Įkraunama...
Įkraunama...

Ikimokyklinukų užsiėmimai Kaune

Dėkoju visoms, užpildžiusioms mano anketą 4u.gif
Turiu tokį klausimėlį: Man siūlė darbą Kindermusic mokykloje ir sakė, kad jie pranašesni už Yamaha tuo, kad jų muzika natūrali. Atseit Yamahoje pagrinde sintezatorius, fonogramos... o Kindermusic tikri instrumentai, orkestrinės fonogramos.
A tai tiesa???
Atsakyti
sveiki,
o mes labai smagiai lankom Senamiesty "valdišką" būrelį bigsmile.gif ir jo mėnesinis mokestis labai mums tinka,apie puikios mokytojos energingumą ir profesionalumą galima rašyti labai daug thumbup.gif užsiėmimai vyksta 2 kartus per savaitę po valandą nuo 10 ryto,tik 4-6metukų amžiaus vaikams.jeigu ką domina plačiau-gal į až,vis tiek žinutes su kainom čia pratrina...
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 10 14, 22:21)
sveiki,
o mes labai smagiai lankom Senamiesty "valdišką" būrelį bigsmile.gif ir jo mėnesinis mokestis labai mums tinka,apie puikios mokytojos energingumą ir profesionalumą galima rašyti labai daug thumbup.gif užsiėmimai vyksta 2 kartus per savaitę po valandą nuo 10 ryto,tik 4-6metukų amžiaus vaikams.jeigu ką domina plačiau-gal į až,vis tiek žinutes su kainom čia pratrina...

parašykit čia be kainų rolleyes.gif bent jau ką veikiat ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2012 10 12, 14:42)
Sveikos,
gal zinot kokias sokiu pamokeles 3 metu vaikams?

pagooglinau, radau maziausiems nuo 4 metu sokius:
http://www.megusta.l...ji-sale-kaunas/
reiks nuvaziuot paziuret, maniske dar per maza, bet pasiziuret labai smalsu ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif , gal zinot Kaune mokyklele vienmeciui, kad butu ne tik muzikos pamokeles, bet ir pvz. sportas, na kokia tai mankstele. Ar visos mokykleles tokio amziaus vaikucims tik muzikines? smile.gif
o tokio amziaus vaikuciams visur tik 1 kartas per savaite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keryda: 16 spalio 2012 - 16:33
sveikos mamytes,
mano dukrytei 1,7 men. ji ziauriai judri, ne minutes nepasedi vietoj. lankom yamahos pamokeles tai viskas gerai kol veiksmas vyksta, o jei reik atsiset ir paklausyt niekaip., begioja, sukauja. noriu paklausti gal zinote kokius sportinius uzsiemimus kur tokio amziaus vaikucius priimtu? kiek ziurejau tai nieko nerandu. aciu visom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keryda @ 2012 10 16, 17:31)
sveikutes  4u.gif , gal zinot Kaune mokyklele vienmeciui, kad butu ne tik muzikos pamokeles, bet ir pvz. sportas, na kokia tai mankstele. Ar visos mokykleles tokio amziaus vaikucims tik muzikines? smile.gif

QUOTE(pupsikutas @ 2012 10 17, 14:13)
sveikos mamytes,
mano dukrytei 1,7 men. ji ziauriai judri, ne minutes nepasedi vietoj. lankom yamahos pamokeles tai viskas gerai kol veiksmas vyksta, o jei reik atsiset ir paklausyt niekaip., begioja, sukauja. noriu paklausti gal zinote kokius sportinius uzsiemimus kur tokio amziaus vaikucius priimtu? kiek ziurejau tai nieko nerandu. aciu visom smile.gif

kiek ieskojau tai man atrodo tik veju fejoj joga tokio amziaus vaikuciams yra, kitokiu sporto pamokeliu neaptikau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2012 10 15, 14:48)
parašykit čia be kainų  rolleyes.gif bent jau ką veikiat ten  g.gif

užsiėmimai

antradieniais ir ketvirtadieniais 10-11 val wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Keryda @ 2012 10 16, 16:31)
sveikutes  4u.gif , gal zinot Kaune mokyklele vienmeciui, kad butu ne tik muzikos pamokeles, bet ir pvz. sportas, na kokia tai mankstele. Ar visos mokykleles tokio amziaus vaikucims tik muzikines? smile.gif

Aš neseniai radau judesio studiją "Strakaliukas", ten nuo 1,5 m mama su vaikučiu gali eiti 4u.gif Bandysiu savo trimetį vesti, nes meturi kur energijos išliet biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal turite kuri suzuki mokytojos kontaktus? Lauksiu az 4u.gif

ačiū
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2012 11 12, 15:33)
Sveikos mamytės, gal turite kuri suzuki mokytojos kontaktus? Lauksiu az  4u.gif

ačiū

Viskas nurodyta www.talentas.lt
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2012 11 13, 17:29)
Viskas nurodyta www.talentas.lt

kad čia ne šita g.gif ieškau šiaurės pr. ar pan., tiksliai adreso neatsimenu blush2.gif
Atsakyti