Sveikos,
Noriu pasidžiaugti savo pagerėjusia sveikata ir kaip to pasiekiau

Visą gyvenimą labai dažnai sirgdavau ūmiais bronchitais, plaučių uždegimais. Žodžiu, kosulių kosuliai.... Per šaltąjį sezoną prasirgdavau minimum dviem bronchitais ir dar koks plaučių uždegimas per vidurį. Vadinasi, trys- keturi antibiotikų kursai kiekvieną žiemą

. Aišku, po to įmuniteto nulis, tai dar plius ir visokiai herpiai ir nelaboji pienligė į kompaniją. O kaip gi be jos šalia antibiotikų

. Lankiausi pas kelis gydytojus ir išvada tokia, kad reikia vadovautis ne vienu daktaru, o visais. Bent jau mano atveju. Kadangi visi kosuliai prasidėdavao nuo gerklės skausmo, bet, mano supratimu, angina nekildavo, nuėjau pas LOR skyriaus vedėją Diržauskienę Klaipėdos miesto ligoninėj. Ji patarė išsipjaut tonziles, nes pasirodo, jos vis tik buvo supūliavusios. Diržauskienė sakė, kad dažnai žmonės ryja saujom vitaminus ir nesupranta, kodėl jie dažnai serga. Pasirodo, gali būti kaltos tonzilės. tai man jas išpjovė. Fui fui, kokia šlykšti operacija, tiksliau gijimas po jos.
Pasitariau su šeimos gydytoja, kad plaučių uždegimą ir ūmius bronchitus gydytis be antibiotikų, kai yra jiems polinkis, labai rizikinga loterija, o farširuoti save tokiais kiekiais antibiotikų irgi menkas juokas, taigi, pasiskiepijau Pneumo23 vakcina. Žinau, vakcinos irgi ne dievo dovana, bet pasvėriau, kad gal geriau surizikuosiu su viena vakcina, kuri veikia penkis metus, nei dvidešimt antibiotikų kursų per tą patį penkmetį.
Su šitom dviem invazijomis mano chemikaliniai gydymaisi ir baigėsi

Dabar vos tik pajutusi užgultą nosį ar paraudusią gerklę, sučiulpiu homeopatinę Siušlerio druskų NR3 tabletytę tris kartus per dieną ir sekančia dieną jau vėl esu kaip ridikas

Nu šitaip greit jos suveikia, kad vos ne kaip stebuklas. Nors gal tik tiek tereikia, kai iš organizmo pašalinti visi lėtiniai uždegimo šaltiniai. Na ir kasdien geriu žuvų taukus. Viskas

Dabar bet kokius negalavimus gydausi homeopatija ir žolių arbatomis ir visos jo man veikia puikiai ir greitai.
Negaliu pati tuo patikėti, bet jau antri metai, kaip nesergu

stebuklas kažkoks, palyginus kai vos ne kasmet ligoninėj tekdavo gulėt su plaučių uždegimu, kuris komplikuodavosi nuo bronchitų.
Vat, mano atveju, būtent sintezė visų metodu davė geriausius rezultatus, kokius tik galėjau įsivaizduoti.