Ežerėli, vajetau kiek liaupsių prirašei, man net gėda kažkaip pasidarė

Jei ne bezė - tortas tikrai taip puošniai neatrodytų

O tais dzibukais daug ką užmaskuot galima

pvz., torto briaunos kampuotos - tikrai sunku būtų lygiai aptept - o su beze apdzibukini ir paslepi viską ir atrodo tada lyg lygu būtų

Atrodo, man pavyko susidraugaut ir su beze ir su cipciuko gėlyčių tešla

Taip, čia gėlytės pagal cipciuko receptą darytos iš pusės porcijos. Kai gera gėlyčių masė gaunasi - tai labai plonai ir iškočiot įmanoma

Pastebėjau skirtumą kaip diena ir naktis - reikia naudot pirktinę tą Dansuker cukraus pudrą, bandžiau ir su kavamale sumaltu cukrum ir su kitos firmos pudra teko kartą daryt - netas visiškai
O va tos spiralės truputėlį per plonos buvo - nemažai jų sulaužiau į tortą besdama, na kokiu milimetriuku reikėjo storesnes daryt.
Ežerėli, kol nesutikau čia Cipciuko - nieko visiškai nieko nemokėjau

Tik dėka jos vertingiausių patarimų ir kai dar pačiai įdomu, kai bandai tai kada nors ir gaunas (gėlyčių tešla tik iš 3-io karto man pasidavė). O fantazijos pas mane nerasta

bet va pažiūriu kur nors, ką nors pamatau ir bandau, bet dažniausiai gaunasi kaip gaunasi
Rugiagele, taip iš šono tik atrodo, kad kitoms opa ir tortas

Aš va dvi naktis tik po 3 val. miegojau, o su beze puošiau šiandien nuo 7.30 iki 12.30

Tai va ne viskas taip lengvai pasiduoda kaip atrodo