Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

nusipirkau pabandyt biotaitement tiesinanti sampuna, siandien ismeginsiu
user posted image
Atsakyti
Vieno neišrinkčiau, žiūrint, kam reikalingas, išplovimui ar norimam poveikiui pasiekti...
Pastaruoju metu naudojau LAKME, skirtą slenkantiem plaukams, nes man šaltuoju metu suaktyvėja slinkimas, taigi kažkur per du naudojimo mėnesius tikrai pastebėjau teigiamą poveikį thumbup.gif

O Margaritos serijos tikrai nepeikčiau labai stipriai wink.gif Ypaš alaus šampūnas ir kaukė verti pagyrų smile.gif
Atsakyti
Naudoju Crabtree&Evelyn sampunus :
http://store.crabtre...rchex=hair care

(isbandziau visus) labai geri, ju sudety nera SLS, labai ilgam uztenka, nes reikia tik labai mazai (as plaunu kas antra diena, du karus ir ilguem plaukam keliem menesiam uztenka)
Is kondicionieriu irgi isbanzdiau visus ,bet patiko tik vienas (La Source su juros dumbliais)
Is kondicionieriu labiausiai patiko sitas L'occitane kondicionierius : http://uk.loccitane....?prod=17AS250G8

Beje, Milkshake produktai ir man super, tik kvapas man nelabai.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidi @ 2009 03 26, 11:25)
O gal kas nors turi atsiliepimu apie lietuviskus sampunus? Margarita ar pan.? Mano plaukai ilgi ir sviesinti, sausoki kazkiek.

Pirma kartą nusipirkau Margaritos dilgėlių šampūną bei balzamą,tai lyginant su brangiais variantais,lietuviškas tikrai neblogas.Manau dar ne vieną kartą pirksiu,nes patinka ir tinka kainos bei kokybės santykis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 27, 00:00)
Turbut plaukuciai prie naturaliu priemoniu neprate..man panasiai buvo su Natura Siberica, irgi pirmais kartais ejo plaukai is proto, i visas puses styrojo, grifka riebalavos.. doh.gif  doh.gif  bet nepasidaviau, panaudojau ilgiau, dabar atsidziaugt negaliu.. biggrin.gif

Na as jau suku minti jo nebenaudot,bet jei jau sakai,kad tau panasiai buvo,gal ir man kazkas panasaus,panaudosiu ilgiau,gal viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 03 27, 15:58)
Pirma kartą nusipirkau Margaritos dilgėlių šampūną bei balzamą,tai lyginant su brangiais variantais,lietuviškas tikrai neblogas.Manau dar ne vieną kartą pirksiu,nes patinka ir tinka kainos bei kokybės santykis mirksiukas.gif

Margaritos dilgeliu balzamas??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 27, 00:00)
Turbut plaukuciai prie naturaliu priemoniu neprate..man panasiai buvo su Natura Siberica, irgi pirmais kartais ejo plaukai is proto, i visas puses styrojo, grifka riebalavos.. doh.gif  doh.gif  bet nepasidaviau, panaudojau ilgiau, dabar atsidziaugt negaliu.. biggrin.gif

o tie naturalus sampunai nesuvelia pauku, paskui juos lengva issukuoti? g.gif pati labai noreciau isbandyti naturalu sampuna ir balzama , bet bijau, kad paskui neissukuosiu plauku, jie bus kaip stagarai nuo be silikono priemoniu, nes manieji yra labai smarkiai besiveliantys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 03 27, 17:34)
o tie naturalus sampunai nesuvelia pauku, paskui juos lengva issukuoti?  g.gif pati labai noreciau isbandyti naturalu sampuna ir balzama , bet bijau, kad paskui neissukuosiu plauku, jie bus kaip stagarai nuo be silikono priemoniu, nes manieji yra labai smarkiai besiveliantys doh.gif

Ne,kaip tik atvirksciai,dar lengviau issukuot.Seip man tai labai patiko tas organic blue,tik va vienintele beda,turbut tik kolkas,greiciau plaukai susiriebaluoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 03 27, 17:34)
o tie naturalus sampunai nesuvelia pauku, paskui juos lengva issukuoti?  g.gif pati labai noreciau isbandyti naturalu sampuna ir balzama , bet bijau, kad paskui neissukuosiu plauku, jie bus kaip stagarai nuo be silikono priemoniu, nes manieji yra labai smarkiai besiveliantys doh.gif

Man asmeniskai suvelia, be balzamo neissiversciau, mano irgi labai sausi plaukai..
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 03 27, 16:34)

naudoju i+m riebiems plaukams skirtą šampūną ir tos pačios firmos purinantį balzamą, tai padariau išvadą, kad be balzamo nė iš vietos, tikrai neišsišukuočiau plaukų, bet kartu su juo tai viskas puikiai išsišukuoja ax.gif bet kaip ir kitos merginos pastebėjo, tikrai greičiau nuo šitų natūralių plaukai riebaluojasi, matyt, be visų šitų sls neina taip gerai plauko išplauti, o be silikonų ir panašių gėrybių plaukas greičiaus sukrenta ir nebeatrodo gražiai...
Atsakyti
labai ACIU visoms uz atsakymus aciuks.gif kadangi plauku riebalavimasis man nera didele problema, nes vistiek kiekviena diena juos plaunu, tai reikes ismeginti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 27 kovo 2009 - 18:11
QUOTE(mecia @ 2009 03 27, 18:23)
naudoju i+m riebiems plaukams skirtą šampūną ir tos pačios firmos purinantį balzamą, tai padariau išvadą, kad be balzamo nė iš vietos, tikrai neišsišukuočiau plaukų, bet kartu su juo tai viskas puikiai išsišukuoja ax.gif bet kaip ir kitos merginos pastebėjo, tikrai greičiau nuo šitų natūralių plaukai riebaluojasi, matyt, be visų šitų sls neina taip gerai plauko išplauti, o be silikonų ir panašių gėrybių plaukas greičiaus sukrenta ir nebeatrodo gražiai...

blink.gif tai ka,turbut man ir vel teks gristi prie silikonu? verysad.gif
Atsakyti