioj duosiu tuscia,o veliau jau su arbatyte