Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai kurie yra TIKRAI reikalingi

QUOTE(GiedrėM @ 2010 08 04, 21:05)

2. Nukopinu abstractą čia, raudonai pažymėjau sakinį apie antikūnus.

Ačiū 4u.gif Atrodo supratau, kaip tai veikia, bet reikės atidžiau pasinagrinėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2010 08 05, 08:33)
Ačiū  4u.gif Atrodo supratau, kaip tai veikia, bet reikės atidžiau pasinagrinėti  smile.gif

Ar jau galite pasidalinti savo pastebėjimais dėl abstrakte pateiktų išvadų apie imuninį atsaką į anaerobines bakterijas? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 07 rugpjūčio 2010 - 09:04
QUOTE(AlfaBeta @ 2010 08 07, 10:00)
Ar jau galite pasidalinti savo pastebėjimais dėl abstrakte pateiktų išvadų apie imuninį atsaką į anaerobines bakterijas?  smile.gif

Autoriai nagrinėja streptokokinio ir nestreptokokinio tonzilito patogenezę, bei kitų galimų patogenų reikšmę joje.Minėti anaerobai vertintini kaip sąlyginiai patogenai, kurių galima aptikti ir iš esmės sveikų žmonių burnos mikrofloroje.Esant tonzilių uždegimui, didėja audinio ir kraujagyslių pralaidumas.Pati tonzilė yra limfinio audinio organas, todėl panašu, kad anaerobinių bakterijų antigenams, susidarius reikiamoms sąlygoms, organizmas suformuoja tam tikrą imuninį atsaką, tačiau vargu ar jis veikia kaip patikimas apsaugos mechanizmas, greičiau kaip "svetimo" atpažinimo funkcija, o ne kaip apsauga.
Atsakyti
patarkit prasau, siandien laukia skiepai ir kadangi esame praleide dvejus skiepus, nzn kuri pirma daryti g.gif
Mano berniukui dabar beveik 2 metukai (be ne pilno menesio) pagal kalendoriu esame praleide 15 men. MMR ir 18 men. skiepus(DTP,Hib, IPV), kuri geriau siandien atlikti, nes kazkuri dabar padariusi, skiepyti zadu tik po pusmecio.
Atsakyti
QUOTE(%ziema% @ 2010 08 16, 14:30)
patarkit prasau, siandien laukia skiepai ir kadangi esame praleide dvejus skiepus, nzn kuri pirma daryti g.gif
Mano berniukui dabar beveik 2 metukai (be ne pilno menesio) pagal kalendoriu esame praleide 15 men. MMR ir 18 men. skiepus(DTP,Hib, IPV), kuri geriau siandien atlikti, nes kazkuri dabar padariusi, skiepyti zadu tik po pusmecio.

Tai gal pradziai tema paskaitytumete ir susipazintumete su skiepu zala... g.gif
Atsakyti
QUOTE(%ziema% @ 2010 08 16, 14:30)

As taip pat buvau tam tikram laikui atidejusi skiepus. Liepa, kai sunui suejo 2 metukai, paskiepijau MMR skiepu. Sausio men. skiepysiu kitu, einanciu is eiles.
Po MMR skiepo nebuvo visiskai jokios reakcijos, net vadinamojo padidinto irzlumo. Nors, teisybes delei reikia pasakyti, jog sunus ir kitus skiepus pernese tikrai gerai.
Atsakyti
Sveikos mamytes. Paskaitinejau si foruma ir likau pribloksta, kiek daug zinot apie skiepus. Supratau, kad daug ko nesuprantu, apie ka diskusija rolleyes.gif bet kadangi jau tiek zinot, tai labai dziaugiuosi, kad yra kieno klaust.
Mano dukryte neskiepyta. Kaip suprantu stablige gali uzsikrest susizeidus. Bet tada galima prasyti gydytoju paskiepyt kai susizeidzia, ar tai kazkoki seruma suleist. Bet kokio lygio turi buti zaizda, kad jau sunerimti ir prasyt to serumo? Rasote, jog gili ir nebega kraujas? Na esame, kad mano mergaite daug krenta ir pastoviai nusibrozdina keliukus tai i zvyra, tai i asfalta. Kartais daugiau, kartais maziau. Bet aisku gali ir kitaip susizeist. Butu pravartu zinot.

Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2010 08 16, 22:14)
Sveikos mamytes. Paskaitinejau si foruma ir likau pribloksta, kiek daug zinot apie skiepus. Supratau, kad daug ko nesuprantu, apie ka diskusija rolleyes.gif bet kadangi jau tiek zinot, tai labai dziaugiuosi, kad yra kieno klaust.
Mano dukryte neskiepyta. Kaip suprantu stablige gali uzsikrest susizeidus. Bet tada galima prasyti gydytoju paskiepyt kai susizeidzia, ar tai kazkoki seruma suleist. Bet kokio lygio turi buti zaizda, kad jau sunerimti ir prasyt to serumo? Rasote, jog gili ir nebega kraujas? Na esame, kad mano mergaite daug krenta ir pastoviai nusibrozdina keliukus tai i zvyra, tai i asfalta. Kartais daugiau, kartais maziau. Bet aisku gali ir kitaip susizeist. Butu pravartu zinot.

O kokiu tikslu Jūs savo dukrytės neskiepijate? g.gif . Kažkaip nelabai suprantu - mergytė neskiepyta, bet Jūs apie skiepus mažai ką žinote... Paaiškinkite plačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 08 17, 02:00)
O kokiu tikslu Jūs savo dukrytės neskiepijate?  g.gif . Kažkaip nelabai suprantu - mergytė neskiepyta, bet Jūs apie skiepus mažai ką žinote... Paaiškinkite plačiau  4u.gif

Pralinksminai bigsmile.gif bigsmile.gif O tai cia reikia atsakyt i ta klausima tam, kad atsakytum i manuosius?
Na manau mano dukryte pakliuva i rizikos grupe del raidos sutrikimu.

Bet jau pasiskaiciau, kad net menkiausias ibrezimas kelia rizika. Didesnes rizikos buna kaime ir kai zaizda gili ir durtine. Baisoka. Bet visvien man baisu vaika skiepyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdeda: 17 rugpjūčio 2010 - 13:30
http://translate.goo...t....html&hl=lt

"Microsoft" įkūrėjas ir vienas iš turtingiausių pasaulio žmonių Billas Gatesas, kuris turi labdaros filantropas vaizdas, naudojant jo milijardus per savo (neapmokestinamos pajamos) "Billo ir Melindos Gates fondas, sprendžia ligų ir maisto trūkumo Afrikoje problemas, taip pat vykdant kovos su skurdu kovos . Per pastaruosius konferencija Kalifornijoje, vartai atidaryti užuolaidas beveik nežinoma aspektas jo labdaros - gyventojų mažėjimas, arba kitaip tariant - eugenika.
.....
sakė: "Pirmiausia, mes turime žmonių. Šiandieniniame pasaulyje, 6,8 milijardo žmonių. Tai Šis skaičius išaugs iki maždaug 9 mlrd. Dabar, jei mes tikrai padarė didelį darbą dėl naujos vakcinos, sveikatos priežiūros, reprodukcinės sveikatos, mes jį sumažinti, galbūt ne 10 ar 15 proc. "

Originalas rusu k.: Уильям Энгдаль: Билл Гейтс о "вакцине для сокращения населения"
http://oko-planet.su...kcine-dlya.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 21 rugpjūčio 2010 - 19:54
QUOTE(skruzdeda @ 2010 08 17, 12:53)
Pralinksminai  bigsmile.gif  bigsmile.gif O tai cia reikia atsakyt i ta klausima tam, kad atsakytum i manuosius?
Na manau mano dukryte pakliuva i rizikos grupe del raidos sutrikimu.

Bet jau pasiskaiciau, kad net menkiausias ibrezimas kelia rizika. Didesnes rizikos buna kaime ir kai zaizda gili ir durtine. Baisoka. Bet visvien man baisu vaika skiepyt.

Dabar aišku kodėl Jūsų mergytė neskiepyta ir, jei gerai suprantu, ji neskiepijama ne dėl Jūsų norų/nenorų, o dėl gydytojų priimto sprendimo neskiepyti. Kadangi vaikų neskiepijančios mamos paprastai žino pakankamai daug apie skiepus, nes jos vaikų neskiepija savo valia. Jeigu Jūsų dukters atveju sprendimą mergytės neskiepyti dėl tam tikrų rimtų priežasčių priėmė gydytojai, tai ir dėl stabligės skiepo reikėtų tartis su gydytojais. Yra vaikų, kuriems jokie skiepai negalimi. O didesnė ar mažesnė rizika išlieka ir skiepytiems, ir neskiepytiems vaikams. Kiek gi pvz suaugusiųjų revakcinuojasi nuo stabligės? O juk pagal viską reikia kas 10 metų revakcinaciją atlikti.

Linkiu priimti geriausią sprendimą Jūsų mergytės labui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 08 21, 23:24)
Dabar aišku kodėl Jūsų mergytė neskiepyta ir, jei gerai suprantu, ji neskiepijama ne dėl Jūsų norų/nenorų, o dėl gydytojų priimto sprendimo neskiepyti.

Gal galit bent poliklinika pasakyti, kur tokie gydytojai dirba? g.gif Svarstysiu perejimo ten galimybe. bigsmile.gif
Atsakyti