Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų nefrologas Klaipėdoje

Labas mamytes, vakar buvom pas gydytoją Eitutienę, tai pasibaisėjau. Apžiūros pabaigoje mano vyra su dukrytę išsiuntė registruotis kitam kartui, o mane pasisodino ir aiskina, kad mano dukra ligonė baisiausia, kad reikia tirtis dėl Dauno sindromo. o Eitutienė juk nefrologė, o ne genetikė, tai ma tiek pripaistė nesamonių, kad dar ir šiandien atsigaut negaliu. Gerai, kad buvau genetinius tyrimus dar besilaukdama pasidarius ir ramu dėl to sindromo. Bet gydytoja tai ji baisi. Niekam nepatariu pas ją eit.
Atsakyti
sveikos mamytes. ar galite pasidalinti gyd. Auzbikevicienes mob. telefonu 4u.gif labai prireike blush2.gif ji db atostogose, o reikia pasikonsultuoti del gydymo ir vaistuku dozes
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2012 06 12, 11:45)
sveikos mamytes. ar galite pasidalinti gyd. Auzbikevicienes mob. telefonu  4u.gif  labai prireike  blush2.gif  ji db atostogose, o reikia pasikonsultuoti del gydymo ir vaistuku dozes

Sveikutes, tikrai butu neblogai suzinoti sios gydytojo skoki kontakti telefona. Mazoji susirgo slapimo taku uzdegimu, reikia inkstu echo ir paseli del bakteriju pasidaryti tai siandien gavom vieta tik rugjucio 17 dienai, kazkaip jau ilgai laukti. Kolkas gydomes antibiotikais, bet reikia pasikonsultuoti sad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, turiu talona rugpjučio 3 d. pas gyd Aužbikevičienę, bet mums nebereikia, nes važiuosim į Vln tirtis. tai jei kam labai reikia galiu užleisti tą vietą.
Atsakyti
QUOTE(freulin26 @ 2012 07 03, 16:44)
Sveikos mamytes, turiu talona rugpjučio 3 d. pas gyd Aužbikevičienę, bet mums nebereikia, nes važiuosim į Vln tirtis. tai jei kam labai reikia galiu užleisti tą vietą.

na mums butu ne pro sali, o cia karoso g. 13? kelintai valandai?
Atsakyti