Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(Manija69 @ 2009 03 17, 15:19)
Na aš everline turėjau STRUCTURA šampūna ir kaukę,nieko visai,bet daugiau nenoriu ax.gif Radau geresnių

papasakok,kokiu? bigsmile.gif
Atsakyti
wenita Paskelbta Šiandien, 15:23
  QUOTE(Manija69 @ 2009 03 17, 15:19)
Na aš everline turėjau STRUCTURA šampūna ir kaukę,nieko visai,bet daugiau nenoriu  Radau geresnių

papasakok,kokiu? 

biggrin.gif Ką turiu ir naudoju ir labai patinka: Essential Care švelnus žolelių šampūnas, L'Occitane sausų ir pažeistų plaukų su eteriniais aliejais, ir O'Rising wub.gif
Atsakyti
Sveikos,kaip sakot,ar verta pirkti organic blue plauku sampuna?kazkaip labai jau vilioja wub.gif
Atsakyti
patys geriausi sampunai is kiek isbandzius,o bandzius tirkai daug smile.gif milk shake sausiems pazeistiems ir keune,naudoju pakaitom,nes prie vieno labai pripranta poto plaukas,nebebuna jokio efekto smile.gif
Atsakyti
milk shake naudojau ir as visai patiko.kol neatradau savo sampunu:dabar jau pora metu naudoju noah produkcija.ji brangoka bet kiekv litas uz sita preke vertas, ax.gif

QUOTE(ugnet @ 2009 03 18, 18:34)
patys geriausi sampunai is kiek isbandzius,o bandzius tirkai daug smile.gif milk shake sausiems pazeistiems ir keune,naudoju pakaitom,nes prie vieno labai pripranta poto plaukas,nebebuna jokio efekto smile.gif

Atsakyti
Merginos, gal žinote kas Vilniuje ir kur parduoda Wella SP Profesional šampunus.. g.gif Būčiau laaabaii dėkinga už info 4u.gif
Atsakyti
Aš paskutiniu metu naudoju joico šampūnus.. anksčiau naudojau ploniems plaukams, priduodantį purumo i apimties, o šiuo metu - dažytiems plaukams thumbup.gif
Atsakyti
Ar nenaudojat Pregaine gydomojo nuo slinkimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 19 kovo 2009 - 11:30
QUOTE(solo @ 2009 03 19, 12:29)

Man ir idomus atsiliepimai apie si sampuna. senose temose tai jis vos ne sampunas nr 1 buvo, bet dabar kazkaip nieks nenaudoja.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 03 19, 12:29)

Man riebindavo plauka ziauriai doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos...ką tik užsiregistravau...pataikiau į šampūnų temą thumbup.gif
Kiek bandžiau šampunų išspręsti greitai besiriebaluojančių plaukų problemai, tai labiausiai patiko LEONOR GREYL, šiaip ne tik riebiems plaukams. Minkšti šampūnai. Bandžiau BAIN TS, AU MIEL, A LA BANANE( per daug skystas, greit pasibaigia), A LA PROPOLIS. Man buteliuko užtenka 2 mėn.
Kaina apie 80-100lt priklausomai nuo pavadinimo, galima pirkti Eurovaistinėse, Sothys centruose.
Trūkumas - mažai putoja, kas mėgsta pasilepinti putomis ax.gif
Nors kaina ir gan didelė, bet perkant 4-5 Elvital pvz. tai panašiai gaunasi, bet rezultatas matosi iš karto, po kokių poros savaičių.
Ploviau galvą kasdien, dabar kas 2 jei reik į darbą ir kas 3 jei nereik blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiizu @ 2009 03 19, 18:00)
Sveikos merginos...ką tik užsiregistravau...pataikiau į šampūnų temą thumbup.gif
Kiek bandžiau šampunų išspręsti greitai besiriebaluojančių plaukų problemai, tai labiausiai patiko LEONOR GREYL, šiaip ne tik riebiems plaukams. Minkšti šampūnai. Bandžiau BAIN TS, AU MIEL, A LA BANANE( per daug skystas, greit pasibaigia), A LA PROPOLIS. Man buteliuko užtenka 2 mėn.
Kaina apie 80-100lt priklausomai nuo pavadinimo, galima pirkti Eurovaistinėse, Sothys centruose.
Trūkumas - mažai putoja, kas mėgsta pasilepinti putomis ax.gif
Nors kaina ir gan didelė, bet perkant 4-5 Elvital pvz. tai panašiai gaunasi, bet rezultatas matosi iš karto, po kokių poros savaičių.
Ploviau galvą kasdien, dabar kas 2 jei reik į darbą ir kas 3 jei nereik blush2.gif

Na vis paziuriu as i ta Leonor Greyl firma eirovaistinej bet neprisiruosiu niekaip tiek daug uz sampuna sumoket biggrin.gif
Atsakyti