QUOTE(Wild Flower @ 2009 02 11, 21:51)
Aš vėl su klausimėliu dėl Mišelės Napoleono, kurį, tikrai žinau, jog Cipciukas išbandė 
Sakykit, kaip čia yra - recepte parašyta, jog kremui reikia "vienos skardinės (300g.) kondensuoto pieno", bet pažiūrėjau, kad skardinėje yra 375g. Tai dėti visą skardinę ar atmatuoti tuos 300 gramų?
Beje, gal pamenat, ar jums su tešla viskas gerai buvo? Miltų, parašyta, reikia nuo 3 iki 4 puodelių, bet man su tokiu kiekiu miltų gavos ne koldūnų tešlos tirštumo, bet blynų tešlos tirštumo masė
Tai pyliau pyliau, ir supyliau visus kokius 800 gramų miltų
Bet tešla kaip koldūnams buvo
Ir iškepė, atrodo, normaliai
Dėl ko čia taip galėjo būti, ar čia man vienai taip? 
Tikiuos, šitas tortas vertas tų vargų - aš juos du darau, tai šiandien vien lakštams iškepti sugaišau bene 4 valandas

Sakykit, kaip čia yra - recepte parašyta, jog kremui reikia "vienos skardinės (300g.) kondensuoto pieno", bet pažiūrėjau, kad skardinėje yra 375g. Tai dėti visą skardinę ar atmatuoti tuos 300 gramų?

Beje, gal pamenat, ar jums su tešla viskas gerai buvo? Miltų, parašyta, reikia nuo 3 iki 4 puodelių, bet man su tokiu kiekiu miltų gavos ne koldūnų tešlos tirštumo, bet blynų tešlos tirštumo masė





Tikiuos, šitas tortas vertas tų vargų - aš juos du darau, tai šiandien vien lakštams iškepti sugaišau bene 4 valandas




Na nepamenu , kad kas butų negerai su miltais


Dėk visą skardinę ...ji matai amerikoj ,tai ten ir skardinės kitokio turio .
Vertas tu vargų



