o paskui prie iejimo nereikejo FL gyventojo ID ar teisiu parodyt?
QUOTE(MichGirl @ 2010 06 04, 19:59)
o paskui prie iejimo nereikejo FL gyventojo ID ar teisiu parodyt?
Aha reikia. Residentas FL gali isivesti ir nupirkti bilietus 4 man rodos asmenims.
QUOTE(Archideja @ 2010 06 03, 23:51)
Nera (arba as nemoku ieskot). Yra tik kaina pirkimo online - $69. Gal atsimenat kiek jus mokejot ne online?
Mes prieš dvisavaites ten buvom. Pirkom online už 69 dol. bilietas dviems dienoms.
Kadangi gegužės mėnuo ne sezonas (nebuvo eilių) - visas atrakcijas apėjom per 1 dieną

Į Mumiją net pakartotinai nuėjom

Liko uzsakyt internetu tik kai kurias ekskursijas ir iejimus i muziejus ir atrakcijas. Vis delsiu - galvoju, doleris nors biski "nukris", ir uzsakysiu. O jis vis kyla ir kyla
. Gal zinot kokios artimiausiu 2 savaiciu prognozes $ atzvilgiu?

Archideja, kada kelione ir ka aplankyti suplanave?

QUOTE(convict @ 2010 06 05, 13:13)
Sio menesio gale kelione.
Aplankyti planuojam daug, paminesiu tik pagrindinius objektus:
1. South Dakota - Mt. Rushmore, Crazy Horse, Black Hills
2. Wyoming - Yellowstone ir Grand Teton NP, Devil's Tower
3. Colorado - Denver, Mesa Verde NP
4. Utah - Salt Lake City, Arches NP, Bryce Canyon NP, Zion NP
5. Nevada - Las Vegas (cia reikes pataskyt pinigus, nes yra daug idomios veiklos

6. Arizona - Grand Canyon, of course

7. California - Los Angeles ir aplinkui (cia bus daug veiklos, ekskursija i atvira vandenyna stebeti banginiu

8. Hawaii - O'Ahu (Honolulu, nardymas su rykliais narve, ekskursija pas Luau ir t.t.) ir Hawaii The Big Island (cia, aisku, reikes aplankyti Volcanoes NP)
Tai vat tokie planai. Tik tas $ kursas ramybes man neduoda

QUOTE(Archideja @ 2010 06 05, 07:49)
Sio menesio gale kelione.
5. Nevada - Las Vegas (cia reikes pataskyt pinigus, nes yra daug idomios veiklos
), Hoover Dam
7. California - Los Angeles ir aplinkui (cia bus daug veiklos, ekskursija i atvira vandenyna stebeti banginiu
)
8. Hawaii - O'Ahu (Honolulu, nardymas su rykliais narve, ekskursija pas Luau ir t.t.) ir Hawaii The Big Island (cia, aisku, reikes aplankyti Volcanoes NP)
Gal geriau veztis kreditine su eurais ir ten ja visur moket. Tik dar neskaiciavau, ar taip labiau apsimoka. Kai rudeni planavau kelione, pagal paskaiciavimus ji turejo kainuoti apie 20.000, dabar, pakilus $ kursui, jau netoli 26.000 gaunasi
Jei dar kils - is viso kosmaras bus 

galiu dar parekomenduoti jei neitrauket prie 3-io Kolorade: Royal Gorge - tarpeklis didziuuuuulis virs jo tiltas, gali spec keltuvu nusileisti dugna jo, arba i viena puse pereiti tiltu (jis medinis tai aukscio bijantiems tarp lentu geriau neziuret, nes ui kaip aukstai), o atgal persikelti budelej tokioj ant kabelio vieno

jei nebutina, tai geriau Denver praleisti ir vaziuoti i sita, nes tam mieste absoliuciai nieko ypatingo

del dolerio manyciau, kad per ateinancias pora sav kils tikrai, bet cia tik mano pamastymai

MichGirl, labai aciu uz nuostabu pasiulyma - Royal Bridge
Denveryje jau uzsakiau viesbuti, ten noreciau aplankyt siuolaikinio meno muzieju. Reikes pagalvoti, gal iseis iterpt i marsruta si tarpekli su tiltu

Archideja o keliese keliausit?Tikiuosi sulauksim keliones reportazo

QUOTE(Archideja @ 2010 06 06, 12:41)
Denveryje jau uzsakiau viesbuti, ten noreciau aplankyt siuolaikinio meno muzieju. Reikes pagalvoti, gal iseis iterpt i marsruta si tarpekli su tiltu 

jeigu mano atmintis geri siekia, tai nuo Denverio apie 2.5 val kelio buvo, nera labai arti siaip, bet jei laiko turesit tai galima. Dar yra ten pakeliui nemokama atrakcija Garden of Gods berods vadinas, uolu visokiu formuotes (aisku Jutoj jus grazesniu vaizdu pamatysit).
QUOTE(Archideja @ 2010 06 06, 19:41)

Tikrai įspūdinga vieta. Rekomenduoju ir aš. Nuo Denverio tik ~2-3 val. kelio. Dar ten netoli yra toks senovinis miestelis ( a la Rumšiškės). Kaip vadinasi - nežinau...
O grįžtant galima sustoti netoli Colorado Sprigs yra Garden of Goods - l.gražus parkas

PS.žiūriu kad pasikartojau

O sakykit, jei lyginti Royal Bridge ir Grand Canyon'o pasagos formos tilta - kas daugiau sukelia emociju?
Ir dar klausimelis: ar verta eiti i Zumanity show Las Vegase? Jis kainuoja apie $100 zmogui. Man biski gaila moket tiek pinigu uz nezinia ar gausiu pakankamai teigiamu potyriu is sio show.

Ir dar klausimelis: ar verta eiti i Zumanity show Las Vegase? Jis kainuoja apie $100 zmogui. Man biski gaila moket tiek pinigu uz nezinia ar gausiu pakankamai teigiamu potyriu is sio show.